Anorymous Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 καποτε και εγω κοιμομουν με ακουστικα αλλα καθε πρωι που ξυπνουσα εψαχνα να βρω που εχω πεταξει το κινητο οποτε σταματησα τωρα βαζω στα ηχεια απο το λαπτοπ ηχους βροχης και θαλασσας και ξεραινομε καμια φορα βαζω και καμια ελληνικη ταινια. Παντως με τερμα ησυχια δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα
Panagiotis32 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 ASMR δεν ακούει κανείς? dafuq που/πως ζείτε? 2
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εννοειται ! Ειναι δυνατον να κοιμηθεις οταν επικρατει νεκρικη σιγη ? Δεν ξέρω, δεν κοιμάμαι ποτέ με ανοιχτή τηλεόραση... (Δεν έχω καν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο βασικά).
Vapir Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 καποτε και εγω κοιμομουν με ακουστικα αλλα καθε πρωι που ξυπνουσα εψαχνα να βρω που εχω πεταξει το κινητο οποτε σταματησα τωρα βαζω στα ηχεια απο το λαπτοπ ηχους βροχης και θαλασσας και ξεραινομε καμια φορα βαζω και καμια ελληνικη ταινια. Παντως με τερμα ησυχια δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα Έχεις δοκιμάσει ήχους της φύσης ? λύκους κλπ ? εμένα αυτό που έβαλα στο αρχικό μήνυμα με χαλάρωσε απίστευτα. Σχετικά με αυτό , εγώ στον ύπνο μου δεν κουνιέμαι , πάντα ξυπνάω ακριβώς στην ίδια θέση που κοιμήθηκα οπότε δεν υπάρχει θέμα να μετακινηθεί το κινητό ASMR δεν ακούει κανείς? dafuq που/πως ζείτε? δεν γνώριζα , αυτές τις μέρες άρχισα να το ψάχνω με τους ήχους THANKS Θα το κοιτάξω τώρα, έχει και sub-reddit
bluesattack Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω, δεν κοιμάμαι ποτέ με ανοιχτή τηλεόραση... (Δεν έχω καν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο βασικά). Αν δεν βλεπεις τηλεοραση ξαπλωτος πως βλεπεις ? Καθιστος ? Αφου ειναι κουραστικο ρε φιλε !!
Panagiotis32 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 δεν γνώριζα , αυτές τις μέρες άρχισα να το ψάχνω με τους ήχους THANKS Θα το κοιτάξω τώρα, έχει και sub-reddit Τσέκαρε: 1. Dimitri (κυρίως τα tapping και wooden blocks videos. Ο τύπος είναι σε άλλο επίπεδο!) 2. Gentle Whispering 3. Heather Feather 4. fastASMR Βέβαια υπάρχουν πάρα πολλά καλά κανάλια στο youtube ανάλογα τα γούστα του καθένα. Μην το παρακάνεις με το ASMR για να μην χάσεις το feeling σχετικά γρήγορα. 1
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Αν δεν βλεπεις τηλεοραση ξαπλωτος πως βλεπεις ? Καθιστος ? Αφου ειναι κουραστικο ρε φιλε !! Ξαπλωτός αλλά στο καθιστικό! 1
visualizer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Και εγώ παλιά κοιμόμουν με τα ακουστικά ..άκουγα την εκπομπή ανεμολόγιο του λαβύθι στο ράδιο .. γενικά κουνιέμαι πολύ στο ύπνο μου και μια μέρα όταν ξύπνησα τα ακουστικά είχαν γίνει σαν θηλιά στον λαιμό μου , καλά που δεν πνίγηκα .
Lautrec Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Τα ακουστικά δεν κουράζουν τα αυτιά μετά απο τόσες ώρες? Πως και δεν χρησιμοποιείς ηχειακια?
Irene.j Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Έχεις δοκιμάσει ήχους της φύσης ? λύκους κλπ ? εμένα αυτό που έβαλα στο αρχικό μήνυμα με χαλάρωσε απίστευτα. Αφου το ψαχνεις δες εδω http://www.makeuseof.com/tag/most-relaxing-songs-all-time-science/ Το "weightless" εχει αποδειχθει οτι επιβραδυνει καρδια, ριχνει αρτηριακη πιεση και επιπεδα κορτιζολης. Προσωπικα με κανει μαρουλι Και εγώ παλιά κοιμόμουν με τα ακουστικά ..άκουγα την εκπομπή ανεμολόγιο του λαβύθι στο ράδιο .. γενικά κουνιέμαι πολύ στο ύπνο μου και μια μέρα όταν ξύπνησα τα ακουστικά είχαν γίνει σαν θηλιά στον λαιμό μου , καλά που δεν πνίγηκα . Ε μα! 1
taslikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εγω καμία φορά ακούω μουσική το βράδυ και τα ξεχνάω και κοιμάμαι με ακουστικά και μουσική... Ξυπνάω το πρωι και έχω πονοκέφαλο και αισθάνομαι απαίσια για κανα 2ωρο μέχρι να ξυπνήσω όποτε δεν το συνιστώ.. Απορώ με κάποιους που θέλουν να ακούνε κάτι για να κοιμηθούν.. Πραγματικά πως κοιμάστε εσείς;;
visualizer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εγω καμία φορά ακούω μουσική το βράδυ και τα ξεχνάω και κοιμάμαι με ακουστικά και μουσική... Ξυπνάω το πρωι και έχω πονοκέφαλο και αισθάνομαι απαίσια για κανα 2ωρο μέχρι να ξυπνήσω όποτε δεν το συνιστώ.. Απορώ με κάποιους που θέλουν να ακούνε κάτι για να κοιμηθούν.. Πραγματικά πως κοιμάστε εσείς;; Διαβάζω 20-25 λεπτά στο pocketbook και με πιάνει ο ύπνος .. καλά αν είμαι κουρασμένος στα 5 λεπτά διαβάσματος τα μάτια έχουν κλείσει .
Vapir Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Τσέκαρε: 1. Dimitri (κυρίως τα tapping και wooden blocks videos. Ο τύπος είναι σε άλλο επίπεδο!) 2. Gentle Whispering 3. Heather Feather 4. fastASMR Βέβαια υπάρχουν πάρα πολλά καλά κανάλια στο youtube ανάλογα τα γούστα του καθένα. Μην το παρακάνεις με το ASMR για να μην χάσεις το feeling σχετικά γρήγορα. ωραίος , με έφτιαξες thx ^^ Τα ακουστικά δεν κουράζουν τα αυτιά μετά απο τόσες ώρες? Πως και δεν χρησιμοποιείς ηχειακια? όχι δεν με κουράζουν , τα ηχεία χάνουν αρκετούς ήχους αλλα και δεν με βολεύουν , θα ακούγονται αρκετά στις 3-4 τη νύχτα Αφου το ψαχνεις δες εδω http://www.makeuseof.com/tag/most-relaxing-songs-all-time-science/ Το "weightless" εχει αποδειχθει οτι επιβραδυνει καρδια, ριχνει αρτηριακη πιεση και επιπεδα κορτιζολης. Προσωπικα με κανει μαρουλι Ε μα! thx, με βλέπω να σβήνω όλα τα παιχνίδια/βίντεο κλπ απο το κιν να το γεμίζω music για ύπνο και χαλάρωση εντομεταξύ την ψάχνω και με άλλους ήχους πχ (theta waves) , είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει ο ήχος , κάποια στιγμή που θα έχω money για ξόδεμα θα αγοράσω καλύτερα headphones να σφραγίζουν τα αφτιά εντελώς απο εξωτερικούς ήχους γιατι τώρα πχ μεσημέρι και να θέλω όλο και κάποιος σκύλος θα ακουστεί όλο και κάποιο πιτσιρίκι θα κλάψει , οπότε η μόνη επιλογή είναι το βράδυ . Όχι οτι με χαλάει βέβαια , χθες βράδυ με την δροσιά που είχε μέσα στο σκοτάδι ήταν απίστευτη φάση (άκουγα τον ήχο του αρχικού μου post) Και εγώ παλιά κοιμόμουν με τα ακουστικά ..άκουγα την εκπομπή ανεμολόγιο του λαβύθι στο ράδιο .. γενικά κουνιέμαι πολύ στο ύπνο μου και μια μέρα όταν ξύπνησα τα ακουστικά είχαν γίνει σαν θηλιά στον λαιμό μου , καλά που δεν πνίγηκα . εγώ όπως είπα ποτέ δεν κουνιέμαι στον ύπνο μου , είμαι σαν νεκρός παλιά μάλιστα μια εποχή που ήμουν 65kg και είχα χαμηλό αιματοκρίτη (χαμηλότερο απο γυναίκας lowest) ήμουν χλωμός σαν βαμπίρ , όχι απο αυτά που λαμπυρίζουν , απο αυτά στις horror movies και είχαν τύχει περιστατικά να με περάσουν όντως για νεκρό αστείες καταστάσεις 2
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 χθες βράδυ κατάφερα να χαλαρώσω τόσο με τον ήχο του αρχικού μηνύματος που ένιωθα σα να επιπλέω μέσα σε νερό Ακούγεται ενδιαφέρον, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με αναλυτικό review. μια μέρα όταν ξύπνησα τα ακουστικά είχαν γίνει σαν θηλιά στον λαιμό μου Το παθαίνω συχνά, ζειν επικινδύνως και τα σχετικά 1
Vapir Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ακούγεται ενδιαφέρον, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με αναλυτικό review. αν νιώσεις ένα τράβηγμα προς επάνω (το αντίθετο με την αίσθηση πως πέφτουμε που μπορείς να το πάθεις πριν κοιμηθείς)κ σου φανεί πως ακούς ένα παράξενο βουητό που δεν έρχεται απο τα ακουστικά σου μην κουνηθείς , συνέχισε να είσαι χαλαρός -- εντομεταξύ δοκίμασα χθες βράδυ ένα ήχο με theta waves που βοηθούν για lucid dreaming (μου έχει συμβεί πολλές φορές random) αλλα πριν απο αυτό όσο ακόμα ήμουν ξύπνιος έγιναν κάποια πράγματα που δεν περίμενα απο αυτό αλλα δεν θα τα γράψω για να μη γίνει τσίρκο το thread πολύ ωραία φάση , σήμερα έχει ASMR test Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2016 από Vapir 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα