Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ που έχω 4κ δε θα το πάρω διότι τι να το κάνω για ταινιες 4κ.Αυτό που θα παίζει games σε 4κ θα είναι το xbox one scorpio που θα βγεί καλοκαίρι του 2017 άρα δε συμφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο κυρίως για όποιον έχει είδη xbox one.

Αντε παλι με τις οτι να ναι ημερομηνιες.....Καλο Νοεμβριο/Δεκεμβριο του 2017 θα κυκλοφορησει το νεο Xbox συμφωνα με την τελευταια ανακοινωση.

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ που έχω 4κ δε θα το πάρω διότι τι να το κάνω για ταινιες 4κ.Αυτό που θα παίζει games σε 4κ θα είναι το xbox one scorpio που θα βγεί καλοκαίρι του 2017 άρα δε συμφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο κυρίως για όποιον έχει είδη xbox one.

Σιγουρα

Δημοσ.

Προσοχή υποψηφιοι αγοραστες: Οποιος ηδη διαθετει xbox one αλλα δεν εχει 4k tv ή tv με hdr καθεται στα αυγα του γιατι τα games παιζουν το ιδιο και στις δυο κονσολες.

αυτο με την νεα γενια κονσολων xbox scorpio και ps4 neo-4k αν δεν εχεις 4k tv ειναι αχρηστα

• Like 1
Δημοσ.

αυτο με την νεα γενια κονσολων xbox scorpio και ps4 neo-4k αν δεν εχεις 4k tv ειναι αχρηστα

Η πλακα ειναι οτι και 4κ τηλεοραση να εχεις,να δειτε που απο του χρονου θα αποδειχτει οτι και αυτες οι κονσολες αχρηστες ειναι και κακως βγαινουν αλλα τελος παντων.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και μόνο του το νέο bluetooth gamepad;

Απ' ότι φαίνεται, ναι, για όποιον έχει την ίδια απορία με μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιχνίδια στα 10άρια πάντως εκτός απο ορισμένα δεν μπορείς να παίξεις, θέλει συνδρομή νομίζω στο xbox..Τελικά τι είδους παιχνίδια παίζουν τα παράθυρα?

Δημοσ.

καλημερα παιδια !θα εχει και παιχνιδι η εκδοση των 2tb? το εχω κανει προπαραγγελια και δεν εγραφε κατι τετοιο9...

Δημοσ.

Nα σαι βέβαιος ότι θα παίζει 4Κ...

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πανέμορφο πάντος το άτιμο.

Προσωπικά δεν έχω τέτοια τηλεόραση ούτε οθόνη PC,όμως Θα παίζει 4Κ video (ενοείται οχι παιχνίδια) 

Δημοσ.

Θα συνεχίσει να κυκλοφορεί κανονικά και το παλιό; Αν ναι ξέρουμε πόσο θα πάει η τιμή του;

Η τιμη του παλιου μοντελου εχει πεσει και επισημος(Με την εκδοση των 500 γιγα να ξεκιναει απο τα 299 ευρω)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...