Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα στο mail μου και έχω την εντύπωση ότι είναι προσφορά με μια γρήγορη ματιά...αν όχι ας κλείσει :)

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/164912-sony-κονσόλα-ps4-500gb-c-chassis-&-2nd-wireless-dualshock-4-black-&-ps4-game-uncharted-4-το-τέλος-ενός-κλέφτη-special-edition

• Like 4
Δημοσ.

Οντως πολυ καλη μου φαινεται. Επισης, το Uncharted 4 που δινει ειναι το Special Edition το οποιο ειναι μεγαλυτερης αξιας απο το απλο.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά προσφορά είναι φίλε zio!
Παιχνιδάρα σε special edition , δεύτερο χειριστήριο για να παίζεις non stop  μέχρι να φορτίσει το άλλο ( :P ) και c chassis μοντέλο!
Όλα κομπλέ για κάποιον που το θέλει άμεσα. Για όποιον δεν βιάζετε, ας περιμένει κάτι καλύτερο..

• Like 1
Δημοσ.

Καλη προσφορα με την μια εχεις την καλύτερη κονσολα με ενα απο τα 10 καλύτερα παιχνιδια των τελευταίων χρόνων.

Δημοσ.

Μια χαρά προσφορά είναι φίλε zio!

Παιχνιδάρα σε special edition , δεύτερο χειριστήριο για να παίζεις non stop  μέχρι να φορτίσει το άλλο ( :P ) και c chassis μοντέλο!

Όλα κομπλέ για κάποιον που το θέλει άμεσα. Για όποιον δεν βιάζετε, ας περιμένει κάτι καλύτερο..

Υπαρχει περιπτωση να παιξει καλυτερη προσφορα.Να ριξει και αλλο τη τιμη η sony.

Δημοσ.

Παιδια ειναι μαλλον η καλυτερη προσφορα που εχει παιξει για PS4 ! Τα Χριστουγεννα που βγηκε σε προσφορα,  σκετη κονσολα επαιζε στα 299 και με 2ο χειριστηριο και ενα αξιοπρεπες παιχνιδι (GTAV) επαιζε στα 379 αν θυμαμαι καλα.

Ισως αν βγει νεο μοντελο PS4 συντομα, η΄οπως ειπε ο φιλος πιο πανω αν βγει καποια ανταγωνιστρια κονσολα  να δουμε και χαμηλοτερη τιμη αλλα αγνωστο το ποτε θα γινει! Και ποσο μπορει να περιμενει κανεις χωρις PS4? :P

Δημοσ.

Εκείνη την εποχή βλέπω το πς4 στα 249.

κανενα 300 πιστευω ποιο κατω στην τιμη που λες το βλεπω οταν θα βγει το νεο ps , παντος μακαρι να χεις δικιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...