Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο Ελλαδα κατω απο 200 αξιζουν το p9lite, moto x(προσωπικα δεν θα το επαιρνα μιας και ειναι κοντα σε τιμη -και εχει κ τα ιδια limitations-με το σαφεστατα ανωτερο 5x αλλα το απορριψατε) xiaomi redmi note 3 pro(πιθανοτατα να θελει σκαλισμα η rom ομως).

Ισως κ το καινουργιο moto g4.

Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε..

• Like 1
Δημοσ.

samsung A5 για το design, υλικά κατασκευής και (δυστυχώς αλλά...) την μάρκα. Εγώ θα έπαιρνα το 5Χ αλλά διαφορετικά γούστα. Το moto g4 είναι απίστευτα άσχημο και οπτικά φθηνιάρικο με πολύ καλά σπεκ και τιμή. Όμως αρκετά νέο στην αγορά και ελάχιστα έως καθόλου δοκιμασμένο (λένε ότι ζεσταίνεται πολύ ). Δεύτερη επιλογή το Huwai αλλά δεν ξέρω αν δίνει updates η εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Οσον αφορα το moto g4 συμφωνω με τον Αγγελο στο γεγονος οτι δεν ειναι δοκιμασμενο και δεν θα ηθελα να το ρισκαρω η αληθεια ειναι συν του οτι οι 5.5 ιντσες ειναι καπως μεγαλες νομιζω (θεμα γουστου). Προς το παρον καταληγω στο P9 lite. Αν καποιος εχει να προσθεσει κατι ας απαντησει! :)

Δημοσ.

Φιλε ξαναλεω πάρε το moto x2!

Κλτρη οθόνη κατασκευή εμπειρία χρήσης απίστευτα γρήγορο! Για κάμερες δν ξέρω χωλενει λίγο! Είναι απίστευτο κινητο! Όχι το το Ρ9 πάει πίσω αλλά μιλάμε για mid range κινητο με ναυαρχίδα πρόπερσι..

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηθελα σιγουρα καλη καμερα και θα προτιμουσα το κινητο να παιρνει και micro sd. Στα αρνητικα και η μπαταρια. Παντως γενικοτερα συμφωνω με την λογικη της αγορας ναυαρχιδας που εχει πεσει αρκετα, εξαλλου κι εγω LG G2 αγορασα περσι στα 200.

Δημοσ.

Δν είναι ότι έχει κακή κάμερα! Ειναι αρκετά ικανή αλλά όταν βγήκε ήταν η χρονιά του lumia 930 lg g3 Sony z3 iPhone 6 που είναι πιο κάτω από αυτά σαν ναυαρχίδα χρονιάς όχι γνκα έχει κακή κάμερα αλλά σε σύγκριση με αυτά!

Πιστεύω από κάθε midrange κάτω των 200 έχει ακόμα τγν κλτρη!

Δες κάποια review και αποφάσισε!

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σίγουρα σε moto x2 τώρα αφού είναι για κοπέλα θα της αρέσει και το fingerprint και η εμφάνιση! Ας επιλέξει με βάση πιο είναι πιο ωραίο στα ματιά της από επιδόσεις νμζω πάνω κάτω τα ίδια είναι

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι διαφωνώ. Ειμαι της άποψης να πάρεις πιο καινούριο μοντέλο ειδικά αφου είναι για γυναίκα και δεν εχει τρελες απατήσεις. Αν ειναι να παρεις παλιο μοντέλο πανε σε μεταχειρισμένο. Δικιά Μου άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω κινητο στα 150-200max (να μην το υπερβουμε) για κοπελα. Εχω κοιταξει ηδη αρκετα και εχω μεινει μεχρι τωρα στα:

Samsung Galaxy A5 2015

Huawei P9 lite

Samsung Galaxy J5 2016

ενω εχουν απορριφθει ειτε απο εμενα ειτε απο αυτην τα Nexus 5X και τα Xiaomi.

Η κοπελα ενδιαφερεται για καμερα (και η selfie καμερα να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη και αν εχει και φλας ειναι ενα +), να μην της κολλαει (για αυτο κοιταξα για 2 GB ram, χρησιμοποιει το κινητο για facebook,messenger,instagram,browsing κυριως, δεν παιζει games) και να της κρατησει 1.5+ χρονο. Επισης θελει αποκλειστικα android.

Τι θα μου προτεινατε με βαση τις απο πανω απαιτησεις αλλα και γενικα;

LeTV Le1 Pro X800. Πολύ καλό κινητό με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, το έχει βάση το Kimovil στο Coolicοοl στα 179€, σαν το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί.

Τα χαρακτηριστικά του όπως αναγράφονται:

- 5.5 Inch 2K Quad HD Sharp Screen, 2560*1440 Pixel, PPI 538
- 3000mAh Battery & Metal Body
- Support Bluetooth 4.1, MHL 3.0 (4K video output), USB Type-C, HiFi Audio, Infrared Control
- WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, WiFi Display, WiFi Direct, Mobile Hotspot
- Support 3.5mm audio with Dolby 5.1
- Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core
- 4GB LPDDR4 RAM + 64GB ROM
- 13 MP OIS Back Camera with Dual LED + 4 MP Ultalpixel Front Camera
- Dual SIM: Micro SIM + NANO SIM, Not Support TF Card
- EUI OS (Based on Android 5.0 System)
- Support Gyro Sensor, Compass, Gravity Sensor, Proximity Sensor, Gesture Sensor, Hall Sensor Etc.
- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100, FDD-LTE B1/B2/B3/B4/B5/B12/B17/B25/B26, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...