Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Αλαφούζος και το κανάλι του διεκδικεί και μάλιστα αυτήν την στιγμή έχει το ρόλο του φαβορί για το κανάλι που μεγάλη μερίδα του κόσμου αντιπαθεί, μισεί, σιχαίνεται. Δεν μιλάω πολιτικά για να μην υπάρχει θέμα αλλά αθλητικά. Όταν χρησιμοποιείς το κανάλι και τους δημοσιογράφους σου (την πλειοψηφία αυτών στο συγκεκριμένο κανάλι απλά λυπάμαι (με την κακή έννοια)) για να κελαηδούν τα συμφέροντα σου και μάλιστα τόσο προκλητικά ακόμα και να έχεις δίκιο σε κάποια σημεία, απλά δεν είσαι αντικειμενικό μέσο. Δεν είναι δυνατόν να έχεις 15-20 δημοσιογράφους που κάνουν βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ σε TV, ράδιο και λεν τα ίδια και τα ίδια και δύο τρεις από αυτούς να έχουν γνώμη από ποδόσφαιρο, πολιτική, τα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική, τις γυναίκες κτλ.

P.S Είμαι και ΠΑΟ αλλά έχω ψηφίσει και... απλά δεν γουστάρω κάποιος να μου κάνει μαθήματα για το τι είναι σωστό για το καλό μου τόσο ξεδιάνροπα. Α ακόμα και το άτομο που έβαλε ο συγκεκριμένος σταθμός να κάνει το σπικάζ της διαφήμισης για τις άδειες (όποιος παρακολουθεί πολιτική , ενημέρωση τον ξέρει) βγάζει αντίθετα αποτελέσματα.

μα αυτο ακριβώς κανουν τα μέσα!!!

αυτο ειναι στη δεοντολογία τους!

ίσα ισα ο ΣΚΑΙ βγαινει και σου λεει,εγω φιλε μου πιστεύω ΑΥΤΟ,δε σου το παιζει ουδέτερος κι ετσι.

εσυ  αν θες το ασπάζεσαι,ειδάλλως άλλαξε κανάλι.

Αυτο,στον μεσο ελληναρα δεν αρεσει,γιατι εχει μαθει στο χαιδεμα,τους ψεκασμους και τα ξανθα γενη μαζι μεδιαφορα ιδεολογικα απολιθωμένα φληναφήματα.

Ειναι τοσο δύσκολο να ξεκολλήσετε απο την φασιστοειδή λογική σας;

• Like 4
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάθε φορά που κάποιος γράφει ή λέει την λέξη ''αντικειμενικό'' , ο θεός σκοτώνει 2 κουτάβια. Σκεφτείτε τα κουτάβια. 

Επίσης αντί να έχουν τα κανάλια ένα τέλος και όποιος μπορεί το πληρώνει και αναμεταδίδει και ''τέλος'' έχουμε αναλωθεί , σε ένα παιχνίδι για το στοίχημα. Απορώ πως δεν μπήκε στο κουπόνι ακόμα. 

Δημοσ.

Και με την προπαγανδα σκαι και μεγκα ειναι/ηταν μονο να γελας τις ελαχιστες στιγμες που παρακολουθω τηλεοραση.

What about ΕΡΤ που την χρυσοπληρωνεις απο την τσεπη σου κιολας;

(Κι οχι μονο με το τελος).

Σε οτι αφορα τον ΣΚΑΙ, γιατι πολλη κουβεντα βλεπω, μαγκια του που εχει ξεκαθαρη πολιτικη θεση απεναντι στις εξελιξεις και το παραδεχεται. Βλεπετε ομως ο Ελληναρας τοσα χρονια εχει συνηθισει τα καναλια να του χαιδευουν τα αυτια με προπαγανδα που πλασαρεται ως αδεκαστη και αντικειμενικη ενημερωση απο τον καθε "επιχειρηματια" τυπου Μπομπολα, Κουρη, Κυριακου, Βαρδινογιαννη κλπ κι ετσι το να υπαρχει ενα καναλι που δηλωνει πολιτικη θεση , τον ξενιζει, τον χαλαει.

Ισως το πιο τιμιο (sic) και ξεκαθαρο καναλι της ελληνικης τηλεορασης παροτι δε χωνευω ουτε τον ιδιοκτητη, ουτε και τους περισσοτερους εκ των δημοσιογραφων του. Τουλαχιστον ομως τιμια λεει στον τηλεθεατη την θεση του κι ο τηλεθεατης ξερει εκ των προταιρων τι προκειται να ακουσει. Καθαρα θεμα επιλογης του τηλεθεατη απο κει και περα. Ποτε δεν περιεπαιξε και δεν ξεγελασε τον κοσμο πλασαροντας τις θεσεις του ως αντικειμενικες οπως κανει η κρατικη τηλεοραση η κατι Πρετεντερηδες, Τρεμηδες, Καψηδες, Ευαγγελατοι κλπ.

ΥΓ. Και στην τελικη,

Προπαγανδα με ΣΚΑΙ:

mpousdoukou_kosioni.jpg

Και προπαγανδα με τα αλλα καναλια:

2015010820451649.jpg

Δημοσ.

πλάκα πλάκα ο σκαι πρεπει να εχει μακραν τις πλεον ομορφες δημοσιογραφους αλλα και καλλίφωνες και τους πλεον ασχημους.....

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ. Και στην τελικη,

Προπαγανδα με ΣΚΑΙ:

mpousdoukou_kosioni.jpg

H σωστή photo για προπαγάνδα και θέσεις είναι η παρακάτω

kosioni-mpakogiannis-500.jpg

και μία με το σόι

kentro.jpg

Δημοσ.

Ο σκαι μπορει να λεει τις πιπες του αλαφουζου, αλλα εχει και τα περισσοτερα ρεπορταζ. Αν κλεισει -που αυτο βλεπω- θα ειναι μεγαλο πληγμα για την ενημερωση.

Τονιζω το ρεπορταζ και οχι σχολιαστες.

• Like 1
Δημοσ.

What about ΕΡΤ που την χρυσοπληρωνεις απο την τσεπη σου κιολας;

(Κι οχι μονο με το τελος).

Σορρυ τωρα αλλα ποιος βλεπει ερτ πλην αθλητικων μεταδοσεων;

Συμφωνω και επαυξανω για τις ομορφες παρουσιες του σκαι.

Ο σκαι μπορει να κανει οτι θελει μιας και θεωρητικα εχουμε ελευθερια του τυπου και δημοκρατια. Αλλα δεν κραταει ουτε τα προσχηματα οπως το ιδιο εκανε και το μεγκα. Σε ολες τις χωρες τα καναλια προσπαθουν εμμεσως πλην σαφως να περασουν μια γραμμη. Αλλα νομιζω πουθενα δεν γινεται με τον τροπο που γινεται στην ελλαδα. Οπως και πουθενα στο δυτικο κοσμο δεν εχουμε τετοια ωμη παρεμβαση απο την πλευρα της πολιτειας, ισως μονο ο ερντογαν κανει κατι τετοια(αν θεωρουμε ακομα την τουρκια καπου στα ορια του δυτικου κοσμου)

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ ακριβά όμως μας κοστίζει αν κάνουμε μόνο αυτό...

Σε ολες τις χωρες τα καναλια προσπαθουν εμμεσως πλην σαφως να περασουν μια γραμμη. Αλλα νομιζω πουθενα δεν γινεται με τον τροπο που γινεται στην ελλαδα. Οπως και πουθενα στο δυτικο κοσμο δεν εχουμε τετοια ωμη παρεμβαση απο την πλευρα της πολιτειας, ισως μονο ο ερντογαν κανει κατι τετοια(αν θεωρουμε ακομα την τουρκια καπου στα ορια του δυτικου κοσμου)

Fox?

Δημοσ.

Πολύ ακριβά όμως μας κοστίζει αν κάνουμε μόνο αυτό...

Fox?

Οντως κοστιζει ακριβα. Η ερτ κανονικα θα πρεπει να εχει καναλια ειδικου περιεχομενου, να κανει 2-3 πραγματα και να τα κανει σωστα(αθλητισμοσ - πολιτισμος - κορυφαια ντοκυμαντερ κτλ)

Και εμενα το fox μου ερχεται στο μυαλο οταν θελω να βρω αλλα καναλια με παρομοια λογικη. Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ζω στις ΗΠΑ οποτε δεν εχω καθημερινη επαφη για να εχω ξεκαθαρη γνωμη.

Δημοσ.

Συμφωνω και επαυξανω για τις ομορφες παρουσιες του σκαι.

Ο σκαι μπορει να κανει οτι θελει μιας και θεωρητικα εχουμε ελευθερια του τυπου και δημοκρατια. Αλλα δεν κραταει ουτε τα προσχηματα οπως το ιδιο εκανε και το μεγκα. Σε ολες τις χωρες τα καναλια προσπαθουν εμμεσως πλην σαφως να περασουν μια γραμμη. Αλλα νομιζω πουθενα δεν γινεται με τον τροπο που γινεται στην ελλαδα. Οπως και πουθενα στο δυτικο κοσμο δεν εχουμε τετοια ωμη παρεμβαση απο την πλευρα της πολιτειας, ισως μονο ο ερντογαν κανει κατι τετοια(αν θεωρουμε ακομα την τουρκια καπου στα ορια του δυτικου κοσμου)

Δεν εχει σημασια ποιος βλεπει ΕΡΤ, σημασια εχει ποιος πληρωνει την ΕΡΤ και για ποιο σκοπο. Ε το να πληρωνω την ΕΡΤ για να μου κανει προπαγανδα υπερ της κυβερνησης παει πολυ. Αυτη ειναι και η διαφορα της με τα ιδιωτικα καναλια.

Σε οτι αφορα τον ΣΚΑΙ οπως σου ξαναειπα ειναι το μονο καναλι που παραδεχεται οτι εχει συγκεκριμενη πολιτικη θεση. Ολα τα αλλα, δεκαετιες τωρα, ισχυριζονται -μεχρι και σημερα- οτι η ενημερωση τους ειναι αντικειμενικη. Η διαφορα ειναι τεραστια και δεν ειναι μονο σε ηθικο επιπεδο.

H σωστή photo για προπαγάνδα και θέσεις είναι η παρακάτω

kosioni-mpakogiannis-500.jpg

και μία με το σόι

kentro.jpg

Αννα > Σια

Δημοσ.

το σωστό θα ήταν ο αριθμός των αδειών να ήταν ανοικτός

η κυβέρνηση θα έπρεπε να ΤΗΡΟΥΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ νόμους και όποιος δεν πλήρωνε εφοριες/ασφαλιστικα/δανεια/εργαζομενους να τον έκλεινε βάση της νομοθεσίας.

διάλεξε όμως άλλη τακτική γιατί ο στόχος ήταν άλλος.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όπως επίσης τον διαγωνισμό να τον έκανε το ΕΣΡ όπως προβλέπει το σύνταγμα κτλπ κτλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει σημασια ποιος βλεπει ΕΡΤ, σημασια εχει ποιος πληρωνει την ΕΡΤ και για ποιο σκοπο. Ε το να πληρωνω την ΕΡΤ για να μου κανει προπαγανδα υπερ της κυβερνησης παει πολυ. Αυτη ειναι και η διαφορα της με τα ιδιωτικα καναλια.

Σε οτι αφορα τον ΣΚΑΙ οπως σου ξαναειπα ειναι το μονο καναλι που παραδεχεται οτι εχει συγκεκριμενη πολιτικη θεση. Ολα τα αλλα, δεκαετιες τωρα, ισχυριζονται -μεχρι και σημερα- οτι η ενημερωση τους ειναι αντικειμενικη. Η διαφορα ειναι τεραστια και δεν ειναι μονο σε ηθικο επιπεδο.

Αννα > Σια

Δικιο εχεις αλλα η ερτ παντα ετσι λειτουργουσε ως κομματικο οργανο οποτε δεν μπορουμε πραγματικα να κατηγορησουμε την κυβερνηση για οτι κανει μιας και συνεχιζει το κλασσικο δρομο. Για αυτο ειναι καλυτερο να πουμε οτι δεν ειμαστε ικανοι να λειτουργησουμε δημοσια τηλεοραση αντικειμενικα και ας αλλαξει υφος.

Και για το σκαι το ξερω οτι δεν κρυβονται αλλα δεν παυει να ειναι ενοχλητικο. (η αννα ειναι μια κατηγορια μονη της :-D )

Δημοσ.

Και ο ANT1 μπορεί να μην γουστάρει την κυβέρνηση αλλά σαν κανάλι λειτουργεί οργανωμένα τόσο στην Ελλάδα όσο και με τις επενδύσεις του στο εξωτερικό οπότε την άδεια θα την πάρει 100%.     

Ο ΑΝΤ1 με την ποιότητα εικόνας 240p επενδύει. Στο εξωτερικό. Λειτουργεί σαν κανάλι. Ο ΑΝΤ1...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...