Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω κομματια βιντεο απο φωτογραφικη σε μορφη mov. ( 1280x720  30 frames ).

Θελω να ενωσω με προγραμμα επεξεργασιας και εχω τις εξεις 2 αποριες

1)  Ποιο απο τα παρακατω ειναι καλυτερο προγραμμα ( AVS VIDEO EDITOR - PINNACLE STUDIO η αν εχετε καποιο αλλο να προτεινετε)

2)  Σε ποια μορφη πρεπει να το μετατρεψω για να εχω τις μικροτερες δυνατες απωλειες σε ηχο και εικονα

(mpeg4 xvid avi η κατι αλλο);

ευχαριστω.

Δημοσ.

Για αρχή βάλε το media info, τρέξτο, επέλεξε από Προβολή->Κείμενο, φόρτωσε ένα βίντεο, επέλεξε όλες τις πληροφορίες και κάντες αντιγραφή και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα. Έτσι θα δούμε τι στοιχεία έχουν τα βίντεο, αν και πιστεύω ότι θα είναι x264 avc με aac ήχο.

ΑΝ θέλεις μόνο να τα ενώσεις μπορείς να το κάνεις χωρίς απώλειες με το avidemux. Θα φορτώσεις με τη σειρά τα βίντεο και θα επιλέξεις σαν output το mp4 ή το mkv. Θα σώσεις και τέλος.

Αν θέλεις και μετατροπή, δες το δωρεάν freemake (προσοχή στην εγκατάσταση για να μην επιλέξεις adwares). Φ'ορτωσε τα βίντεο, πάτα στο διακόπτη πάνω δεξιά που λέει Ενωτής βίντεο ή κάπως έτσι και σώσε σε όποια μορφή θέλεις.

Αν τώρα θέλεις και να μοντάρεις και να βάλεις αλλαγές, όποιο και να βάλεις, αν δεν έχεις ιδέα από video editing θα σου είναι το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...