Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω ότι έχει αρχίσει να το παίρνει αρκετός κόσμος, μήπως να βρούμε καμια θήκη για το κινητάκι μας..??

Διάβασα στο forum του OP3 για αυτές εδώ.

Έχετε καμια άποψη? Παίζει να τις βρούμε απο ελληνικό μαγαζί? Αν όχι, μας συμφέρει κανα "mass" order απο Amazon?

Θα ήθελα να το έχω σε θήκη γιατί ετοιμάζεται εξόρμηση σε παραλίες, βουνά και λαγκάδια και είναι κρίμα ;)

p.s για το προηγούμενο κινητό μου είχα πάρει αυτήν και με έσωσε αρκετές φορές, το κινητό είναι μετά απο 2,5 χρόνια πραγματικά σαν καινούριο

Δημοσ.

Λέω να χτυπήσω αυτήν τελικά. Καμιά αλλη ιδέα? Μάλλον θα την παραγγείλω σήμερα μήπως και μου έρθει πριν φύγω για διακοπές (αν και δεν το βλέπω)...

Δημοσ.

Επειδή έχω το one plus 3 έχω πάρει την θήκη από την επίσημη σελίδα της ονε πλας διάλεξε από εκεί

Δεν βλέπω κάτι ενδιαφέρον στο site. Ποια έχεις πάρει, και πως σου έχει φανεί?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά αφού πέρασε ένας μήνας και ενώ την είχα γλυτώσει χωρις καμια πτώση και χωρίς θήκη, μου το έριξε άλλος κάτω το κινητό και άφησε 3 μικρά σημαδάκια στο αλουμίνιο. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω αμέσως θήκη γιατί δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει :P

Πήρα αυτήν και αυτήν. Έφτασαν σήμερα. Η πρώτη είναι πολύ λεπτή και δένει ωραία πάνω στο κινητό, ενώ προσφέρει πρόσβαση σε ολα τα κουμπιά. Νομίζω ότι είναι αρκετά όμορφη επίσης. Η δεύτερη είναι πιο χοντρή, αλλά έχει διπλή προστασία. Ένα μειονέκτημα είναι ότι κρύβει τελείως μερικά κουμπιά. (Power, Volume). Μπορείς να τα πατήσεις αλλά πρέπει να θυμάσαι που ειναι. Μάλλον θα του φοράω την πρώτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...