joshua_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά.Βρήκα αμάξι στο Πασαλιμάνι,την Παρασκευή στις 15/07 κατά τις 20.30.Το αμάξι ήταν σταθμευμένο και το βρήκα.Είμαι νέος οδηγός και σάστισα δυστυχώς,φεύγοντας χωρίς να αφήσω σημείωμα(δεν είναι δικαιολογία).Σίγουρα το έγδαρα του ανθρώπου και δεν ξέρω αν του έχω κάνει ζημιά.Πήγαινα πολύ αργά,με πρώτη αλλά δεν ξέρω.Το θέμα είναι ότι νιώθω απίστευτη ντροπή και δεν μπορώ να κοιμηθώ από τις τύψεις(δεν αφορά εμένα το θέμα,αλλά το αναφέρω για να καταλάβετε την κατάστασή μου).Δε θεωρούσα ότι είμαι αυτός ο άνθρωπος ποτέ,αλλά πανικβλήθηκα,δεν το έκανα από αδιαφορία η ωχαδερφισμό.Θέλω να βρω τον άνθρωπο και το γράφω και εδώ.Όποιος ξέρει το οτιδήποτε,άκουσε το οτιδήποτε θα παρακαλούσα να αφήσει ένα mail ή oτιδήποτε για να επικοινωνήσω μαζί του.Αν το διαβάζεις αδερφέ ή κάποιος γνωστός σου 1000000 συγγνώμη,ειλικρινά,είμαι πολύ μ@λ@κ@ς και μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω και να μην πάγωνα. Στην περιοχή κοντά στο ρολόι απέναντι από το gazi college να προσθέσω. Κορυφή Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2016 από joshua_ 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Τι έγινε ακριβώς δε κατάλαβα?Βρήκες αυτοκινητο ξεκλείδωτο που δεν ήταν δικό σου ,το πήρες και του έκανες ζημιά?Δε κατάλαβα.
joshua_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Όχι,όχι.Ήταν σταθμευμένο,δεν πήρα καλά τη στροφή και το βρήκα στο πλάι με το δικό μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι τωρα .Σιγουρα δεν θα το επαναλάβεις . Μου θυμισες τα πρωτα χρονια που οδηγουσα και νομισα ότι ειχα γδαρει λιγο ένα σταθμευμενο και βγηκα να του αφήσω σημείωμα αλλα καποιος γειτονας που το ηξερε μου ειπε ότι προυπηρχε η γρατζουνια και δεν αφησα στοιχεια.
visualizer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δικό μου ήταν ,μου έκανες μεγάλη ζημιά αδερφέ το λιγότερο 200 ευρώ ..να σου δώσω paypal να μου τα στείλεις ; 1
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 πηγαινε βαλε ενα-δυο χαρτια εκει που ησουν μηπως ειναι το αμαξι καποιου μονιμου κατοικου και το δει. Ειναι αμαρτία απο το θεο εφοσον πληρωνετε ασφαλεια να μην αφηνετε σημείωμα (εχω βρει 4-5 φορες το αμαξι μου χτυπημενο, τη μια φορα σοβαρα απο τη γλαστρα μιας παλιογρια που εφυγε απο το μπαλκονι στο καπω μου), ποτε κανενας δε μου αφησε σημείωμα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 πηγαινε βαλε ενα-δυο χαρτια εκει που ησουν μηπως ειναι το αμαξι καποιου μονιμου κατοικου και το δει. Ειναι αμαρτία απο το θεο εφοσον πληρωνετε ασφαλεια να μην αφηνετε σημείωμα (εχω βρει 4-5 φορες το αμαξι μου χτυπημενο, τη μια φορα σοβαρα απο τη γλαστρα μιας παλιογρια που εφυγε απο το μπαλκονι στο καπω μου), ποτε κανενας δε μου αφησε σημείωμα... Αν βαλει χαρτακια θα βαλει και τηλεφωνο και δεν ξερω αν είναι ότι το καλυτερο...Ισως αν ρωταγε την γειτονια αν ηξερε καποιος κατι..
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Αν βαλει χαρτακια θα βαλει και τηλεφωνο και δεν ξερω αν είναι ότι το καλυτερο...Ισως αν ρωταγε την γειτονια αν ηξερε καποιος κατι.. Σωστό και αυτό...... Μπορεί ο κάθε πικραμένος να παιρνει οτι του τρακαρε το αμαξι... Σε κανενα μινι μαρκετ, περιπτερο κλπ ισως ήταν καλυτερα να παει να πει τι αμαξι χτυπησε και αν παει καποιος τους δινει το τηλ ο περιπτερας... 1
d_gkal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ξεχνα το.. Εδώ άλλοι το κανουν επάγγελμα το να βρισκουν θυματα για να διορθωσουν το αμαξι τους
Luxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Αμα θυμαται τι αμαξι χτυπησε δε νομιζω να την πατησει απο τους επιδοξους απατεωνες.
Haldol Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Αμα θυμαται τι αμαξι χτυπησε δε νομιζω να την πατησει απο τους επιδοξους απατεωνες. Κι άμα είναι ίδιο μοντέλο, ίδιο χρώμα; Να έχει κρατήσει αριθμό ο ts αποκλείεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα