bilya Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μα είναι σαφές ότι αν το mega το πάρουν οι τράπεζες μη σου πω τι θα πάρει το κράτος... Ενώ για την άδεια θα πληρωθούν μερικά εκατομμύρια, εκατοντάδες κόσμος δε θα χάσει τη δουλειά του και οι τράπεζες σταδιακά θα μπορούν να πάρουν τα χρωστούμενα... Αν όποια επιχείρηση παρουσίαζε έλλειμμα την έκλειναν δε θα υπήρχε επιχείρηση ή κυβέρνηση... Άντε να αποφασίσουν μετά την ύπαρξη 1 καλωδιακής, γιατί 1 αντέχει η οικονομία μας, 2 φαρμακείων ανά περιοχή, 1 κρεοπωλείο κοκ... Και φυσικά όταν υπάρχει τέτοιος περιορισμός ο σκοπός είναι να υπάρξει έλεγχος στο ποιος παίρνει τις άδειες και όχι να εισπράξει χρήματα το κράτος, μην είμαστε αφελείς, αυτό είναι το πρόσχημα... κοιτα να δεις, χθες ο μπομπολας ειπε πως το μεγκα θα κλείσει λογω τον μετοχων γιατι η πλειοψηφία δεν νοιάζεται κ πως τα περισσότερα δανεια που εχουν ειναι χωρις καμια εγγύηση. Αλλα οχι ο συριζα κλείνει το μεγκα. Υγ. Ολα αυτα που λες γιατι δεν ισχυουν για μικρομεσαίες επιχειρήσεις γιατι εγω πρεπει να υποθηκευσω τα παντα ακομα κ για 10κ δανειο κ αν δεν το πληρωσω η τραπεζα μου παιρνει τα παντα γιατι πληρώνουμε φορο για καθε εισοδημα κ τα καναλια τοσα χρονια δεν πλήρωναν τπτ κτλπ
kargo130 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 κοιτα να δεις, χθες ο μπομπολας ειπε πως το μεγκα θα κλείσει λογω τον μετοχων γιατι η πλειοψηφία δεν νοιάζεται κ πως τα περισσότερα δανεια που εχουν ειναι χωρις καμια εγγύηση. Αλλα οχι ο συριζα κλείνει το μεγκα. Υγ. Ολα αυτα που λες γιατι δεν ισχυουν για μικρομεσαίες επιχειρήσεις γιατι εγω πρεπει να υποθηκευσω τα παντα ακομα κ για 10κ δανειο κ αν δεν το πληρωσω η τραπεζα μου παιρνει τα παντα γιατι πληρώνουμε φορο για καθε εισοδημα κ τα καναλια τοσα χρονια δεν πλήρωναν τπτ κτλπ Σορρυ που επεμβαινω αλλα σε αυτο συμφωνουν ολοι....................στο που κολλανε οι 4 αδειες μονο δεν συμφωνουμε 1
oneofthem Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 δηλαδή για τα δάνεια, υπεύθυνα είναι τα κανάλια... και όχι το κράτος που τους τα δάνεισε/χάρισε μέσω των τραπεζών που μετά θα ενισχύσει... δεν είναι η κρατική διαφθορά που προκαλεί το πρόβλημα αλλά τα κανάλια... και τώρα με το σύστημα αδειοδοτήσεων των καναλιών, και το μεγαλύτερο κρατισμό αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα στην πηγή του... καλά τρελαινόμαστε άλλη φορά δεν χρειάζεται σήμερα... μετά αναρωτιέμαι πως γίνεται τα κόμματα να κοροιδεύουν τόσο εύκολα τον κόσμο... ξυπνήστε ρε, τι μας νοιάζει πόσα δανείζεται ένας ιδιώτης από μια τράπεζα και αν θα τα πληρώσει; ας μην τα πληρώσει ποτέ, και εάν η τράπεζα κάνει έτσι τις δουλειές της να κλείσει... τελεία... το πρόβλημα βρίσκεται στην εμπλοκή του κράτους... αλλά εδώ συζητάμε ότι θέλουν να αυξήσουν τον κρατικό έλεγχο γιατί έτσι θα γίνονται σωστά οι διαδικασίες... μα οι διαδικασίες δεν γίνονται σωστα ακριβώς γιατί υπάρχει μια βαλίτσα με λεφτά που λέγεται κυβερνήσεις... περισσότερο από αυτό σημαίνει ακόμη περισσότερη διαφθορά... κι εσείς νομίζετε ότι θέλουν να κλείσουν τα κανάλια τόσο καιρό; όχι δεν θέλουν να κλείσει ο skai και ο antenna, θέλουν να μεταδίδουν ότι και η αυγή... απλό είναι δικά τους θέλουν να τα κάνουν, εκβιασμός είναι, όχι πόλεμος
kargo130 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τα πραγματα ειναι καπου στη μεση, σαφεστατα και υπηρχε κρατικη παρεμβαση στο παρελθον ωστε να παιρνουν δανεια χωρις μεγαλες ασφαλισεις τα καναλια.
hurin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω πως το βλέπετε, αλλά στην εποχή των μνημονίων ξεφτιλίστικαν εντελώς τα κανάλια. Το άσπρο έγινε μαύρο, η προπαγάνδα δεν τελείωνε ούτε στις 2 το βράδυ (δες ΣΚΑΙ), από ενημερωτικά έγιναν "δικαιωματικά" εκφραστές άποψης και μάλιστα όλοι μαζί συντονισμένα. Δεν κατάφεραν να πιάσουν σε καμία στιγμή τον παλμό της κοινωνίας, ζώντας στη φούσκα ασφαλείας που τους παρείχε η ασύστολη, ανέγγυη και παράνομη χρηματοδότηση των τραπεζών. Πειραγμένες δημοσκοπήσεις με εξευτελιστικά αποτελέσματα, αλλά τί να κάνουμε που "όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με το ναι" (Σαράφογλου, 2015 μ.Χ.). Αντί να κοιτάτε την ποσότητα του "4", δείτε λίγο την ποιότητα του "14+". 3
Nate Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω πως το βλέπετε, αλλά στην εποχή των μνημονίων ξεφτιλίστικαν εντελώς τα κανάλια. Το άσπρο έγινε μαύρο, η προπαγάνδα δεν τελείωνε ούτε στις 2 το βράδυ (δες ΣΚΑΙ), από ενημερωτικά έγιναν "δικαιωματικά" εκφραστές άποψης και μάλιστα όλοι μαζί συντονισμένα. Δεν κατάφεραν να πιάσουν σε καμία στιγμή τον παλμό της κοινωνίας, ζώντας στη φούσκα ασφαλείας που τους παρείχε η ασύστολη, ανέγγυη και παράνομη χρηματοδότηση των τραπεζών. Πειραγμένες δημοσκοπήσεις με εξευτελιστικά αποτελέσματα, αλλά τί να κάνουμε που "όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με το ναι" (Σαράφογλου, 2015 μ.Χ.). Αντί να κοιτάτε την ποσότητα του "4", δείτε λίγο την ποιότητα του "14+". Το αν κάνουν προπαγάνδα δεν με αφορά, από τη στιγμή που κανείς δεν με υποχρεώνει να τα βλέπω. Μπορεί βέβαια κάποιος να μου πει ότι κάνουν κακό σε αυτούς που τα βλέπουν. Ναι, αλλά προσωπικά δεν γουστάρω κανέναν να διαμορφώνει το περιεχόμενο των ειδήσεων και (ας το πάμε παραπέρα) της διατροφής, της διασκέδασης κτλ. 4 κανάλια δεν σημαίνει ότι θα γίνουν πιο ποιοτικά από τα 14+, αλλά σημαίνει λιγότερους εργαζομένους και περισσότερους ανέργους. Τέλος, αν η τράπεζα έδωσε δάνειο με ρίσκο σε κανάλι, δικό της πρόβλημα. Αν το κράτος έδωσε δάνειο με ρίσκο, δικό του πρόβλημα (και να αποδοθεί ποινή σε αυτόν που έδωσε το δάνειο στο κανάλι). Κανείς δεν έχει καμιά δουλειά να κλείσει κάποιο κανάλι, παρά μόνο να του πάρει κάτι δικό του, ίσως και όλο το κανάλι, αν είναι όρος του συμβολαίου του δανείου.
hurin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Να τα πάρουμε ένα-ένα. Το να λες ότι κάποιος κάνει κάτι κακό, αλλά δεν σε νοιάζει αφού δεν το κάνει σε εσένα, είναι λάθος. Το μόνο σίγουρο με την αποχώρηση όσων δεν έχουν το κεφάλαιο για να διαχειρίζονται Πανελλαδικής Εμβέλειας ΜΜΕ, είναι ότι θα υπάρχει βελτίωση στην ποιότητα προγράμματος. Ήδη με τα 14+ οι θέσεις εργασίας είχαν μειωθεί, δικαιώματα χαθεί και οι μισθοί καταποντιστεί. Πιστευεις ότι η κατάσταση θα έφτιαχνε άν συνέχιζαν να λειτουργούν? Ούτε 15-20 μύρια δεν έχουν για να υποβάλλουν συμμετοχή στον διαγωνισμό! Τα δάνεια της τράπεζας είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ πρόβλημα, αφού εμείς τα αποπληρώνουμε. 3
Nate Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Να τα πάρουμε ένα-ένα. Το να λες ότι κάποιος κάνει κάτι κακό, αλλά δεν σε νοιάζει αφού δεν το κάνει σε εσένα, είναι λάθος. Το μόνο σίγουρο με την αποχώρηση όσων δεν έχουν το κεφάλαιο για να διαχειρίζονται Πανελλαδικής Εμβέλειας ΜΜΕ, είναι ότι θα υπάρχει βελτίωση στην ποιότητα προγράμματος. Ήδη με τα 14+ οι θέσεις εργασίας είχαν μειωθεί, δικαιώματα χαθεί και οι μισθοί καταποντιστεί. Πιστευεις ότι η κατάσταση θα έφτιαχνε άν συνέχιζαν να λειτουργούν? Ούτε 15-20 μύρια δεν έχουν για να υποβάλλουν συμμετοχή στον διαγωνισμό! Τα δάνεια της τράπεζας είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ πρόβλημα, αφού εμείς τα αποπληρώνουμε. Κάνει κάτι κακό, αλλά για να το κάνει πρέπει να θες να το πάθεις. Δεν στο κάνει με το έτσι θέλω. Για παράδειγμα, αν εγώ πάω και σκοτώσω κάποιον, του κάνω κακό με το έτσι θέλω. Αν γράψω μια αγγελία και πω ψάχνω άτομα να σκοτώσω, πρέπει να έρθουν άτομα με την θέλησή τους να τους κάνω κακό. Λίγο περίεργο το παράδειγμα, αλλά νομίζω φαίνεται αυτό που θέλω να πω. Αν συνέχιζαν να λειτουργούν υπάρχει μια πιθανότητα να βελτιωθεί η κατάσταση (με low budget προγράμματα για παράδειγμα), τώρα που θα κλείσουν σίγουρα δεν θα βελτιωθεί. Άρα, υπάρχει η πιθανότητα για μεγαλύτερο ανταγωνισμό, που οδηγεί στην βελτίωση των προγραμμάτων. Για αυτό που λες για τα δάνεια, εγώ δεν είπα κάτι διαφορετικό. Αν έδωσε κάποιος πολιτικός δάνειο, να του αποδοθεί ποινή αφού δεν κοίταξε το συμφέρον του λαού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω πως το βλέπετε, αλλά στην εποχή των μνημονίων ξεφτιλίστικαν εντελώς τα κανάλια. Το άσπρο έγινε μαύρο, η προπαγάνδα δεν τελείωνε ούτε στις 2 το βράδυ (δες ΣΚΑΙ), από ενημερωτικά έγιναν "δικαιωματικά" εκφραστές άποψης και μάλιστα όλοι μαζί συντονισμένα. Δεν κατάφεραν να πιάσουν σε καμία στιγμή τον παλμό της κοινωνίας, ζώντας στη φούσκα ασφαλείας που τους παρείχε η ασύστολη, ανέγγυη και παράνομη χρηματοδότηση των τραπεζών. Πειραγμένες δημοσκοπήσεις με εξευτελιστικά αποτελέσματα, αλλά τί να κάνουμε που "όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με το ναι" (Σαράφογλου, 2015 μ.Χ.). Αντί να κοιτάτε την ποσότητα του "4", δείτε λίγο την ποιότητα του "14+". Να παίρνουν σειρά κι οι εφημερίδες υποθέτω... 1
bilya Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Να παίρνουν σειρά κι οι εφημερίδες υποθέτω... στις οποίες για κάποιο λόγο υπάρχει κρατική χρηματοδότηση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 στις οποίες για κάποιο λόγο υπάρχει κρατική χρηματοδότηση Εκεί κι αν ξοδεύονται χρήματά μας, πόσες χιλιάδες euro για να πουλάει πχ μια εφημερίδα με το ζόρι 1500 φύλλα...
xstreamgamer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εκεί κι αν ξοδεύονται χρήματά μας, πόσες χιλιάδες euro για να πουλάει πχ μια εφημερίδα με το ζόρι 1500 φύλλα... Άρα; Λογικά δεν πρέπει να κλείσει μία εφημερίδα όποια και αν είναι αυτή όποιον πολιτικό χώρο και αν υποστηρίζει αν δεν βγάζει τα έξοδα λειτουργίας της παρά μόνο με θαλασσοδάνεια των οποίων τα γ@μησιάτικα τα πληρώνουμε εμείς;
kargo130 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πολλες παιρνουν κρατικη διαφημιση αλλα και " μεσα" να μπαινουν δεν τους πολυπειραζει γιατι μεσω της "πολιτικης πιεσης" βγαινει χρημα απο αλλου οποτε ολα καλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Άρα; Λογικά δεν πρέπει να κλείσει μία εφημερίδα όποια και αν είναι αυτή όποιον πολιτικό χώρο και αν υποστηρίζει αν δεν βγάζει τα έξοδα λειτουργίας της παρά μόνο με θαλασσοδάνεια των οποίων τα γ@μησιάτικα τα πληρώνουμε εμείς; Άρα κόψιμο κρατικών διαφημίσεων/ενισχύσεων κι όποιος αντέχει μένει ανοιχτός... 1
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Λοιπόν κλείνουν τα κανάλια , καθώς δεν μπορούν να εκπέμψουν στο ίδιο μέσο που μπορούσαν ως τώρα με τον ίδιο τρόπο . 1) Μικρότερη διαφημιστική πίτα για το κανάλι. Μικρότερη ικανότητα μισθοδοσίας, απολύσεις. Τις αποζημιώσεις ποιος θα τις δώσει ή τις θέσεις εργασίας στους εργαζόμενους που απολύονται έπειτα από μια τέτοια πολιτική απόφαση? 2) Με ποιο τρόπο το ολιγοπώλιο σημαίνει μικρότερη διαφθορά? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις