Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα αυτο Apple iPhone 3G απο καποιον, ολα Οκ , αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το app store.

Μου ζηταει apple ID.

Δεν το εχω.

Τι μπορω να κανω;

post-246026-0-92017700-1468861734_thumb.png

Δημοσ.

Μου ζηταει να πληρωσω με pay pal, καρτα,κτλ.

Εγω δεν θελω κατι τετοιο.

Χωρις να χρεωθω, δεν υπαρχει αλλος τροπος;

Δημοσ.

στελιο , να σε ρωτησω κατι? ποσο το αγορασες το Iphone.

σε βλεπω νεο στα 'μιλαρακια' και λεω μην σε κοροιδεψε αυτος που στο πουλησε

Δημοσ.

Δες βίντεο και ψάξε στο Ίντερνετ πως να δημιουργήσεις Apple ID δεν ειναι τιποτα δύσκολο θα το βρεις εύκολα με ένα γοογλαρισμα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι και πάλι δεν θα μπορείς να κατεβάσεις και πολλά πράγματα γιατί θα θέλουν πιο νέες εκδόσεις ios...

Δημοσ.

Ακριβώς.. Ίσως βέβαια να μπορέσεις να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής που υποστηρίζονταν για το δικό σου..

Δημοσ.

Να ρωτήσω για ποιο λόγο αγόρασες ένα κινητό 8 (!!!) χρονών

Άμα φεύγουν ακόμα κι αυτά ρε παιδιά, να βγάλω στις αγγελίες ένα ασπρόμαυρο Alcatel που έχω απ' το γυμνάσιο. Και το Game Boy. Ώπα κάτσε, όχι, αυτό ακόμα το χρησιμοποιώ για να παίζω Pokemon.

• Like 4
Δημοσ.

Να ρωτήσω για ποιο λόγο αγόρασες ένα κινητό 8 (!!!) χρονών

Άμα φεύγουν ακόμα κι αυτά ρε παιδιά, να βγάλω στις αγγελίες ένα ασπρόμαυρο Alcatel που έχω απ' το γυμνάσιο. Και το Game Boy. Ώπα κάτσε, όχι, αυτό ακόμα το χρησιμοποιώ για να παίζω Pokemon.

δεν φανταζεσαι ποσο πολυ θελω ν αγορασω ενα iphone 3g , σαν εκεινο που πρωτοπηρα οταν βγηκε..ετσι για το γαμωτο ;)

δεν εχει γιατι , το βρηκε σε καλη τιμη , του αρεσε , το πηρε.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καμία χρηστική αξία. Δε παίρνει iOS >4.3, ενώ δεν είναι συμβατές και οι περισσότερες εφαρμογές. Και όσες είναι, θα κολλάνε απίστευτα. Να το θες για "συλλογή" να το δεχτώ, αλλά για κανονική χρήση, μου φαίνεται τρομερά περίεργο.

• Like 1
Δημοσ.

^Συμφωνώ, δεν έχει λογική να το πάρεις για κανονική χρήση...ανεξαρτήτως ποσού! Αλλά γούστα είναι αυτά...

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καμία χρηστική αξία. Δε παίρνει iOS >4.3, ενώ δεν είναι συμβατές και οι περισσότερες εφαρμογές. Και όσες είναι, θα κολλάνε απίστευτα. Να το θες για "συλλογή" να το δεχτώ, αλλά για κανονική χρήση, μου φαίνεται τρομερά περίεργο.

μηνυματακια , τηλεφωνακια , light browsing κανει.

ολο και καμια ξεχασμενη εφαργογη θα υπαρχει (απλα πρεπει να ψαχτεις) και αν ψαχτεις , κανεις και jb και βαζεις παλιες εκδοσεις ολων των αλλων προγραμματων.

βεβαια ολα αυτα θα τα εκανα εγω , και δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν για το παιδι.

εγω δεν το βλεπω σαν κακη αγορα, ξερωντας σαν αγωραστης οτι ειναι παλιο και δεν περνει νεες εφαρμογες

Δημοσ.

Ναι εχετε δικιο στο οτι δεν παιρνει πολλες εφαρμογες.

Ολες ζητουν ποιο καινουργια εκδοση. π.χ. IOS 7  και πανω.

Μπορω να του βαλω κατι τετοιο???

Και πως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...