Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα WD My Book 3TB USB 3.0, 3.5" το οποίο ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί και μάλλον δεν παίρνει ρεύμα διότι όταν το βάζω στην πρίζα δεν ανάβει κανένα λαμπάκι στο εσωτερικό του. 

Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με το τι μπορώ να κάνω? Αγορασμένος Οκτώβρη 2014 από Πλαίσιο!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Βγάλε το δίσκο απο τη θήκη και δοκίμασέ τον κατευθείαν σε μία θύρα sata στο πισι σου.

Αν έχεις Λαπτοπ, σύνδεσέ τον σε ένα docking station να δείς αν λειτουργεί

Μπορεί να τα έπαιξε ο controller του εξωτερικού κουτιού

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ το φίλο για την απάντηση. 

Αφού μίλησα με το Πλαίσιο Αθήνας, το έστειλα στο Πλαίσιο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κοπεί το καλώδιο από το τροφοδοτικό και μετά άρχισε το πάρτι (θα τα γράψω μια άλλη φορά, δεν αγοράζω ΠΟΤΕ ξανά από αυτούς).

Μετά από εκνευριστική κουβέντα μου είπαν ότι πρέπει να βρω μόνος μου νέο τροφοδοτικό (δεν έχουν, δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν,  παρότι τόνισα ότι δεν ήθελα να μου το δώσουν δωρεάν, δε μπορούσαν να μου υποδείξουν κάποιο σημείο αγοράς). 

Αφού είδα τα χαρακτηριστικά του (12 V - 1,5 Α) , τη συγκεκριμένη μάρκα (K tec) δε μπόρεσα να τη βρω σε ελληνικό κατάστημα, το μόνο που βρήκα στην Ελληνική αγορά είναι αυτό http://www.1store.gr/p.TROFODOTIKO-PSU-12V-1-5A-18W-WESTERN-DIGITAL.569214.html.

Θέλω τη γνώμη σας, αν κάποιος είναι γνώστης  σε 2 πράγματα:

1. Είναι συμβατός με τον εξωτερικό σκληρό που έχω (λογικά ναι)?

2. Μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο σημείο πώλησης που δεν μπόρεσα να βρω?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...