Agathoklis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) http://brands.aliexpress.com/en?spm=2114.11010108.24.1.4FVFBS Xiaomi YI 4K international edition + αδιαβροχη θηκη απο 19/7 εχει 1000 κομματια στα 219,99 $ , αρκετα καλη τιμη δεδομενου της τιμης 250$ που παιζει οπουδηποτε αλλου specs... https://www.youtube.com/watch?v=T3smNDwTc48 το μαγαζι δεν εχει πολλες κριτικες, αλλα αφου χρησιμοποιηται απο το aliexpress σε καμπανια δεν τιθτεται θεμα μη αξιοπιστιας Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2016 από Agathoklis 1
nick_gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δεν έχει σχέση με τη προσφορά αλλά η μπαταρία σε αυτή τη κάμερα είναι αφαιρούμενη;
Agathoklis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Από την στιγμή που πουλάνε σκέτες μπαταρίες και φορτιστες για τις μπαταρίες λογικα θα είναι αφαιρούμενες. 1
arxangelos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Η κάμερα σαν συσκευή τι λέει; ψηνομουν για goPro αλλά κ αυτή δεν φαίνεται άσχημη
Agathoklis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Η κάμερα σαν συσκευή τι λέει; ψηνομουν για goPro αλλά κ αυτή δεν φαίνεται άσχημη εγω εχω φιλε μου την προηγουμενη γενια που φτανει μεχρι 2K με script και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.... καλη ποιοτητα κατασκευης και εξαιρετικη εικονα... και ολα αυτα για 65$ που την ειχα παρει περυσι.... φαντασου οτι αυτη εχει την τριπλασια τιμη, ποσο καλυτεροτερη (sic) θα ειναι.... δεν το σκεφτομαι ομως να αγορασω την 4K γιατι ξεφευγει στην τιμη, χωρις να μου ειναι χρησιμη (κανω αξιοπρεπεστατα την δουλεια μου με το προηγουμενο μοντελο)... ποσο μαλλον για gopro εχω βαλει και βιντεο συγκριτικο με Gopro στο αρχικο θεμα
tehyoda Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Η κάμερα σαν συσκευή τι λέει; ψηνομουν για goPro αλλά κ αυτή δεν φαίνεται άσχημη Εγώ έχω την EKEN H9 απλά value for money camera η ανάλυση πάει μέχρι 4Κ αλλά είναι interpolated 1080Ρ 60 FPS είναι κομπλέ ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει για παραλία και για υποβρύχιες λήψεις έχει πολύ καλή ποιότητα εγγραφής και δεν το περίμενα κιόλας να ήταν τόσο καλή για 50€ που έδωσα αλλά με διέψευσε την πήρα από bangood europe σε 10 εργάσιμες ήταν σπίτι. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2016 από tehyoda
sveltos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Με τελωνείο τι παίζει παιδιά? Έχουμε καλές πιθανότητες να μην περάσει με standard shipping? Από ότι βλέπω τελείωσε η προσφορά!
Agathoklis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 ναι τελειωσε ηταν μονο για μια μερα και μονο 1000 κομματια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα