esofron Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καλημέρα έκανα την μετάβαση από win10 σε ubuntu 16.04. Επίσης έκανα p2v το φυσικό win10 με το εργαλείο της vmware. Ποιο είναι καλύτερο να χρησιμοποιώ, vmware player ή virtualbox? ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Θες καποιο συγκεκριμενο feature που το εχει μονο το ενα απο τα 2, πχ snapshots που εχει μονο το virtualbox? Αν οχι, οποιο και να επιλεξεις ειναι πανω κατω το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esofron Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 ποιο είναι πιο αξιόπιστο; Αυτή την στιγμή το έχω με το vmware player, αλλά μου παρουσιάζει κάποιο θέμα. π.χ. όταν είμαι σε full screen μετά από λίγο παγώνει το μηχάνημα, το ποντίκι κουνιέται αλλά όλα τα υπόλοιπα τίποτα. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 δεν έχω δοκιμάσει το vmware, εδώ και 3-4 μήνες χρησιμοποιώ το virtual box χωρίς προβλήματα δες και Site: αυτόν τον οδηγό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 εχω χρησιμοποιησει μονο virtualbox ...δεν εχω ασχοληθει με το vmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esofron Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Η απόκριση του vmware και του virtualbox σε guest win10 ήταν πολύ κακή. Τελικά έβαλα antergos linux και μέχρι στιγμής πάει πολύ καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα