Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνει καλη φιλη συσκευη στα 100 ευρω πανω κατω με οσο το δυνατον καλυτερη καμερα γινεται για αυτα τα λεφτα...θελω προτασεις και απο android και windows καθως δεν την νοιαζει!
2.1Ohm Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πολύ εύκολη λύση! Από Android μόνο moto g3 ένα κλικ πάνω νμζω τιμή αλλά μπορείς από αγγελία με 80 να το βρεις! Από Windows 640 η λίγο πιο πάνω τιμή το χλ και αυτό σε αγγελία το βρίσκεις με 100!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 κατι G4c και Κ8 να μην τα κοιταω δλδ?
AggelosTz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Και εγώ λέω moto g3 έχει την ίδια κάμερα με το Νεξους ,συνεχή updates, ελάχιστα κολλήματα . Επειδή το έχω έχω βαρεθεί να το προτιμώ σε όποιον θέλει καλό κινητό μέχρι 120€ . Lg χάλια κάμερα το K8 για το lg4c νομίζω και ας με διορθώσει οποίος ξέρει ότι πάνω κάτω είναι σαν το lg spirit.
Levitin Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Πολύ εύκολη λύση! Από Android μόνο moto g3 ένα κλικ πάνω νμζω τιμή αλλά μπορείς από αγγελία με 80 να το βρεις! Από Windows 640 η λίγο πιο πάνω τιμή το χλ και αυτό σε αγγελία το βρίσκεις με 100! Αναφέρεσαι σε αυτό έτσι; Να ρωτήσω: 1) 1GB RAM φτάνει; 2) Εγκατάσταση apps στην εξωτερική μνήμη γίνεται; 3) Περιλαμβάνει φορτιστή;
beatshooter Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω από μπαταρία πως σπάει το συγκεκριμένο κινητό που προτείνεις;;;
AggelosTz Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 1gb ram φτάνει μία χαρά ,εγκατάσταση στην εξωτερική μνήμη εφαρμογών ναι γινεται έχει το marshmellow και σου επιτρέπει να μετατρεψεις την sd σε εσωτερικούς κάρτα και να μεταφέρεις εκεί εφαρμογες ,δεν χρειάζεται καν να κατεβάσεις applications,μπαταρια όλη μέρα είμαι ινστα και ίντερνετ κ την άλλη μέρα πρωί έχω 20-30% μπαταρία (κλείνω το wifi το βράδυ όταν κοιμάμαι) . Φορτιστής δεν περιλαμβάνεται δυστυχώς αλλά πήρα έναν από eshop 10€ .να πάρεις φορτιστεί 1500-2000mAh αλλιώς θα περιμένεις ώρες να φορτιστει .
Levitin Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 1gb ram φτάνει μία χαρά ,εγκατάσταση στην εξωτερική μνήμη εφαρμογών ναι γινεται έχει το marshmellow και σου επιτρέπει να μετατρεψεις την sd σε εσωτερικούς κάρτα και να μεταφέρεις εκεί εφαρμογες ,δεν χρειάζεται καν να κατεβάσεις applications,μπαταρια όλη μέρα είμαι ινστα και ίντερνετ κ την άλλη μέρα πρωί έχω 20-30% μπαταρία (κλείνω το wifi το βράδυ όταν κοιμάμαι) . Φορτιστής δεν περιλαμβάνεται δυστυχώς αλλά πήρα έναν από eshop 10€ .να πάρεις φορτιστεί 1500-2000mAh αλλιώς θα περιμένεις ώρες να φορτιστει . Οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ
madnifestah Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 1gb ram φτάνει μία χαρά ,εγκατάσταση στην εξωτερική μνήμη εφαρμογών ναι γινεται έχει το marshmellow και σου επιτρέπει να μετατρεψεις την sd σε εσωτερικούς κάρτα και να μεταφέρεις εκεί εφαρμογες ,δεν χρειάζεται καν να κατεβάσεις applications,μπαταρια όλη μέρα είμαι ινστα και ίντερνετ κ την άλλη μέρα πρωί έχω 20-30% μπαταρία (κλείνω το wifi το βράδυ όταν κοιμάμαι) . Φορτιστής δεν περιλαμβάνεται δυστυχώς αλλά πήρα έναν από eshop 10€ .να πάρεις φορτιστεί 1500-2000mAh αλλιώς θα περιμένεις ώρες να φορτιστει . Ακριβός αυτό.. με ποιο μικρη χρήση μου βγάζει 2 μέρες. (4g, gps, wifi- data πάντα ανοιχτά) άριστο για τα λεφτά του, χωρίς κολλήματα. Όταν το πήρα εγώ από σκρουτΖ πάντως είχε και φορτιστη και ακουστικά μέσα στο πακέτο
newsformobiles Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Υπόψιν το 1GB Ram φτάνει να τρέχουν λίγα και βασικά προγράμματα. Αν μπορείς να βρεις με παραπάνω, προτιμησέ το.
chios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 1gb ram μην πάρεις λίγο να το ζορισεις θα κολλάει, δεν βλέπω το λόγο εν έτη 2016 να πάρεις με 1gb. Δύο τουλάχιστον.
madnifestah Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) 1gb ram μην πάρεις λίγο να το ζορισεις θα κολλάει, δεν βλέπω το λόγο εν έτη 2016 να πάρεις με 1gb. Δύο τουλάχιστον. Χωρίς περιττές εφαρμογές, δύσκολα να το σκαλωσεις ακόμα και με 1 gb Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2016 από madnifestah
stevengreeceGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως με το Moto G3 7 μήνες και είναι πολύ γρήγορο. Του εχ βάλει καμία 30αρια εφαρμογές και πηγαίνει σφαίρα. Το έχω γεμίσει σχεδόν μέχρι τέρμα και ακόμα αντέχει. Θα πάρει και Android Nougat! ???? Τα κολλήματα και του τα έχει αλλά είναι τόσο σπάνια που δεν είναι θέμα. (Καμία φορά την εβδομάδα το πολύ)
2.1Ohm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Παιδιά μηντρελενεστε με το android n πάντως! Έχω βάλει την βετα και εκτός από 1-2 feautures που μπορείς άνετα να ζήσεις χωρίς αυτά κατά τα άλλα μόνο μερικα εμφανισιακά πεοραγματακια έχει!
AggelosTz Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Το moto g3 το έχω 1 χρόνο έχω γύρω στις 50 εφαρμογές (όχι παιχνίδια, μονο το pokemon Go) και είμαι υπέρ ευχαριστημένος . Μην συγκρίνεται το 1 gb ραμ με άλλες συσκευές σαν samsung που έχουν δικά τους skin και περιττές εφαρμογές . Και στον 1 χρόνο η απόδοση της μπαταρίας δεν έχει πέσεικαθολου. Μόνο να βάλεις ακριβή sd με μεγάλη ταχύτητα αν σκέφτεσαι να μεταφέρεις εκεί τις εφαρμογές .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα