Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω κινητο στα 150-200max (να μην το υπερβουμε) για κοπελα. Εχω κοιταξει ηδη αρκετα και εχω μεινει μεχρι τωρα στα:

Samsung Galaxy A5 2015
Huawei P9 lite
Samsung Galaxy J5 2016

ενω εχουν απορριφθει ειτε απο εμενα ειτε απο αυτην τα Nexus 5X και τα Xiaomi.

Η κοπελα ενδιαφερεται για καμερα (και η selfie καμερα να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη και αν εχει και φλας ειναι ενα +), να μην της κολλαει (για αυτο κοιταξα για 2 GB ram, χρησιμοποιει το κινητο για facebook,messenger,instagram,browsing κυριως, δεν παιζει games) και να της κρατησει 1.5+ χρονο. Επισης θελει αποκλειστικα android.

Τι θα μου προτεινατε με βαση τις απο πανω απαιτησεις αλλα και γενικα;

Δημοσ.

Ξεχασα να αναφερω οτι αναφερομαι στο J5 του 2016 το οποιο ειναι σαφως καλυτερο απο το περσυνο στα χαρτια και στο A5 του 2015. Οποτε παππου ισχυει ακομα αυτο που εγραψες; Δεν εχω ασχοληθει καθολου με samsung και huawei και δεν ξερω αν βγαζουν προβληματα τα εν λογω μοντελα κλπ.

Δημοσ.

Α ώπα, εκει τα χαλάμε :P Βασικά το J5 του 16 είναι το Α5 του 15 :P Καλύτερα το Huawei. Σε γενικές γραμμές όχι, δε βγάζουν προβλήματα. To P8 Lite βγήκε σκύλος, το P9 είναι πολύ φρέσκο για να σου πω με σιγουριά. Τα Samsung γενικά δε παθαίνουν ζημιές απο το πουθενά.

Δημοσ.

Α ώπα, εκει τα χαλάμε :P Βασικά το J5 του 16 είναι το Α5 του 15 :P Καλύτερα το Huawei. Σε γενικές γραμμές όχι, δε βγάζουν προβλήματα. To P8 Lite βγήκε σκύλος, το P9 είναι πολύ φρέσκο για να σου πω με σιγουριά. Τα Samsung γενικά δε παθαίνουν ζημιές απο το πουθενά.

Καταλαβα, σε περιπτωση που δεν θελει το P9, ποιο απο τα αλλα 2 θα ελεγες; Κατανοω οτι ειναι ιδια σχεδον :-D

Θα πρότεινα το Moto G4.

Δεν εχει βγει ακομα σε ελληνικο μαγαζι νομιζω και δεν θα ηθελε να παμε σε εξωτερικο.

Δημοσ.

Καταλαβα, σε περιπτωση που δεν θελει το P9, ποιο απο τα αλλα 2 θα ελεγες; Κατανοω οτι ειναι ιδια σχεδον :-D

Δεν εχει βγει ακομα σε ελληνικο μαγαζι νομιζω και δεν θα ηθελε να παμε σε εξωτερικο.

Στο σκρουτζ υπάρχει σε ελληνικά καταστήματα το 16άρι το Dual. απλά είναι 5.5". Απο τα άλλα, j5 για τη λίγο μεγαλύτερη οθόνη, και το γεγονός οτι είναι συσκευή του 16 που ισως. ΙΣΩΣ τονίζω να σημαίνει μια παραπάνω αναβάθμιση στο Android

• Like 1
Δημοσ.

ενω εχουν απορριφθει ειτε απο εμενα ειτε απο αυτην τα Nexus 5X και τα Xiaomi.

Για ποιό λόγο απορρίπτεται συγκεκριμένα το nexus 5x και γενικά τα xiaomi?

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιό λόγο απορρίπτεται συγκεκριμένα το nexus 5x και γενικά τα xiaomi?

Δεν της αρεσει εμφανισιακα το nexus διοτι αυτο θεωρω top εγω στα συγκεκριμενα λεφτα και xiaomi λογω μαρκας και κινας. Ενω για το huawei πχ υπαρχουν ατομα του περιγυρου μας που εχουν και ειναι ευχαριστημενοι.

Δημοσ.

Ασε το j5 και Α5. A5 του 2016 και p9 lite. Παρόμοια χαρακτηριστικά διαφέρουν σε λιγα πράγματα, απλα το ενα εχει 270 και το αλλο 200 γνωμη μου το p9 lite. Πολυ όμορφο κινητό για γυναίκα κι εχει αυτά που θες αν οχι στο 100% τα εχει στο 90%.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν της αρεσει εμφανισιακα το nexus διοτι αυτο θεωρω top εγω στα συγκεκριμενα λεφτα

Οκ, η εμφάνιση είναι υποκειμενικό κριτήριο και ασφαλώς σεβαστό.

xiaomi λογω μαρκας και κινας. Ενω για το huawei πχ υπαρχουν ατομα του περιγυρου μας που εχουν και ειναι ευχαριστημενοι.

Οι 2 εταιρείες έχουν κοινή καταγωγή.

Λογικά, αν τύχαινε να υπάρχουν άτομα του περίγυρου με xiaomi, θα υπήρχε διαφορετική άποψη για τη φίρμα.

Το ίδιο θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε εμπειρία με τη huawei, θα είχαν απορριφθεί οι εξαιρετικές υλοποιήσεις που προσφέρει.

Η προκατάληψη και η άγνοια οδηγούν σε λάθος συλλογισμούς, εσφαλμένα συμπεράσματα και τελικά περιορίζουν τις διαθέσιμες επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο όταν αγοράσεις xiaomi θα καταλάβεις την αξία του, 2 χρόνια το σκίζω και ακόμα σκυλί και τώρα με miui 8 είναι ακόμα καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω εγω μαζι σας αλλα μιλαμε για κοπελα και δικα της λεφτα και προφανως ειναι επιλογη της να μην θελει να ρισκαρει με κατι που δεν ξερει. Εγω μεχρι και JIAYU εχω παρει για μενα :-D

Απο xiaomi ποιο θα προτεινατε; Just food for thought! :)

Δημοσ.

Moto x 2nd gen!

Οθονη κλτρη από τα άλλα, κάμερες κλτρες κατασκευή άψογη, επεξεργαστή κλτρο stock android κ απίστευτη εμπειρία χρήσης πολύ γρήγορο!

Κατω από 200 Ελλάδα το κλτρο κινητο που μπορείς να πάρεις μετά πάει το Nexus 5x που αναιβενει η τιμή!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...