an19gi75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 13 inch early 13 retina. Χρησιμοποιώ την μπαταρία κάθε φορά που αυτή φορτίζει. Αυτή τη στιγμή έχω 212 κύκλους και λειτουργεί κανονικά. Με βγάζει περίπου έξι ώρες με απλή χρήση. Το ερώτημα είναι: είναι αυτή η ενδεικνυόμενη χρήση; Μπορώ να αφήνω το macbook στην πρίζα και να εκφορτίζω μια φορά το μήνα την μπαταρία; Έχω βρει αντικρουόμενες απόψεις στο δίκτυο. Άλλοι λένε για χρήση όπως κάνω εγώ, άλλοι αφήνουν τον υπολογιστή συνέχεια στην πρίζα. Τι λέτε;
polteris Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Απλά χρησιμοποίησε τον υπολογιστή σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Δηλαδή είσαι κοντα στην μπρίζα βάλτο στην μπρίζα, είσαι εκτός αστό στην μπαταρία. Οι συγκεκριμένες μπαταρίες έχουν διάρκεια ζωής άνω των 1000 κύκλων φόρτισης μέχρι να φτάσουν στο 80% της αρχικής χωρητικότητας.
an19gi75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Το έχω υπόψιν μου αυτό που λες, αλλά φοβάμαι μήπως με την υπερφόρτιση και υπερθέρμανση των στοιχείων της μπαταρίας μειώσω την απόδοσή της. Πριν πολλά χρόνια είχα ένα hp laptop και το χρησιμοποιούσα στην πρίζα, με αποτέλεσμα να μην κρατάει η μπαταρία του ούτε τρία λεπτά. Επίσης ένα ipad που χάρισα στο γιο μου και το χει συνέχεια σε σύνδεση παρουσιάζει παρόμοια συμπεριφορά.
polteris Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Το έχω υπόψιν μου αυτό που λες, αλλά φοβάμαι μήπως με την υπερφόρτιση και υπερθέρμανση των στοιχείων της μπαταρίας μειώσω την απόδοσή της. Πριν πολλά χρόνια είχα ένα hp laptop και το χρησιμοποιούσα στην πρίζα, με αποτέλεσμα να μην κρατάει η μπαταρία του ούτε τρία λεπτά. Επίσης ένα ipad που χάρισα στο γιο μου και το χει συνέχεια σε σύνδεση παρουσιάζει παρόμοια συμπεριφορά. Δεν υπάρχει ούτε υπερφόρτιση ούτε υπερθέρμανση των στοιχείων της μπαταρίας. Προτείνω να χαρείς το μηχάνημα σου και να σταματήσεις να ασχολείσαι με την μπαταριά σου. Είναι αρκετά έξυπνη ώστε να φροντίζει τον εαυτό της. Αυτά στα λέω γιατί είχα κι εγώ τι ίδιο κόλλημα με το να ασχολούμαι με την μπαταρία, τις φορτίσεις και την χρήση και στο τέλος έχασα το "νόημα".
flyer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 "Charge your Apple lithium-ion battery whenever you want.."
zourman1981 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εχω το ίδιο μηχάνημα φιλε Στο σπιτι ειναι στη πρίζα μόνιμα είτε αναμενο είτε σβηστό στο χωριό τα Σαββατοκύριακα παιζει να το φόρτιζω και δυο φορές την μέρα μιας και το εχω στα πόδια στη βεράντα Εχω 350 κύκλους σε 2+ χρονια χρήσης Με αυτούς τους ρυθμούς βγάζει άνετα 5 6 χρονια χρήσης Ε μετα τα 6,7 χρονια πίστεψε με δεν θα ειναι πολυ ακριβό να αλλάξεις μια μπαταρία Συνήθως πρωτα χαλάει σπάει η απλα ειναι αρκετα παλιό για χρήση όποτε το αλλάζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα