gatokoritso Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Νομιζω θα ξεχασουμε σταρ σκαι μα εγω θελω μονο σταρ σκαι αληθεια λεω. 1
firewalker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Αστεία πράγματα. Πούλα τις άδειες ακριβά και τελείωνε. Το σε θεωρώ ικανό να έχεις άδεια, υγιή επιχείρηση που πληρώνει φόρους και εκατοντάδες εργαζόμενους, αλλά επειδή ο άλλος θα δώσει περισσότερα, σε κλείνω! Θα μπορούσαν να πούνε πως όσοι έχουν κανάλι από παλιά (και είναι υγιές), θα μπορέσουν πληρώνοντας το μεγαλύτερο ποσό του διαγωνισμού, να το κρατήσουν.
coffeex Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Και δέσμευση στα περιουσιακά του Αλαφούζου. Τι ατυχία, ήρθε σε ακατάλληλη στιγμή. Αυτός δεν είχε κάτι καράβια που έκαναν οικολογική καταστροφή και στο σταθμό έχει εκπομπή για την φύση, την πράσινη ενέργεια, την οικολογία κτλ;; Δεν άκουσα να πουν ποτέ ότι το αφεντικό καταστρέφει την φύση.. Όσο για λεφτά που ξέχασε η απάντηση είναι απλή σύμφωνα με το παρακάτω video δεν ξέρει να μετράει
Bermudakias33 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ξανά στο παιχνίδι ο Σαββίδης και οι κύπριοι. Οι ενστάσεις τους έγιναν δεκτές και έτσι έχουμε πάλι 9 υποψήφιους για 4 άδειες. Θα γίνει της Πόπης.
lefter Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Πάντως από ότι βλέπω ο ΣΚΑΙ είναι πρώτος στις τηλεθεάσεις τελευταία. Θα είναι λίγο περίεργο που θα κλείσει το πιο δημοφιλές κανά Το πιο δημοφιλες ? Μα ολα τα αλλα παιζουν επαναληψεις.
4saken Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παιδια δεν χρειαζεται να κλεισουν, απλα δεν θα μπορουν να ναι γενικου περιεχομενου νομιζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παιδια δεν χρειαζεται να κλεισουν, απλα δεν θα μπορουν να ναι γενικου περιεχομενου νομιζω. Πότε θα γίνει ο διαγωνισμός γι' αυτές τις άδειες? Επίσης σύμφωνα με τον ΠΘ, αν η διαφημιστική πίτα είναι 200m και κατά μ.ο. ένα κανάλι θέλει 50m για να λειτουργεί (200/50=4, γι' αυτό είναι τόσες οι άδειες γενικού περιεχομένου), από ποια απομεινάρια αυτής της πίτας θα έχουν έσοδα οι υπόλοιποι? Θα ανακαλύψουμε καινούρια διαφημιστική πίτα για τα τοπικά ή τα πανελλαδικά μη γενικού περιοχομένου?
bilya Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 https://www.youtube.com/watch?time_continue=165&v=GYKvSUNVBJw&ab_channel=efimeridaToXWNI
4saken Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 http://www.kar.org.gr/2016/03/10/dodeka-mega-stigmes-pou-se-kanoun-na-pis-psofo/ 1
gatokoritso Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Πότε θα γίνει ο διαγωνισμός γι' αυτές τις άδειες? Επίσης σύμφωνα με τον ΠΘ, αν η διαφημιστική πίτα είναι 200m και κατά μ.ο. ένα κανάλι θέλει 50m για να λειτουργεί (200/50=4, γι' αυτό είναι τόσες οι άδειες γενικού περιεχομένου), από ποια απομεινάρια αυτής της πίτας θα έχουν έσοδα οι υπόλοιποι? Θα ανακαλύψουμε καινούρια διαφημιστική πίτα για τα τοπικά ή τα πανελλαδικά μη γενικού περιοχομένου? yep θα το κανουνε μπουφε
Sellers Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ειναι που ειναι αχρείαστο το θέμα, αν ξεκινησουν και οι αναφορές σε πολιτικά θα κλειδωθεί. Κρατήστε το on-topic.
DKNI Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Νομιζω θα ξεχασουμε σταρ σκαιΣταρ με τίποταΔεν μένει εκτός ο Βαρδινογιαννης Η λογική λέει Μαρινακης, Βαρδινογιαννης και απο εκεί και πέρα θα παίξουν ο Αντ1 που έχει γίνει καλό παιδί τελευταία, ο alpha λόγω υψηλής τηλεθέασης (νο1 φέτος ηταν) ο εργλοαβος Καλογριτσας και ο Σαββιδης Νομιζω ότι δεν θα πάρει και ο Σαββιδης και ο Καλογριτσας, γιατί δεν μπορείς να δώσεις σε 2 λόγω επενδύσεων, έργολαβειων. Θεωρώ πιο φαβορί τον Σαββιδης λόγω Βόρειας Ελλαδος και γιατί το να βάλεις τον Καλογριτσα στο παιχνίδι θα σηκώσει αντιδράσεις Απο κει και πέρα νομίζω ότι θα ανακαλυφθεί χώρος και για 5η άδεια για να μείνει και ο αντ1 και ο άλφα Πάντως είναι γελοίο. Αν σε νοιάζει η νομιμότητα λες "ποιος είναι οκ στις υποχρεωσεις; αυτός και αυτός. Οκ εσείς δίνετε χ εκατομμυρια και παίρνετε άδεια και συνεχιζετε" Με αυτό που κάνει τώρα τι λεει; δεν με νοιάζει πόσο σωστός ήσουν, πάμε σε πλειστηριασμο, οπότε έρχομαι εγώ που έχω εκατομμύρια από δεν ξέρω γω ποιες δραστηριότητες, λέω ότι θα δώσω 100 φανταστικομυρρια, δεν τα πληρώνω ποτέ εκτός από την 1η δόση, φεσωνω όλους τους υπαλλήλους που θα έχω και όλα καλά, αφού το μόνο κριτήριο ήταν ποιος θα πει ότι δίνει τα περισσοτερα Ακόμα και τα υπαρχοντα, ο Άλφα είναι νο1 σε τηλεθέαση αλλά ο κοντομηνας πηγαίνει για βράχια και αναμένεται και στα οικονομικά του άλφα να έχει θέμα, το κράτος όμως δείχνει να προτιμά το καλό παιδί κοντομηνα παρότι ξέρει ότι πιθανώς δεν θα απόπληρώσει ποτέ την άδεια και σύντομα θα αρχίσει να φεσωνει υπαλληλους
Michael39 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Η δική μου πρόβλεψη για το ποιοι θα πάρουν άδεια: Σαββίδης Μαρινάκης Βαρδινογιάννης Αλαφούζος (ναι παρά το ντόρο που γίνεται προβλέπω να παίρνει την 4η άδεια). Οι υπόλοιποι φυσικά δεν χρειάζεται να κλείσουν. Μπορούν καταρχήν να εκπέμπουν μέσω Nova & OTE (1 εκατ συνδρομητές περίπου) ενώ μπορούν επίσης να αιτηθούν άδεια για θεματικό κανάλι.
DKNI Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Άρα συμφωνούμε στα 3/4 (Σαββιδης, Μαρινακης,βαρδινογιαννης) Νομιζω ότι δεν θα κόψουν τον αντ1 που εχει κάνει μεγάλη κωλοτουμπα και επίσης τα πάει καλά ο Κυριακού με Μητσοτακη-Μαρινακης Επίσης πιστεύω ότι θα βρουν δια μαγείας και μια 5η άδεια. Το που θα πάει αυτή... Θα πάει στον Άλφα που έχει τις θεαματικότητες, τον Λαζόπουλο που είναι η φωνή του Συρίζα και ο Κοντομηνας έχει βάλει τον Βερυκιο να γλυφει; είναι όμως επίφόβος λόγω οικονομικών κοντομηνα για φόντο και αντε να δικαιολογησεις γιατί έδωσες άδεια σε μη συνεπή σταθμό Θα πάει στον δημοσιο έργολαβο Καλογριτσα που θα τάξει πολλά στον πλειστηριασμο αφού θα τα πάρει από το κράτος ούτως ή αλλως; αλλά με κίνδυνο να πέσει πολύ κράξιμο για διαπλοκη; Θα πάει στον Αλαφουζο για το ξεκαρφωμα για να μην λένε ότι απλά άλλαξαν οι διαπλςκομενοι καναλαρχες; Αυτό είναι το μυστήριο, που θα πάει η 5η που είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστει με μαγικό τροπο 1
coffeex Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αν δεν πάρει άδεια το ΣΚΑΙ θα κάνω πάρτι δεν το χωνεύω γιατί ο Αλαφούζος το ομολόγησε ότι ο σταθμός προωθεί την νεο-φιλελε πολιτική... οπότε δεν κάνει σωστή δημοσιογραφία. Ο ANT1 θα πάρει σίγουρα άδεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις