GTI890 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 χθες μου εβαλαν ενα καταγραφικο της hikvision για 2 καμερες. και εκανε τη δουλεια πανω στο ρουτερ zte που εχω. σημερα το πρωι γινανε 4-5 συνεχομενες διακοπες ρευματος ανά δυο λεπτα. οταν ξυπνησα ειδα πως δεν παιρνω σημα σαν να διαγραφηκαν να το πω απλα οι ρυθμισεις που γινανε. πηρα στον παροχο και μου ειπε οτι μπορει να εγινε απο τις διακοπες ρευματος κανενα restart αλλά από την αλλη ο τεχνικος που μου εβαλε το καταγραφικο μου λεει οτι αυτο δεν στεκει με την εννοια οτι καθε φορα που κοβεται το ρευμα δηλαδη θα πρεπει να βαζει τις ρυθμισεις(που μου φενεται και λογικο). αυτος που μου εβαλε το καταγραφικο που ειπε πως παιζει να φταιει το ρουτερ και πως θα ηταν καλυτερα να αγορασω καποιο αλλο. επειδη δεν βγαζω ακρη και θα ξανακαλεσω τον τεχνικο που εβαλε το καταγραφικο ετσι και αλλιως. να αγορασω οντως αλλο ρουτερ?? ή να μην χαλασω ασκοπα χρηματα για νεο ρουτερ (δηλαδη αν θα εχω τα ιδια δεν εχει νοημα να παρω και ρουτερ τωρα).... εχει τυχει σε κανεναν αυτο το προβλημα? εχετε να προτεινεται κατι? ευχαριστω προκαταβολικα!
soteras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Σε πρώτη για να βλέπεις της κάμερες εκτός δυκτίου θέλει στατική ip που τη ζητάς από πάροχο καθώς η ip σου αν δεν ειναι στατική αλλάζει αν χ μέρες και σε διακοπές ρεύματος.Έχειες στατική ip ή όχι λογικά άμα δοκιμάσει εσωτεριά του δυκτίου που ειναι το καταγραφικό πάνω θα παίζουν όλ τέλεια
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 αφου δε βιαζεσαι ΝΑ ΔΩΣΕΙς χρηματα.. ποιο ZTE και ποιο καταγραγικο μαρκα μοντελο για να δουμε και να σου πουμε?
GTI890 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Σε πρώτη για να βλέπεις της κάμερες εκτός δυκτίου θέλει στατική ip που τη ζητάς από πάροχο καθώς η ip σου αν δεν ειναι στατική αλλάζει αν χ μέρες και σε διακοπές ρεύματος.Έχειες στατική ip ή όχι λογικά άμα δοκιμάσει εσωτεριά του δυκτίου που ειναι το καταγραφικό πάνω θα παίζουν όλ τέλεια στατικη ip δεν νομιζω να εχω δηλαδη σιγουρα οχι αλλιως θα την πληρωνα εξτρα και θα το ηξερα.... αλλα ο τεχνικος εκανε δουλεια που εχει κανει και σε αλλους πελατες και δεν ειχαν θεμα δεν χρειαζεται να εχουν στατικη ip μου ειπε... με dyndns κατι τετοια εκανε.
soteras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Το σωστό είναι να υπάρχει στατική Ip καθώς άμα η Ip σου αλλάζει πρέπει να μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο dydns και να κάνεις την αλλαγή χειροκίνητα.Το σωστό για να έχεις το κεφάλι σου ήρεμο είναι να ζητήσεις στατική ip από τον πάροχο να τη δηλώσεις εκεί στις ρυθμίσεις και όλα θα είναι μετά τέλεια.
GTI890 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 αφου δε βιαζεσαι ΝΑ ΔΩΣΕΙς χρηματα.. ποιο ZTE και ποιο καταγραγικο μαρκα μοντελο για να δουμε και να σου πουμε? καταγραφικο εχω το hikvision DS7104 HGHI-SH και ρουτερ αν δεν κανω λαθος(γιατι δεν το χω μπροστα μου, δεν ειμαι σπιτι.) εχω το ZTE ZXHN H108N που εχω απο παλια συνδεση που ειχα με τη hol καθως δεν μου δωσε νεο ρουτερ η wind τωρα που αλλαξα. Το σωστό είναι να υπάρχει στατική Ip καθώς άμα η Ip σου αλλάζει πρέπει να μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο dydns και να κάνεις την αλλαγή χειροκίνητα.Το σωστό για να έχεις το κεφάλι σου ήρεμο είναι να ζητήσεις στατική ip από τον πάροχο να τη δηλώσεις εκεί στις ρυθμίσεις και όλα θα είναι μετά τέλεια. το θεμα ειναι οτι δεν θελω να αυξησω και αλλο το λογαρισμο... και ο τεχνικος μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται.... απλα τωρα μου ελεγε μηπως επερνα αλλο ρουτερ...αλλα το θεμα ειναι οτι αν ειναι σε αλλη διακοπη ρευματος και με αλλο ρουτερ να εχω τα ιδια τοτε να μην χαλασω λεφτα για ρουτερ...δεν εχει νοημα τοτε....
soteras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 καταγραφικο εχω το hikvision DS7104 HGHI-SH και ρουτερ αν δεν κανω λαθος(γιατι δεν το χω μπροστα μου, δεν ειμαι σπιτι.) εχω το ZTE ZXHN H108N που εχω απο παλια συνδεση που ειχα με τη hol καθως δεν μου δωσε νεο ρουτερ η wind τωρα που αλλαξα. το θεμα ειναι οτι δεν θελω να αυξησω και αλλο το λογαρισμο... και ο τεχνικος μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται.... απλα τωρα μου ελεγε μηπως επερνα αλλο ρουτερ...αλλα το θεμα ειναι οτι αν ειναι σε αλλη διακοπη ρευματος και με αλλο ρουτερ να εχω τα ιδια τοτε να μην χαλασω λεφτα για ρουτερ...δεν εχει νοημα τοτε.... Τη στατική ip από όσο θυμάμαι η Wind τη χρεώνει κοντά στα 7€ το γεγονός ότι η Wind δεν σου έδωσε ρούτερ απλά απράδεκτο εκτός και αν είναι σε διαδικασία αποστολής μέσω κουριερ.
GTI890 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 δεν δινουν πλεον ρουτερ απο οσο μου ειπαν και εκανα τηλεφωνο σε 2-3 εταιιρες και μου ειπαν οτι απο γεναρη δεν δινουν ρουτερ...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 χθες μου εβαλαν ενα καταγραφικο της hikvision για 2 καμερες. και εκανε τη δουλεια πανω στο ρουτερ zte που εχω. σημερα το πρωι γινανε 4-5 συνεχομενες διακοπες ρευματος ανά δυο λεπτα. οταν ξυπνησα ειδα πως δεν παιρνω σημα σαν να διαγραφηκαν να το πω απλα οι ρυθμισεις που γινανε. πηρα στον παροχο και μου ειπε οτι μπορει να εγινε απο τις διακοπες ρευματος κανενα restart αλλά από την αλλη ο τεχνικος που μου εβαλε το καταγραφικο μου λεει οτι αυτο δεν στεκει με την εννοια οτι καθε φορα που κοβεται το ρευμα δηλαδη θα πρεπει να βαζει τις ρυθμισεις(που μου φενεται και λογικο). αυτος που μου εβαλε το καταγραφικο που ειπε πως παιζει να φταιει το ρουτερ και πως θα ηταν καλυτερα να αγορασω καποιο αλλο. επειδη δεν βγαζω ακρη και θα ξανακαλεσω τον τεχνικο που εβαλε το καταγραφικο ετσι και αλλιως. να αγορασω οντως αλλο ρουτερ?? ή να μην χαλασω ασκοπα χρηματα για νεο ρουτερ (δηλαδη αν θα εχω τα ιδια δεν εχει νοημα να παρω και ρουτερ τωρα).... εχει τυχει σε κανεναν αυτο το προβλημα? εχετε να προτεινεται κατι? ευχαριστω προκαταβολικα! Καλησπέρα, Tα είδα και τα δυο, απλα παιρνεις αυτο το TP-LINK TD-W8970 απο οπου σε συμφερει και αν δεν εχεις σκοπο να την ανεβασεις σε vdsl γραμμη.. αργοτερα βαζεις τα στοιχεια σου απο το dydns, εχει καταλληλο πεδιο ανοιγεις και οποιες πορτουλες θελεις και εισαι ετοιμος για να μην πληρωνεις τσαμπα σταθερες ip και αλλαξεις ολο το σχεδιο που εχει κανει...και εγω το δουλευω σε τετοια χρηση αλλα και αλλου το εχω βαλει δεν χανει ουτε ρυθμισεις ουτε τιποτα ερχετε το ρευμα αμα γινει διακοπη και παιζει οπως το εχεις ρυθμισει μονη καθυστερηση να αναβαθμιση το δημοσιο ip απο τη διακοπη, βαλε αμα θελεις και με 10 ευρω μια προστασια απο της αυξομειώσεις που δεν χρειαζεται.. Ισχυει αυτο που λεει ο τεχνικος δεν θα επρεπε να χανει ρυθμισεις αλλα εχει παιξει καιρο και μαλον δεν εχουν γραφτει τα καλυτερα γι αυτα..
GTI890 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 μηπως θα ηταν καλυτερη ιδεα να παρω ενα ups αντι για άλλο ρουτερ? ωστε να μην κλεινει και στις διακοπες ρευματος το ηδη υπαρχον??
dragonpro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Θα κάνω μια γρήγορη αναφορά για το τι πρέπει να γίνει. 3 πραγματα χρειαζεσαι για να παιξει το καταγραφικο.πορτα που παιζει το καταγραφικο, προτωκολοudp/tcp και τελος να δοσεις απο μια στατικη σε καθε μερα (πρεπει να τις ορισεις κ στις καμερες αλλα κ μεσα στο ρουτερ). Ετσι θα πρεπει να εινια ιδανικα αν κ παιζει κ χωρις να δοσεις στατικες. Επισης δεν ειναι φυσιολογικο να εφαγε 4-5 ρεσταρτ το ρουτερ απο το ρευμα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα, αν εγινε αυτο κατι γινεται που θα πρεπει να το ψαξεις κ σπιτι σου ισως. Απο εκει και περα φυσιολογικο ειναι να δημιουργηθηκε δυσλειτουργια στο ρουτερ σου. Κανε λοιπον ενα τεστ με ενα ρεσταρτ στο ρουτερ να δεις αμα θα χασει ξανα τις ρυθμισεις απο μεσα (κομματακι δυσκολο) Αν δεν τις χασει κανε κ αλλο (σε καμια περιπτωση οχι 5 ρεσταρτ γτ τα πεντε ρεσταρτ δν αποτελουν μια φυσιολογικη συνθηκη αλλα την εξαιρεση) Πιστευως οτι δεν θα τις χασει! Αυτα περι στατικης wan δεν χρειαζονται προφανως. Ειναι κυριως για μεγαλυτερη ασφαλεια κ για σερβερς, δυο καμερες εχεις ελεος. Οπως και ο ddns δεν χρειαζεται αν κ πολυ θα ηθελε να μαθω πιο site χρησιμοποιει.
GTI890 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 επανερχομαι μιας και μιλησα με 2 τεχνικους και μου ειπαν οτι πιθανον να εφτεγε το ρουτερ για να χαθηκαν αυτα...και επειδη αληθεια δεν θελω να φερω να πληρωσω τεχνικο και να μου πει ολα οκ και στην επομενη διακοπη να φερω παλι...λεω να αγορασω ενα αλλο ρουτερ (περιτω εξοδο για μενα αλλα τελος παντων) και να κανω ουσιαστικα τη δουλεια μου γιατι τοσες μερες το ψαχνω.... εχετε να προτεινετε καποιο καλο ρουτερ μεχρι 50 ευρω αλλα να μην χανει ρυθμισεις και τετοια μετα απο διακοπες ρευματος και τετοια και να δουλευει αψογα με το καταγραφικο....ευχαριστω προκαταβολικαυ.γ ειμαι σε adsl οχι vdsl (οσον αφορα το ρουτερ εννοω)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8970-300mbps-wireless-n-gigabit-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612494 αυτο το δουλευω και εγω και αλλου το εχω δει (καταγραφικο,καμερες..) και παιζει σωστα χωρις να χανει αρχεια ρυθμισεις κ.τλ σε διακοπες χωρις προστασια μονο πολυμπριζο "ασφαλειας", τωρα κοιταω και αυτο που λες ποιο οικονομικο δεν εχω δει καπου να δω μονο σε σχεση με αυτα που θες και γραφω... μια χαρουλα και οικονομικοτερο, να μην ζεσταινετε μονο και κολαει γιατι το χω δει και αυτο καποιος που το χει μπορει να γραψει..αυτα απο δω. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2016 από Επισκέπτης
GTI890 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8970-300mbps-wireless-n-gigabit-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612494 σε σχεση με αυτο http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/wifi-router/TP-Link-WiFi-Router-N300-TL-WR841ND.htm τι διαφορα εχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα