Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εχω σχεδον 2 χρονια forthnet και παρολο που εχω καλη ταχυτητα υπαρχει θεμα με την συνδεση μου.Δηλαδη οταν μπαινω LoL εχω 95ms Ping τουλαχιστον.Αμα μπουν αλλοι πιανω τα 105ms αλλα και παραπανω.Υπηρξε φορα που βαρεσε 200ms και με εχει πεταξει κι ολας απο game.Εχω το ZTE ρουτερακι. Επισης η ταχυτητα μου ειναι 10Mbps Download με Speedtests,παρολο που εχω εως 24.Η αποσταση μου απο το κεντρο του ΟΤΕ ειναι περιπου 600 μετρα και παρολα αυτα παλαιοτερα ειχα εως και 6,5Mbps Download με Cyta και Wind.Μπορω να κανω κατι εγω και με τις γραμμες? Γιατι οταν μπαινουμε πολλοι μαζι η συνδεση εχει θεματα.Την ανοιξη που οι γονεις μου εμπαιναν σε πλατφορμα του πανεπιστημιου αμα εβαζα το κινητο μου ειχαμε θεματα και εμπαιναν ξεχωριστα οι 2 υπολογιστες,ωστε να αποφυγουμε κρεμασματα στη γραμμη.Μπορω να κανω κατι και να το κοιταξουν,γιατι ενας γνωστος που ειναι πιο μακρια απο εμενα,εχει καλυτερη ταχυτητα και κανενα θεμα με ping.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 6,5Mpbs download δεν ειχες ποτε σε πραγματικη ταχυτητα!Εκτος αν εννοεις το speed test που δεν ειναι αξιοπιστο!Πρωτο βαλε μιας φωτογραφια απο τα στατιστικα της γραμμης.Δευτερο μην συγκρινεις με αλλους,μπορει να παιρνουν απο αλλου ιντερνετ να εχουν καλυτερες καλωδιοσεις κτλπ... Τριτο για το Ping μπορει να πεις στην εταιρια σου να σου βαλει fastpath σε 24 ωρες θα ειναι ετοιμο και ειναι τσαμπα αλλα ισως σου ριξει λιγο την ταχυτητα!Επισης δεν θα βοηθησει και πολυ αν μπαινουν 3-4 συσκευες ταυτοχρονα...Το μονο που μπορει να σε βοηθησει κατα την ταπεινη μου αποψη (και που βοηθησε και μενα μετα απο 2-3 χρονια ψαξιμο) ειναι το VDSL!
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Σε πραγματικη ειχα 6,5... και στη Wind ειχα αποσυνδεσεις.Οσο για καλωδιωσεις,στο σπιτι εχουν αλλαχτει ολα και εχει γινει ανακαινηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα