aimon1989 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα guys. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό το game; Ξεκίνησα με ένα φίλο και πριν καμιά εβδομάδα και ψάχνουμε να βρούμε αν υπάρχουν άλλοι Έλληνες που να ψήνονται να μπουν στον Server με εμάς
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα guys. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό το game; Ξεκίνησα με ένα φίλο και πριν καμιά εβδομάδα και ψάχνουμε να βρούμε αν υπάρχουν άλλοι Έλληνες που να ψήνονται να μπουν στον Server με εμάς Καλησπέρα, τότε γιατί ρωτάς? Είναι καλό game? 2
galanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Έχουν πάθει όλοι κάτι με τα survive και βγάζουν το ένα μετά το άλλο? Το έχω δει αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από όλα τα άλλα.... Λίγο ποιο honor μπορει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Έχουν πάθει όλοι κάτι με τα survive και βγάζουν το ένα μετά το άλλο? Το έχω δει αλλά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από όλα τα άλλα.... Λίγο ποιο honor μπορει Ηοnor ή horror; (ή Hodor!) 5
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Είναι καλό game? Ακόμα σε EA είναι...κάκιστο optimization, animation κτλ...άμα έκανε κάνα 5 euro sure αλλα 23 ούτε για πλακα.
galanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ηοnor ή horror; (ή Hodor!) Horror κινητό.... Δε άξιζει νομίζω..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Horror κινητό.... Δε άξιζει νομίζω.. Τουλάχιστον δεν ήταν κανένα "Πίτσα" autocorrect. 2
aimon1989 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ακόμα σε EA είναι...κάκιστο optimization, animation κτλ...άμα έκανε κάνα 5 euro sure αλλα 23 ούτε για πλακα. Εμείς το τσιμπήσαμε στα 9 ευρώ. Από optimization και animation είναι όντως χάλια ακόμα. Αλλά πιστεύω να στρώσει. Είδα βίντεο πως ήταν μισό χρόνο πριν και έχουν γίνει τρομερές αλλαγές Καλησπέρα, τότε γιατί ρωτάς? Είναι καλό game? Ρωταω για να δώ αν ψήνεται κανεις να μπει μαζί μας Μέχρι τώρα έχουμε φτάσει στην 66 μέρα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχει πολλά ακομα να κάνουμε. Σε όποιον αρέσουν τα zombie games και τα survival είναι πολύ καλό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα