Legolas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω μια action camera για τις διακοπές που θα πάω τον άλλο μήνα. Ψάχνοντας λίγο βρήκα δυο σχετικά καλές. Την Elephone Ele Explorer 4K και την SJCAM SJ4000 1080p Πιά πιστεύετε ειναι καλύτερη ? Καμιά άλλη πρόταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 http://www.banggood.com/SJcam-SJ5000X-ELITE-SONY-IMX078-GYRO-4K24-2K-2_0-Inch-LCD-Action-Camera-Novatek-with-Accessories-p-1009127.html http://www.banggood.com/GitUp-Git2-2K-WiFi-Action-1440P-1_5-inches-LCD-Novatek-96660-Chipset-IMX206-16_0MP-Image-Sensor-p-1007770.html Δες και αυτές την δεύτερη την αγόρασα και την περιμένω βγήκε 96€ με το κουπόνι που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 με ενδιαφέρει η αγορά της sjcam 5000x elite την έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις ; διαβάζω σε μερικά review ότι το video quality είναι χάλια και περιμένουν firmware ισχύει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 μου ήρθε η git2 είναι η πρώτη μου κάμερα και έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα στο βίντεο και την φωτό. μια χαρά για τα λεφτά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 ανεβασε καμια φωτο να δουμε ποιοτητα ειμαι πολυ περιεργος!!! εχω ακουσει τοσα πολλα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) δες πως φαίνονται, τις συμπιέζει για να τις ανεβάσει Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από chios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 sjcam 5000x elite vs Gitup2 εγώ διάλεξα τη δεύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 sjcam 5000x elite vs Gitup2 εγώ διάλεξα τη δεύτερη. και φρονω... καλα εκανες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosopc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 εχει κανενας την 5000χ elite γιατι σκεφτομαι να την αγορασω και δεν μπορω να την παρω απο εξω γιατι φευγω σε 3 μερες η αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 παρέλαβα πριν λίγες μέρες την sj5000x elite πέρασα και το καινούργιο firmware,καμία σχέση η κάμερα με το firmware που ήρθε την αδικείται πολύ που λέτε είναι χειρότερη από την git2 , μια σύγκριση που κάναμε με την git2 φίλου τα ίδια συμπεράσματα βγάλαμεη sj5000x ήταν καλύτερη και στα χρώματα και στο gyro αλλά και στο πόσο πιο γρήγορα εστιάζει μετά από μια γρήγορη κίνηση,πόσο πιο γρήγορα φτιάχνει τον φωτισμό της από ένα σκοτεινό μέρος σε φωτεινό και το αντίθετο,πολύ πιο γρήγορη στην επεξεργασία στο τι βλέπει ο φακός τα χρώματα της αρκετά πιο έντονα και όχι μουντάδα που έχει η git2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosopc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ποιο firmware έχεις τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) μου ήρθε με το 1.2.5 και έβαλα το τελευταίο που έχει στην σελίδα τους 1.4.5 Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2016 από kom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα