Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Προσπαθώ να βρω το ποντίκι αυτό σε μια νορμάλ τιμή εδώ στην Ελλάδα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τίποτα στο e-shop.gr , τίποτα στο skroutz , τίποτα σε site public-plaisio κτλπ. Μόνος τρόπος που βρήκα είναι να το παραγγείλω από το site της BenQ που θα μου κοστίσει 90 ευρώ .. nope Αν γνωρίζει κανείς τίποτα , ας με βοηθήσει! Πεθάινω για αυτό το mouse
ADHD Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Nope μονο εξωτερικο atm, μην τρελενεσαι και τοσο παντως, δεν εχει και το καλύτερο 3310 implementation(που ειναι bad o 3310 ετσι και αλλιώς) το scroll δεν ειναι καλο και τα buttons υποκειμενικό αλλα τα βρισκω χειροτερα απο τα omrons. Το καλο ειναι το shape του που στην ουσια ειναι ενα μικρότερο και ελαφρύτερο DA. Γενικα αν καιγεσαι επειδη εχεις δει pro players να παιζουν με αυτο σου λεω οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, εκτος του shape ενα average mouse ειναι.
Sakiz105 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 wtf γιατι κανει 65 δολλαρια αυτο το ποντικι? Αν θες κατι απλο παρε ενα steelseries 100 που ειναι και "φθηνο" Σε αυτα τα λεφτα πας για g502
ADHD Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δεν παει σε g502 ειναι τούβλο, προφανώς θα θέλει τέτοιο shape ελαφρύ για fps για να ζηταει ec2-a..
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ναι θέλω για FPS και απο CS players ακούω ότι είναι τούμπανο το EC-2A αλλά αφού αυτό δεν το βλέπω να δουλεύει έχω καταλήξει στις εξής εναλλακτικές (έχω τώρα το SteelSeries Kana v2 και να κάνω upgrade απ'αυτό στο Rival 100 δεν μου φαίνεται και πολύ σοβαρό) : Gigabyte XM300 Logitech G302 (μμ...) Razer DeathAdder 2013 edition (επίσης μμ...) εξαιτίας του Brand Τι πιστεύετε?
ADHD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 To ec2-a ειναι αρκετα popular γιατι: 1. δεν εχει software 2. ειναι ελαφρυ και εχει φοβερο shape για fps 3. ο sensor του θεωρείτε καλος για fps, επισης ειναι πολλα sponsorships οποτε αρκετοι αντιγράφουν το geat των pros. Προσωπικά το εχω με hyperglides και στα test μου ο sensor του ειναι ισως το χειροτερο 3310 implementation μετα το finalmouse, εχει swamp feeling και γενικα δεν το νιωθεις snappy/responsive σε σχεση με το da chroma πχ ακομα και το rival 300 που εχει ιδιο sensor με το σωστο firmware το νιωθεις καλυτερα. Δεν ειναι τοσο προβλημα σε point and click aim αλλα για spray ειναι το χειροτερο απο ολα μετα το finalmouse(το οποιο εχει και extra smoothing) g303 θα πας αν σε βολευει το shape και να ξερεις οτι μπορει να εχει sensor rattle, εγω το επιασα public και δεν πιστευω οτι υπαρχει ατομο που μπορει να τον βολεψει αυτο το shape οποτε δεν θα το προτεινα σε κανεναν αν δεν το πιασει πρωτα. Το xm300 ειχε καποια προβληματακια με το firmware στην αρχη αλλα μαλλον διορθώθηκαν και ειναι πολυ καλο mouse με παρα πολυ καλο sensor, da clone οποτε πρεπει να δεις αν σε βολευει το μεγεθος του DA. Δεν το εχω το mouse οποτε δεν μπορω να πω πολλα. DA 2013 ειχε και θα εχει τα γνωστα θεματακια της razer με το QC αν εισαι ατυχος αλλοι το εχουν χρονια χωρις προβλημα, αλλα και παλι πολυ καλος sensor αφου ξεφορτωθείς το synapse ομως. Θα σου ελεγα και rival 300 αλλα πλεον δεν μπορω να προτείνω 3310 ειδικα σε αυτη την τιμη με τοσα 3360 που θα βγουν. Αν περιμενεις υπαρχουν 2 καλα mouse sensei clone(αν σε βολευει το ambi αλλα γενικα ειναι safe shape για fps νομιζω) κυκλοφορια μετα τις 28 Ιουλιου το ενα ειναι το dreammachines dm1-s pro και το nixeus revel, το δευτερο απο US αλλα τσιμπισα ενα σε massdrop στα 48ε με μεταφορικα, το πρωτο εχει 65ε και μπορεις να το παρεις απο εδω αλλα μονο paypal νομιζω: https://www.dreammachines.pl/mouse/DM1-Pro-S.en Review για το dreammachines dm1 pro (με 3310 οχι την upgraded εκδοση με 3360) μπορεις να πάρεις μια ιδεα εδω: 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μπορώ να περιμένω , έχω δεί ήδη το βίντεο απλώς το να παραγγείλω online δεν το νομίζω. Aπό retail τίποτα ellada? Παραμένω με το XM300 λοιπόν ,ότι έχει να κάνει με razer θα προτιμούσα να το αποφύγω. έχω το Κana V2 τώρα και μαρεσει πολυ απλώς έχει αρχίσει να με εκκνευρίζει ότι το braid του καλωδίου έχει σχεδόν φύγει ολόκληρο. Το Rival 300 μου φαίνεται ωραίο mouse και είμαι SteelSeries FanBoy αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Για τα Dream MAchines δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Αν έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο αν γίνεται να είναι retail Eλλάδα Ευχαριστώ !
ADHD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 retail ελλαδα δυσκολα, μονο popular brands θα βρεις ευκολα logitech/razer/steelseries/roccat κτλπ. Ισως πετύχεις το xm300 αλλα τωρα μη διαθεσιμο το βλεπω στο skroutz και ανεβηκε και η τιμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Απο που μπορω να παραγγειλω εξωτερικο με φτηνα/καθολου μεταφορικα? εννοω που να μην επηρεαζεται απο Καπιταλ Κοντρολσ Πιο πολύ απ'ολα ενδιαφέρομαι για το Gigabyte Xm300 ή το Rival 300 Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2016 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα