Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με xiaomi, κι έχω την απορία. Service στην Ελλάδα ποιός παρέχει;

κανείς

αν παθει κατι το στέλνεις εκει που το αγόρασες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτο παλι εγω σαν νοοτροπια ποτε δεν το καταλαβα αφου δεν μπορεις να παρεις το αυθεντικο  προιον το  τι νοημα εχει να παρεις ενα κλωνο  που παντα ειναι υποδειεστερος ?

Παρε μια κατηγορια πιο κατω  συμφωνα με εκει που σου επιτρεπει το budget  σου .Αλλιως καταντας περιγελος με τετοιου τυπου λυσεις .

Δημοσ.
Πάρε μας τα λεφτά ρε xiaomi!!

Ούτως ή αλλιώς με powerbank-κινητα-drone μας τα πήρες!!! :)

Ψήνομαι τρέλα για το drone. Το έχεις πάρει;

Δημοσ.

Υπαρχουν ανθρωποι που θελουν το MacOS (οχι ios) για το οικοσυστημα που προσφερει η Apple. Επιπλεον ξερω πολλα ατομα που αγορασαν iMac για video editing. 

Προσωπικα σχεδον σε ολα μ τα πισι τρεχω Ubuntu 14.04 στα οποια ουτε skype θελω ουτε τιποτα. Δεν τα εχω για παιχνιδι αλλα για δουλεια και πιο συγκεκριμενα για να μπορω να δουλευω το ROS. 

αρα βαζεις αν εχεις αι φον ;

Δημοσ.

Ενα ακομη Windows 10 ultrabook θα ειναι,απλα καπως πιο οικονομικο,σε σχεση με τον ανταγονισμο.

Απλα οι "δημοσιογράφοι" αρέσκονται σε τιτλους τυπου "clone του ταδε" και "ταδε-like μηχανημα" κ.λ.!

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με xiaomi, κι έχω την απορία. Service στην Ελλάδα ποιός παρέχει;

βασικα δεν χαλανε... 

οτι χιαομι εχω παρει (και μιλαμε  και πολλα διαφορετικα πραγματα και για ποσοτητα απο το καθενα) δεν εχει παθει το παραμιρκο

Δημοσ.

Κράτησα στα χέρια μου το redmi note 3 και συνηθισμένος απο samsung πήγα να πατήσω το πίσω βελάκι. Anyway. Σχεδιαστικά η xiaomi μου αρέσει ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα δε θα έπαιρνα. Είναι μεγάλο πράγμα να έχει θέμα το Samsung κινητο/tablet/tv or whatever και να μπορούν στο Χαιδάρι να στο φτιάχνουν σε μια ώρα ή το πολύ σε 1 μέρα με τα ανταλλακτικά να έρχονται απο Ολλανδία κάθε μέρα.

Αν μου χαλάσει ένα xiaomi σε πόσες μέρες θα το έχω πάλι έτοιμο;(είναι απορία όντως)

ακου τα καλα και τα κακα.xiaomi ανταλλακτικα πχ για οθονη δεν πεζει να βρεις ευρωπη αρα θα πρεπει να περιμενεις να ρθει απο κινα.samsung σε 1 εργασιμη μερα βρισκεις τα παντα.τωρα η διαφορα ποια ειναι.για ενα κινητο πχ xiaomi mi4i  θα βρεις οθονη απο κινα γυρω στα 20 ευρω,ενω για ενα σαμυ S4 20ετιας θελεις ακομη 100 ευρω για το φτιαξεις!!!η σαμυ εχει τις ποιο ακριβες οθονες απο ολους(ναι και απο apple).αρα η περιμενεις ενα μηνα με δανεικο τηλεφωνο για να περασεις η χρυσοπληρωνεις για τεχνολογια 5ετιας για να το χεις ετοιμο αυριο

Επισκέπτης
Δημοσ.

κανείς

αν παθει κατι το στέλνεις εκει που το αγόρασες

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ευχαριστώ, δε θα πάρω, θέλω να υπάρχει service εντός της πόλης, άντε της χώρας ώστε να κάνω την κίνηση. Τώρα το επιχείρημα ότι "δε χαλάνε" το θέλω γραπτώς με όρο αποζημίωσης, just in case.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με ένα πρόχειρο search που έκανα βρήκα αυτό για service xiaomi στην Ελλάδα

http://easyservice.gr/episkevi-xiaomi

Δεν ξέρω τι παίζει απλά διάβαζα τα posts και έψαξα απο περιέργεια.

Δεν είναι της Xiaomi, είναι απλά τεχνικοί για διάφορα brands, επί πληρωμή κι ανεξαρτήτου εγγύησης

Δημοσ.

Εχω παρει RN2, RN3,RN3Pro,MIi4c,Mi5 ως τωρα κανενα προβλημα ... να μην σχολιασω δε τις αναβαθμισεις που βαζεις αβερτα. Οσο γι'αυτους που δεν τους αρεσει το MiUi βαλτε cyanogenmod . Για το service ενα εχω να πω πηγα ενα Nexus 4 στην LG με ghost screen και βρηκαν ενα χτυπημα που ειχε .... και εφταιγε αυτο , ωραιοτατη εγγύηση . και αμα πεσεις στα νυχια της arv@to οποιος εχει πεσει ξερει. Μετα ελα να συζητησουμε αν θα το εφτιαχνες πιο γρηγορα στην Ελλαδα ή στην Κινα .

Δημοσ.

Ελπίζω απλά να τρολλάρεις. Το design μιας συσκευής για πολλούς είναι πολύ σημαντικό . Και δεν είναι μόνο Apple αλλά πχ δες πόσα σκάνε για Case Modding. Για άλλους δεν τους ενδιαφέρει. Πάρε κάνα τέτοιο LG-Optimus-Vu-Review-07.jpg

να δείξεις και προς τα έξω ότι δεν έχεις γούστο

ενω εσυ που αγοραζεις το ιδιο (το κουρασαμε κ ψοφησε) design εδω κ χρονια μονο κ μονο για να μοστραρεις προς τα εξω κατι νομιζεις οτι κανεις δλδ

κατι με νταλαρα στο τελος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...