Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 μπα δεν νομιζω στους 6 χανεις το υπολοιπο και στους 12 ληγει.. μπορει να λεω και ασυναρτησιες αλλα κατι τετοιες κομπινες εχουν κανει τωρα.... σε εξοδα να ειμαστε λοιπον!!!Εσενα σε ενδιαφερει η ληξη,οποτε το 3μηνο/6μηνο δεν σε απασχολει. 1
ziaba Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Κάθε καρτοκινητη είναι 6μηνο! Και γιατί να κάνεις μεταφορά? Εκτός αμα εισαι cosmote και δν το διευκρινήσες ναι είμαι κόσμοτε σύνδεσή (το διευκρινίζω και στο πρώτο μου ποστ) και απ ότι με βλέπω θα το κάνω what's up και θα βάζω μια κάρτα των 5 ευρώ μια φορά το χρόνο ίσα ίσα μην χάσω τον αριθμό...... έκτος αν γνωρίζει κάποιος κλτρη λύση?
Ntelosxxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 ναι είμαι κόσμοτε σύνδεσή (το διευκρινίζω και στο πρώτο μου ποστ) και απ ότι με βλέπω θα το κάνω what's up και θα βάζω μια κάρτα των 5 ευρώ μια φορά το χρόνο ίσα ίσα μην χάσω τον αριθμό...... έκτος αν γνωρίζει κάποιος κλτρη λύση?Οχι καντο κοσμοκαρτα καλύτερα. 2
panos- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Οχι καντο κοσμοκαρτα καλύτερα. Τους ίδιους όρους έχει. 1
Makeran Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Τους ίδιους όρους έχει. Και γιατί να μην το κάνει Frog? 1
Ntelosxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τους ίδιους όρους έχει. Ναι αλλα ανανεώνεται μονο του. Εγω μαυτο εχω βρει την υγειά μου. Βαζω 20€ και δεν κανω τπτ αλλο Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2016 από Ntelosxxx 1
haHa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μπορεις να πας σε συνδεση με μηδενικο παγιο παραμενοντας Κοσμοτε. Ετσι δεν θα χρειαζεται να αγοραζεις καρτα κλπ. Απλα πχ μια φορα τους 6 μηνες κανε μια κληση και θα εισαι οκ. 1
ziaba Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 θα έκανα σύνδεσή άλλα φοβάμαι ότι κάποιον λάκκο θα κρύβει και θα μου πούνε στο τέλος για καμία ελάχιστη χρέωσή και θα μου βγει ο κούκος αηδόνι
harris78 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 cosmote μηδενικό πάγιο! Δεν πληρώνεις τίποτα και δεν χάνεις ποτέ το νούμερο! Εχω 2 τέτοια νούμερα 1
haHa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 θα έκανα σύνδεσή άλλα φοβάμαι ότι κάποιον λάκκο θα κρύβει και θα μου πούνε στο τέλος για καμία ελάχιστη χρέωσή και θα μου βγει ο κούκος αηδόνιΟχι, μια χαρά παιζει, δεν π; ιζουν εξτρα χρεωσεις. Απλα ειναι αρκετα ακριβες οι κλησεις σε περίπτωση που το χρησιμοποιεις. 1
ziaba Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 καλή φάση δηλ δεν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωσή? αν είναι έτσι θα το γυρίσω σε μηδενικό πάγιο και βρω την υγεία μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα