paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Το 116 δεν έχει ρεζέρβα. Τα προβλήματα τα μισά μου τα κάλυψε η BMW Hellas τα αλλά μισά στην οκταετία ένα χιλιάρικο Κλάιν Φυσικά αν πάρει ένα χρόνο παλιότερο δεν έχει κανένα πρόβλημα μιας και έχει άλλο μοτέρ.... 1
Luxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Οταν λες αλλο μοτερ τι εννοεις; Τα καινουρια μοτερ βγαζουν προβληματα;
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Τα μοτέρ 2008-2011 είχαν κάποια προβληματικά εξαρτήματα τα οποία αφού αλλάξεις είσαι οκ. Αν βρεις σε καλή τιμη μοντέλο εκείνης της εποχής τσέκαρε να δεις τι έχει αλλάξει ειδάλλως θα τα αλλάξεις εσυ αργά ή γρήγορα. Καλυτερα να πληρώσεις επίσης κατιτις παραπάνω για καλά συντηρημένο. Όσον αφορά το φοκούς που είπες για αέριο εχουν θεματάκια κ χτυπάνε βαλβίδες για πλάκα με το γκάζι όποτε κ εκεί το φοβάμαι. Γενικά το γκάζι σε καινούργια με φοβίζει. Όπου γυρίσω προβλήματα ακούω
NickTG Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Τα μοτέρ 2008-2011 είχαν κάποια προβληματικά εξαρτήματα τα οποία αφού αλλάξεις είσαι οκ. Όχι απαραίτητα.
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Άσε τους κατόχους να γνωρίζουν καλύτερα.
NickTG Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Από κατοχους τα ξέρω. Εκτός αν νομίζεις ότι είσαι ο μόνος. Άλλωστε δεν χρειάζεται να πιστέψει κάποιον. Μπορεί να το ψάξει.
zio10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ξεχναω το υγραεριο στο 116 ή σε οποιοδηποτε παρομοιο αμαξι; Πχ σε ford focus μπορει να μπει χωρις να χασω χωρο απο το πορτ μπαγκαζ; Δεν ηξερα οτι το 116 δεν εχει ρεζερβα παντως! Οποτε μαλλον δε μου κανει. Δεν έχει λόγω runflat νομίζω.
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Από κατοχους τα ξέρω. Εκτός αν νομίζεις ότι είσαι ο μόνος. Άλλωστε δεν χρειάζεται να πιστέψει κάποιον. Μπορεί να το ψάξει. μαλλον οι γνωστοι σου κατοχοι κατι δεν κανουν καλα τότε ή δεν ειναι ενημερωμενοι... εχουν βγει κωδικοί αντ/κων που αντικαθιστούν τους προηγούμενους και δεν ξαναπαρουσιάζουν πρόβλημα... 50000+ χλμ απο τις αντικαταστασεις (με βαρυ πόδι και μισα μισα σε εθνικη/πολη) και ολα οκ... Δεν έχει λόγω runflat νομίζω. σωστό... και δε χρειάζεται tbh... τα runflat ειναι σωτηρία (αλλα ειναι κουτσουρα)...
NickTG Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 μαλλον οι γνωστοι σου κατοχοι κατι δεν κανουν καλα τότε ή δεν ειναι ενημερωμενοι... Αυτό θα φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα