ziaba Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Λοιπόν έχω έναν εύκολο αριθμό στην κοσμοτε (συμβόλαιο το οποίο λήγει και θα το κόψω) που δεν θα τον χρησιμοποιώ πλέον άλλα ούτε θέλω να τον χάσω .... σε ποια εταιρία λέτε να πάω για χω όσο πιο δυνατόν ελάχιστη χρέωσή μονό για να τον κρατήσω τον αριθμό?
technology_guy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μεχρι ποσα λεφτα το μηνα θες να δινεις; 1
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_zero_fee_prs/section/Postpaid_OtherPlans_PrsΙσως εχουν και αλλες εταιριες κατι αντιστοιχο, για cosmote παντως που ξερω αυτο βολευει. 1
panos- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καν το καρτοκινητό και ανά 3 μηνες να ανανεώνεις αν θες χρόνο για κλήσεις η ανά 11-12 μήνες για να κρατάς απλα τον αριθμό. 1
Makeran Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καν το καρτοκινητό και ανά 3 μηνες να ανανεώνεις αν θες χρόνο για κλήσεις η ανά 11-12 μήνες για να κρατάς απλα τον αριθμό. Εγώ δεν το κάνω ποτέ ανανέωση το δεύτερο κινητό που έχω . 1
ziaba Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καν το καρτοκινητό και ανά 3 μηνες να ανανεώνεις αν θες χρόνο για κλήσεις η ανά 11-12 μήνες για να κρατάς απλα τον αριθμό. αυτό θέλω άπλα να κρατήσω τον αριθμό ούτε κλήσεις ούτε τπτ .... πχ αν πάω στην vodafone ή wind και το κάνω κάρτα πόσα θα πρέπει να πληρώσω? λογικά 5 ευρώ για την σιμ .... μετά? μια φορά ανά πόσους μήνες και ποσά ευρώ πρέπει να βάζω κάρτα για να κρατήσω το νούμερακι μου? Εγώ δεν το κάνω ποτέ ανανέωση το δεύτερο κινητό που έχω . σε ποια εταιρία είσαι? και δεν το χουν κόψει?
Makeran Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 σε ποια εταιρία είσαι? και δεν το χουν κόψει? Όχι. Είμαι Vodafone(αν και δεν το έχω πολύ καιρό) κι έχω και φίλο που κάνει το ίδιο πράγμα σε What's up. Νομίζω πως πρέπει να βάζεις μία φορά στα δύο χρόνια(αν θυμάμαι καλά)που λήγει η σύνδεσή σου. 1
2.1Ohm Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Το κάνεις καρτοκινητο στην ίδια εταιρεια όμως αναγκάστηκα! (κόστος 5 ευρο νμζω) μετά απλά βάζεις κάθε 6 μήνες κάρτα όσο πόσο θέλεις! Έχει αλλάξει δν εξναι 2 χρόνια! Αμα μετά θελήσεις να πας σε άλλη εταιρία απλά κάνεις αίτηση φοριτοτητας η οποία κοστίζει πάλι κάποιο μικρό πόσο δν γνωρίζω πόσο! 1
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Wind πανε το,και πιο αυγκεκριμενα Q.Εχει 6μηνη διαρκεια υπολοιπου και αρκετα οικονομικη.Αλλιως στο Frog της κοσμοτε. 1
ziaba Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δεν μ ενδιαφέρει η διάρκεια υπολοίπου παρά μόνο η διάρκεια που πρέπει να κάνω ανανέωση για να μην χάσω τον αριθμό με βλέπω να το κάνω whats up και θα κάνω μία ανανέωση 5-10 ευρώ το χρόνο
2.1Ohm Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Κάθε καρτοκινητη είναι 6μηνο! Και γιατί να κάνεις μεταφορά? Εκτός αμα εισαι cosmote και δν το διευκρινήσες 1
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Κάθε καρτοκινητη είναι 6μηνο! Και γιατί να κάνεις μεταφορά? Εκτός αμα εισαι cosmote και δν το διευκρινήσες Καταρχας για να ξεκαθαρισω τι ισχυει με νουμερα και υπολοιπο εχουμε το εξης:Cosmote:90μερες(3 μηνες) υπολοιπο,12 μηνες ο αριθμος+1 στον οποιο δεν δεχεσαι εισερχομενες κλησεις και μηνυματα. Vodafone:90μερες(3 μηνες) υπολοιπο,12 μηνες ο αριθμος+1 μηνα στον οποιο δεν δεχεσαι εισερχομενες κλησεις και μηνυματα. Wind:6 μηνες υπολοιπο,12 μηνες ο αριθμος+1 μηνα στον οποιο δεν δεχεσαι εισερχομενες κλησεις,μηνυματα. Cyta:6 μηνες υπολοιπο,12 μηνες ο αριθμος+1 μηνα στον οποιο δεν δεχεσαι εισερχομενες κλησεις,μηνυματα. *Για τον ενα μηνα θεωρητικα ισχυει σε ολες αλλα να προσεχετε,ιδιως στη Wind γιατι μπορει να ακυρωθει ο αριθμος σας χωρις λογο.Σε Cosmote,Vodafone μπορειτε να χρησιμοποιειτε και το zero facebook χωρις καρτα οποτε αξιζει. 1
Ntelosxxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καντο κοσμοκαρτα οπως εγω το ιδιο νούμερο. Κι οταν. Δεις καμια καλη προσφορά πας οπου θες 1
panos- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δεν μ ενδιαφέρει η διάρκεια υπολοίπου παρά μόνο η διάρκεια που πρέπει να κάνω ανανέωση για να μην χάσω τον αριθμό με βλέπω να το κάνω whats up και θα κάνω μία ανανέωση 5-10 ευρώ το χρόνο Στους 12 μήνες λήγει και στον 13ο αν δεν ανανεώσεις το χάνεις. Άρα στους 12 μήνες μπορείς να βάζεις 5€ από κατάστημα. 1
taslikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 μπα δεν νομιζω στους 6 χανεις το υπολοιπο και στους 12 ληγει.. μπορει να λεω και ασυναρτησιες αλλα κατι τετοιες κομπινες εχουν κανει τωρα.... σε εξοδα να ειμαστε λοιπον!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα