Vapir Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Αυτές τις μέρες κοιμάμαι με ακουστικά και ακούω μουσική όπως αυτή μεγάλης διάρκειάς , συνήθως μέχρι το πρωί που ξυπνάω. Καταλαβαίνω πως αν ακούς φορώντας ακουστικά ψείρες κάνει κακό και σίγουρα δεν θα το κάνω αλλα είναι το ίδιο αν φορέσω ακουστικά με μαξιλαράκι ?Δεν θα το έχω στην διαπασών , την νύχτα έτσι κ αλλιώς δεν χρειάζεται. Κάνει κακό ? και αν ναι πως και που thanks edit: μην το χαλάσετε το θέμα και κλειδωθεί ή διαγραφεί , θα πάω για ύπνο σύντομα κ ίσως δεν προλάβω να διαβάσω τις απαντήσεις
Haldol Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Γιατί ήμουν σίγουρος από τον τίτλο ότι θα το 'χεις ανοίξει εσύ το thread; Ναι, κάνει κακό, διότι θα κάνεις σκατά ύπνο. Είτε λέγεται μουσική, ή λέγεται κομπρεσέρ, είναι θόρυβος. Και για να κάνεις σωστό ύπνο δε πρέπει να περιβάλλεσαι από θορύβους. Αλλά πέραν αυτού, πως στο διάολο θα κοιμηθείς με κάτι μεσ' τα αυτιά σου, και με ήχο μαζί; Εγώ 2-3 φορές που το δοκίμασα σε ταξίδι (πιο πολύ για να έχω την αίσθηση του κινητού στην τσέπη) απλά με κράταγε ξύπνιο, ήταν αδύνατο να κοιμηθώ, ακόμα και με ένταση που ίσα ακουγόταν. 1
Vapir Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 δεν έχω πρόβλημα , το έχω ξανακάνει , απλά δεν ξέρω αν προκαλεί κάποιο πρόβλημα στα αφτιά long term γιαυτό είπα να ρωτήσω
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 δεν εχς ανάγκη μπζηλέ, δεν χαμπαριάζεις τπτ εσυ. Εγω πάντως βάζω μουσικη και ψειρες στο αεροπλάνο και κοιμάμαι. Αν ειναι να πεσει το αεροπλάνoκαι να ψοφήσω, ας φυγω στον υπνο μου 1
Bspus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δεν ξερω αν κανει κακο και προσωπικα δεν αντεχω καθολου να νιωθω ακουστικα στα αυτια μου γενικως. Αλλα επειδη μου αρεσει να κοιμαμαι με μουσικη ενιοτε, πολυ απλα εχω κατι να παιζει σε κανονικα ηχεια. Γιατι δεν κανεις και συ το ιδιο? Αν δεν θες να κανεις φασαρια παρε απλως μικρα ηχεια και εχε τα σχετικα κοντα σου. Δεν θα ενοχλεις κανεναν εκτος αν ειναι στο ιδιο δωματιο 1
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 καλος υπνος = σκοτάδγια και νεκρική σιγή.- 4
Vapir Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 τα άτομα της ηλικίας μου μιλάνε βαρετά τίποτα ontopic πέρα απο spam και έναρξη flame έχεις να προσφέρεις ? Δεν ξερω αν κανει κακο και προσωπικα δεν αντεχω καθολου να νιωθω ακουστικα στα αυτια μου γενικως. Αλλα επειδη μου αρεσει να κοιμαμαι με μουσικη ενιοτε, πολυ απλα εχω κατι να παιζει σε κανονικα ηχεια. Γιατι δεν κανεις και συ το ιδιο? Αν δεν θες να κανεις φασαρια παρε απλως μικρα ηχεια και εχε τα σχετικα κοντα σου. Δεν θα ενοχλεις κανεναν εκτος αν ειναι στο ιδιο δωματιο μπα ακούγεται πολύ αργά τη νύχτα
xpapias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ναι, και εγω νομιζω ότι εχει να κάνει με την ποιότητα/τα σταδια του υπνου. Αλλιως τι να πάθεις. 1
Vapir Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 α cool τότε , έλεγα μην έχεις θέμα όπως με τα ακουστικά ψείρες, αυτά όντως δημιουργούν θέμα. Μια εποχή που άκουγα 4-5 ώρες με ψείρες είχα αρχίσει και δεν άκουγα καλά , ευτυχώς δεν ήταν μόνιμο
livefreeordie Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 πωπω κάνα δύο φορές μου έχει τύχει να με έχει πάρει ο ύπνος με μουσική κι όταν ξύπνησα άκουγα τα τραγούδια για καμία ώρα μεσα στο κεφάλι μου. εννοείται πως είναι βλαβερό. πολύ κιόλας. δεν έχει να κάνει με το είδος ακουστικών. ειδικά όταν πρόκειται για μικρά που μπαίνουν μέσα στο αυτί.
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Tους στιχους τους θυμαστε μετα ? Αν ακούς αμέρικαν φλάουτ μιούζικ όπως ο νικοτς δεν έχεις τέτοια προβλήματα.
mary Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) καλος υπνος = σκοτάδγια και νεκρική σιγή.- That's ma man! Θεοσκοταδο θελω και νεκρικη σιγη. Αλλά........ Νικο, οχι δεν πειράζει αν κοιμασαι με ακουστικα. Το ξερω απο επιβεβαιωμενη πηγη που κοιμάται δίπλα μου. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2016 από mary 1
Irene.j Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Γενικοτερα η μουσικη κατα τον υπνο,αν ειναι χαλαρωτικη και σε ηπια ενταση, βελτιωνει την ποιοτητα του.Δεν ξερω βεβαια για το ακουστικο νευρο καθως με τις ψειρες η εκθεση ειναι πιο αμεση. Ρωτα και κανενα ωρλ.
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Γιατί ήμουν σίγουρος από τον τίτλο ότι θα το 'χεις ανοίξει εσύ το thread; Ναι, κάνει κακό, διότι θα κάνεις σκατά ύπνο. Είτε λέγεται μουσική, ή λέγεται κομπρεσέρ, είναι θόρυβος. Και για να κάνεις σωστό ύπνο δε πρέπει να περιβάλλεσαι από θορύβους. Αλλά πέραν αυτού, πως στο διάολο θα κοιμηθείς με κάτι μεσ' τα αυτιά σου, και με ήχο μαζί; Εγώ 2-3 φορές που το δοκίμασα σε ταξίδι (πιο πολύ για να έχω την αίσθηση του κινητού στην τσέπη) απλά με κράταγε ξύπνιο, ήταν αδύνατο να κοιμηθώ, ακόμα και με ένταση που ίσα ακουγόταν. Πολλοί κοιμούνται με ανοιχτή τηλεόραση αλλιώς δεν μπορούν! Αλλά είναι και πρακτικό το θέμα, πως να κοιμηθείς με μεγάλα ακουστικά στα αυτιά;! Tους στιχους τους θυμαστε μετα ? Υπνοπαιδεία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα