Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Δυστυχως προχθες μου επεσε το iphone μου (iphone 5s) και εσπασε η οθονη. Θελω να παω να το chekarw να δω αν εχει καποιο αλλο προβλημα καθως στην μιση οθονη που λειτουργει κανονικα παρατηρησα κατι παραξενο. Οταν με παιρνουν τηλεφωνο δεν εμφανιζει τα ονοματα των επαφων μου αλλα τα  νουμερα τους απλα σαν να μην εχω επαφες. Λογο του θεματος με την οθονη δεν μπορω να δω τι παιζει. Οποτε σκεφτομαι να επισκευω το iphone μονο αν εχει θεμα μονο  στην οθονη. Εσεις τι λετε? 

Ανεξαρτητα απο αυτο θα ηθελα να ξερω αν μπορω να περασω επαφες φωτογραφιες και μουσικη στον υπολογιστη μου χωρις να μπορω πλεον να πατησω τον κωδικο ωστε να ξεκλειδωσω το iphone. Χλωμο τοβλεπω. Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσω το iphone μου βαζοντας τον κωδικο μεσω υπολογιστη? (διοτι πλεον δεν μπορω να πατησω καποια νουμερα στην οθονη.

Ευχαριστω για τη βοηθεια εκ των προτερων.

Δημοσ.

Δεν έχεις βάλει το αποτύπωμα; Αν όχι άλλαξε μια οθόνη και βλέπεις πάρε απο το eBay μια φθηνή να δεις τι γίνετε..

http://m.ebay.com/itm/White-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/271700563568?nav=SEARCH

Αλλιώς να το πας σε κατάστημα να σου πουν υπεύθυνα ποιο ειναι το πρόβλημα πχ irepair,ired.. Αλλα αν μπορείς άλλαξε την μόνος σου ειναι πανεύκολο..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις βάλει το αποτύπωμα; Αν όχι άλλαξε μια οθόνη και βλέπεις πάρε απο το eBay μια φθηνή να δεις τι γίνετε..

http://m.ebay.com/itm/White-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/271700563568?nav=SEARCH

Αλλιώς να το πας σε κατάστημα να σου πουν υπεύθυνα ποιο ειναι το πρόβλημα πχ irepair,ired.. Αλλα αν μπορείς άλλαξε την μόνος σου ειναι πανεύκολο..

Δεν γνωριζα οτι ειναι τοσο ευκολο Ειναι οντως?. Απλα απο e-bay σαν αυτη που μου εδειξες( εχω βεβαια θα βρω την μαυρη γιατι εχω το space grey) ειναι η ιδια οθονη? ενοοω ιδια αναλυση κλπ? επισης ξερεις ποσο καιρο θα κανει να μου ερθει?

Δημοσ.

Φυσικά και δεν ειναι τόσο καλή ποιότητα όσο η αυθεντική αλλα αυθεντική δεν βρίσκεις ΠΟΥΘΕΝΑ.. Μόνο αν πληρώσεις 150€ σε μαγαζιά τύπου istore..ωστόσο δεν θα καταλάβεις διαφορά μην το φοβάσαι. Περίπου 1 μηνα απο Κίνα. Ενώ απο Αγγλία έρχονται σε 7 μέρες αλλα ειναι πιο ακριβά εκεί.. Ρίξε μια μάτια και Σκρουτζ η στις αγγελίες για οθόνες και δες βίντεο στο YouTube.

Edit: αν εισαι wifi με το κινητό πες στην Siri να ενεργοποιήσει το voice over και ετσι θα μπορέσεις να εισάγεις φωνητικά τον κωδικό σου. Αν δεν έχεις ούτε Ίντερνετ βάλτο στον υπολογιστή και ενεργοποίησε απο το iTunes το voice over. Νομίζω πως ενεργοποιητε και με τριπλό πάτημα του home button αν εισαι τυχερός και το κανείς να δουλέψει ετσι ίσως το αναγνωρίσει το iTunes!

Δημοσ.

Φυσικά και δεν ειναι τόσο καλή ποιότητα όσο η αυθεντική αλλα αυθεντική δεν βρίσκεις ΠΟΥΘΕΝΑ.. Μόνο αν πληρώσεις 150€ σε μαγαζιά τύπου istore..ωστόσο δεν θα καταλάβεις διαφορά μην το φοβάσαι.

Αυθεντική μπορείς να βρεις, προέρχονται από χαλασμένες συσκευές από τις οποίες "ξηλώνουν" ότι λειτουργεί. Π.χ. σε μία συσκευή μπορεί να έχει χαλάσει η πλακέτα, αλλά η οθόνη να είναι μια χαρά. Ε, ξηλώνουν και πουλάνε την οθόνη σαν ανταλλακτικό!

Διαφορά ανάμεσα στην αυθεντική και την κινέζικη ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ και μάλιστα η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Δύο φορές έχω αλλάξει οθόνη (σε iPhone 3GS και iPhone 4) και η κινέζικη δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την κανονική. Η μέρα με τη νύχτα είναι. 

Αν αυτά τα μαγαζιά που λες έχουν αυθεντικές οθόνες, δεν το γνωρίζω. Αλλά φοβάμαι ότι κι αυτά θα βάζουν κινέζικες και θα τις χρεώνουν χρυσές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...