steliosbmw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Αγορασα αυτο Apple iPhone 3G απο καποιον, ολα Οκ , αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το app store. Μου ζηταει apple ID. Δεν το εχω. Τι μπορω να κανω;
Demon Lord Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Να φτιάξεις apple id. μόνο αυτό μπορείς να κάνεις.
steliosbmw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μου ζηταει να πληρωσω με pay pal, καρτα,κτλ. Εγω δεν θελω κατι τετοιο. Χωρις να χρεωθω, δεν υπαρχει αλλος τροπος;
kataramenos32 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δωρεαν ειναι το apple id φιλε μου.Καπου τα εχεις μπερδεψει
discoboyminimal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 στελιο , να σε ρωτησω κατι? ποσο το αγορασες το Iphone. σε βλεπω νεο στα 'μιλαρακια' και λεω μην σε κοροιδεψε αυτος που στο πουλησε
taslikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δες βίντεο και ψάξε στο Ίντερνετ πως να δημιουργήσεις Apple ID δεν ειναι τιποτα δύσκολο θα το βρεις εύκολα με ένα γοογλαρισμα.
steliosbmw Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ενταξει παιδια τα καταφερα! Ευχαριστω πολυ ολους σας.
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Το θέμα είναι ότι και πάλι δεν θα μπορείς να κατεβάσεις και πολλά πράγματα γιατί θα θέλουν πιο νέες εκδόσεις ios...
taslikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ακριβώς.. Ίσως βέβαια να μπορέσεις να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής που υποστηρίζονταν για το δικό σου..
Haldol Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Να ρωτήσω για ποιο λόγο αγόρασες ένα κινητό 8 (!!!) χρονών; Άμα φεύγουν ακόμα κι αυτά ρε παιδιά, να βγάλω στις αγγελίες ένα ασπρόμαυρο Alcatel που έχω απ' το γυμνάσιο. Και το Game Boy. Ώπα κάτσε, όχι, αυτό ακόμα το χρησιμοποιώ για να παίζω Pokemon. 4
discoboyminimal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Να ρωτήσω για ποιο λόγο αγόρασες ένα κινητό 8 (!!!) χρονών; Άμα φεύγουν ακόμα κι αυτά ρε παιδιά, να βγάλω στις αγγελίες ένα ασπρόμαυρο Alcatel που έχω απ' το γυμνάσιο. Και το Game Boy. Ώπα κάτσε, όχι, αυτό ακόμα το χρησιμοποιώ για να παίζω Pokemon. δεν φανταζεσαι ποσο πολυ θελω ν αγορασω ενα iphone 3g , σαν εκεινο που πρωτοπηρα οταν βγηκε..ετσι για το γαμωτο δεν εχει γιατι , το βρηκε σε καλη τιμη , του αρεσε , το πηρε. 1
Haldol Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καμία χρηστική αξία. Δε παίρνει iOS >4.3, ενώ δεν είναι συμβατές και οι περισσότερες εφαρμογές. Και όσες είναι, θα κολλάνε απίστευτα. Να το θες για "συλλογή" να το δεχτώ, αλλά για κανονική χρήση, μου φαίνεται τρομερά περίεργο. 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 ^Συμφωνώ, δεν έχει λογική να το πάρεις για κανονική χρήση...ανεξαρτήτως ποσού! Αλλά γούστα είναι αυτά...
discoboyminimal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καμία χρηστική αξία. Δε παίρνει iOS >4.3, ενώ δεν είναι συμβατές και οι περισσότερες εφαρμογές. Και όσες είναι, θα κολλάνε απίστευτα. Να το θες για "συλλογή" να το δεχτώ, αλλά για κανονική χρήση, μου φαίνεται τρομερά περίεργο. μηνυματακια , τηλεφωνακια , light browsing κανει. ολο και καμια ξεχασμενη εφαργογη θα υπαρχει (απλα πρεπει να ψαχτεις) και αν ψαχτεις , κανεις και jb και βαζεις παλιες εκδοσεις ολων των αλλων προγραμματων. βεβαια ολα αυτα θα τα εκανα εγω , και δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν για το παιδι. εγω δεν το βλεπω σαν κακη αγορα, ξερωντας σαν αγωραστης οτι ειναι παλιο και δεν περνει νεες εφαρμογες
steliosbmw Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ναι εχετε δικιο στο οτι δεν παιρνει πολλες εφαρμογες. Ολες ζητουν ποιο καινουργια εκδοση. π.χ. IOS 7 και πανω. Μπορω να του βαλω κατι τετοιο??? Και πως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα