Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν νιώσεις ένα τράβηγμα προς επάνω (το αντίθετο με την αίσθηση πως πέφτουμε που μπορείς να το πάρεις πριν κοιμηθείς)κ σου φανεί πως ακούς ένα παράξενο βουητό που δεν έρχεται απο τα ακουστικά σου μην κουνηθείς , συνέχισε να είσαι χαλαρός 

Ευχαριστώ μπρο, οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες για όσους αναζητούμε έναν ύπνο διαφορετικό απ' τον κανονικό !

• Like 3
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νικ επειδή βλέπω ακούς μπόλικη μουσική πάρε μια ιδέα από ασύρματα ακουστικά!

Εγώ δεν μπορώ χωρίς αυτά έχω εθιστεί κανονικά μιλάμε!

~~~~

Ο τρόπος που σκίζει και πετάει τα κουτιά είναι το κάτι άλλο, κλαίω.

• Like 1
Δημοσ.

ωραίος , με έφτιαξες thx ^^

όχι δεν με κουράζουν , τα ηχεία χάνουν αρκετούς ήχους αλλα και δεν με βολεύουν , θα ακούγονται αρκετά στις 3-4 τη νύχτα

thx, με βλέπω να σβήνω όλα τα παιχνίδια/βίντεο κλπ απο το κιν να το γεμίζω music για ύπνο και χαλάρωση  :-D 

εντομεταξύ την ψάχνω και με άλλους ήχους πχ (theta waves) , είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει ο ήχος , κάποια στιγμή που θα έχω money για ξόδεμα θα αγοράσω καλύτερα headphones να σφραγίζουν τα αφτιά εντελώς απο εξωτερικούς ήχους γιατι τώρα πχ μεσημέρι και να θέλω όλο και κάποιος σκύλος θα ακουστεί όλο και κάποιο πιτσιρίκι θα κλάψει , οπότε η μόνη επιλογή είναι το βράδυ . Όχι οτι με χαλάει βέβαια , χθες βράδυ με την δροσιά που είχε μέσα στο σκοτάδι ήταν απίστευτη φάση (άκουγα τον ήχο του αρχικού μου post) 

εγώ όπως είπα ποτέ δεν κουνιέμαι στον ύπνο μου , είμαι σαν νεκρός 

παλιά μάλιστα μια εποχή που ήμουν 65kg και είχα χαμηλό αιματοκρίτη (χαμηλότερο απο γυναίκας lowest) ήμουν χλωμός σαν βαμπίρ , όχι απο αυτά που λαμπυρίζουν , απο αυτά στις horror movies και είχαν τύχει περιστατικά να με περάσουν όντως για νεκρό

αστείες καταστάσεις   :-D

Μέχρι τότε μια φτηνή εναλλακτική είναι και οι ωτοασπίδες πάντως!

(Oκ, με τη διαφορά ότι δεν παίζουν μουσική! :D ).

• Like 1
Δημοσ.

νικ επειδή βλέπω ακούς μπόλικη μουσική πάρε μια ιδέα από ασύρματα ακουστικά!

Εγώ δεν μπορώ χωρίς αυτά έχω εθιστεί κανονικά μιλάμε!

~~~~

Ο τρόπος που σκίζει και πετάει τα κουτιά είναι το κάτι άλλο, κλαίω.

γαμάτη ιδέα , νόμιζα οτι πρέπει να σκάσεις 200ρι και δεν μου περίσσευαν atm

για τα συγκεκριμένα λες? εσύ ποιο μοντέλο έχεις? 

Μέχρι τότε μια φτηνή εναλλακτική είναι και οι ωτοασπίδες πάντως!

(Oκ, με τη διαφορά ότι δεν παίζουν μουσική! :D ).

υπάρχει λόγος που θέλω τους ήχους , δοκιμάζω διάφορα συστήματα με αμφιωτικούς παλμούς etc 

σε εμένα δουλεύουν  αλλα μπορώ να χαλαρώνω πολύ γρήγορα , απο μικρός το έκανα σε φάση να ξαπλώσω και να παραλύσει το σώμα μου σε ελάχιστα λεπτά , λες και είμαι ξαπλωμένος 1 ώρα ,απλά μένω ακίνητος και επιβραδύνω την αναπνοή και την καρδιά μου.

και μετά μπορώ να μένω ξύπνιος ενώ είμαι σε παράλυση. Είναι πολύ περίεργη φάση γιατι όλες οι αισθήσεις όπως ακοή / όσφρηση αυξάνονται .  χθες το βράδυ άνοιξα τα μάτια μου και ήταν λες κ είχα πάρει χαμηλή δόση lsd  :-D

• Like 1
Δημοσ.

γαμάτη ιδέα , νόμιζα οτι πρέπει να σκάσεις 200ρι και δεν μου περίσσευαν atm

για τα συγκεκριμένα λες? εσύ ποιο μοντέλο έχεις? 

υπάρχει λόγος που θέλω τους ήχους , δοκιμάζω διάφορα συστήματα με αμφιωτικούς παλμούς etc 

σε εμένα δουλεύουν  αλλα μπορώ να χαλαρώνω πολύ γρήγορα , απο μικρός το έκανα σε φάση να ξαπλώσω και να παραλύσει το σώμα μου σε ελάχιστα λεπτά , λες και είμαι ξαπλωμένος 1 ώρα ,απλά μένω ακίνητος και επιβραδύνω την αναπνοή και την καρδιά μου.

και μετά μπορώ να μένω ξύπνιος ενώ είμαι σε παράλυση. Είναι πολύ περίεργη φάση γιατι όλες οι αισθήσεις όπως ακοή / όσφρηση αυξάνονται .  χθες το βράδυ άνοιξα τα μάτια μου και ήταν λες κ είχα πάρει χαμηλή δόση lsd  :-D

Εγώ έχω κάτι ασύρματα κινέζικα με 10€ (έχουν τα μαγαζιά με κινέζικα και τα jumbo) και είναι μια χαρά 2-3 χρόνια τώρα!

Δημοσ.

Νικόλα όχι δεν έχω αυτά, το βίντεο το έβαλα γιατί έχει πολύ πλάκα ο μαύρος!

Εγώ όπως σου είπα έχω εθιστεί με τα ασύρματα δεν μπορώ χωρίς αυτά, προπόνηση παραλία σπίτι παντού, δεν έχει καμία σχέση η μουσική με τις ψείρες συν ότι δεν χάνεις τις κλήσεις!
Είχα πάρα πολλά, πριν μια βδομάδα πήρα και αυτά είναι σούπερ vfm πολύ καλός ήχος
http://www.e-shop.gr/gembird-bhp-003b-bluetooth-stereo-headset-black-p-TEL.019620

Έχω και αυτά, εξίσου πολύ καλός γεμάτος ήχος με δυο χρόνια εγγύηση! Πούπουλο σαν να μην φοράς τίποτα
http://www.e-shop.gr/zalman-zm-hps10bt-bluetooth-headset-white-p-TEL.022850

Και ψήνομαι να πάρω και αυτά,θα τα είχα πάρει αλλά ακούω πολύ κακές κριτικές γαμωτο

https://www.skroutz.gr/s/5529085/JBL-Synchros-E40BT.html?from=account_favorites

Ζιο καμιά σχέση ο ήχος των κινεζικών με αυτά, πήρα κινέζικα και τα πέταξα,άδειος ήχος καθόλου μπάσο, αυτά βγάζουν πολύ γεμάτο ήχο και είναι μικρή η διαφορά στα λεφτά!

• Like 1
Δημοσ.

πωωωωωωωω , αμα την παλεύουν αυτά είμαι μπόμπα !

ωραίος!! 

Εγώ έχω κάτι ασύρματα κινέζικα με 10€ (έχουν τα μαγαζιά με κινέζικα και τα jumbo) και είναι μια χαρά 2-3 χρόνια τώρα!

ηλεκτρονικά απο Κινέζο δεν παίρνω με την καμία χαχαχ φοβάμαι τα ηλεκτροσοκ  :-D , σιγά 25-30 και 50 euro δεν είναι πολλά , ιδικά αμα παίζει καλή ποιότητα ήχου , σημαντικό ! 

• Like 1
Δημοσ.

Νικόλα όχι δεν έχω αυτά, το βίντεο το έβαλα γιατί έχει πολύ πλάκα ο μαύρος!

Εγώ όπως σου είπα έχω εθιστεί με τα ασύρματα δεν μπορώ χωρίς αυτά, προπόνηση παραλία σπίτι παντού, δεν έχει καμία σχέση η μουσική με τις ψείρες συν ότι δεν χάνεις τις κλήσεις!

Είχα πάρα πολλά, πριν μια βδομάδα πήρα και αυτά είναι σούπερ vfm πολύ καλός ήχος

http://www.e-shop.gr/gembird-bhp-003b-bluetooth-stereo-headset-black-p-TEL.019620

Έχω και αυτά, εξίσου πολύ καλός γεμάτος ήχος με δυο χρόνια εγγύηση! Πούπουλο σαν να μην φοράς τίποτα

http://www.e-shop.gr/zalman-zm-hps10bt-bluetooth-headset-white-p-TEL.022850

Και ψήνομαι να πάρω και αυτά,θα τα είχα πάρει αλλά ακούω πολύ κακές κριτικές γαμωτο

https://www.skroutz.gr/s/5529085/JBL-Synchros-E40BT.html?from=account_favorites

Ζιο καμιά σχέση ο ήχος των κινεζικών με αυτά, πήρα κινέζικα και τα πέταξα,άδειος ήχος καθόλου μπάσο, αυτά βγάζουν πολύ γεμάτο ήχο και είναι μικρή η διαφορά στα λεφτά!

Είναι η μουσική που ακούς μάλλον, εγώ που ακούω Καρρά μια χαρά μπάσο έχουν! :P :D

(Εντάξει, πλάκα κάνω εννοείται. Σίγουρα θα είναι καλύτερα τα άλλα. Απλά τα είχα πάρει για ένα συγκεκριμένο λόγο και με είχαν βολέψει μια χαρά, για να παίζω ποδοσφαιράκι και να βλέπω καμιά φορά κανέναν αγώνα στην τηλεόραση).

• Like 1
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/7/2016 στις 10:30 ΜΜ, Vapir είπε

Αυτές τις μέρες κοιμάμαι με ακουστικά και ακούω μουσική όπως αυτή μεγάλης διάρκειάς , συνήθως μέχρι το πρωί που ξυπνάω. Καταλαβαίνω πως αν ακούς φορώντας ακουστικά ψείρες κάνει κακό και σίγουρα δεν θα το κάνω αλλα είναι το ίδιο αν φορέσω ακουστικά με μαξιλαράκι ?
Δεν θα το έχω στην διαπασών , την νύχτα έτσι κ αλλιώς δεν χρειάζεται. Κάνει κακό ? και αν ναι πως και που 
thanks 

edit: μην το χαλάσετε το θέμα και κλειδωθεί ή διαγραφεί , θα πάω για ύπνο σύντομα κ ίσως δεν προλάβω να διαβάσω τις απαντήσεις 

για πες τελικα,ακους ακομα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...