madnifestah Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Το moto g3 το έχω 1 χρόνο έχω γύρω στις 50 εφαρμογές (όχι παιχνίδια, μονο το pokemon Go) και είμαι υπέρ ευχαριστημένος . Μην συγκρίνεται το 1 gb ραμ με άλλες συσκευές σαν samsung που έχουν δικά τους skin και περιττές εφαρμογές . Και στον 1 χρόνο η απόδοση της μπαταρίας δεν έχει πέσεικαθολου. Μόνο να βάλεις ακριβή sd με μεγάλη ταχύτητα αν σκέφτεσαι να μεταφέρεις εκεί τις εφαρμογές . +1 μία samsung evo 32αρα είναι ότι πρέπει...
@topos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Παντα η συζητηση γινετε με βαση το budget. Αλλα και εγω θα λεγα εαν μπορεις να το παρεις απο κινα/ανεβασεις budget να πας σε 2gb. Και εγω υποθετω πως ειμαι περιπου στα ιδια με moto g3 ως εμπειρια χρησης (xiaomi 1s με cyanogenmod) και το κινητο ειναι μια χαρα λειτουργικο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ξαναπηγαινα στα ιδια specs. Το κινητακι καλα τα παει για τα 3χρονια που εχει βγει(εγω το χω κανενα 6μηνο,φορουσε την multi rom κ το χανε για πεταμα κ μου το δωσανε), αλλα οπως κ να το κανουμε αρχιζει κ φαινετε η ηλικια του,παλι καλα που φτασαμε μεχρι εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα