dimitrisarta Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα την βοηθει σας. Εχω το καταγραφικο hikvision ds7208 και πανω του εχω βαλει 6 καμερες. Ολα καλα μου της τοποθετησε ο τεχνικος, μου εχει βαλει και σταθερη ip, βλεπω και απο το σπιτι μου οτι θελω και ολα καλα. Στην εργασια που της εχω βαλει εχω το καταγραφικο συνδεμενο στο montem το ιδιο και τον υπολογιστη, και αν θελω ματι να δω παταω απο τον ie την διευθυνση του καταγραφικου, μπαινω μεσα και κοιταω οτι θελω. Εκανα εγω ομως την πατατα και εκανα επαναφορα ρυθμισεων στο καταγραφικο, οχι ομως στο router και απο τοτε δεν μπορω να μπω καν μεσα στο μενου του καταγραφικου παροτι βαζω την ιδια διευθυνση στον ie. Πως μπορω βρε παιδια να μπω στο μενου του καταγραφικου γιατι της ρυθμισης του καταγραφικου της εχω κανει backup στον υπολογιστη και αν μπω μπορω να τα επαναφερω ολα.
hunter.back Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Με το reset λογικά επανέφερες την επιλογή στο καταγραφικό για αυτόματη απόδοση ΙΡ (DHCP). Οπότε όσο και να προσπαθείς, είναι δύσκολο να το βρεις στην διεύθυνση που είχες παλιότερα. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ρούτερ και δες ποιες συσκευές παίρνουν αυτόματα ΙΡ. Πάτα την διευθυνση του καταγραφικού που θα βρεις στον ΙΕ και μετά restore τα settings. Αν δεν το βρίσκεις δοκίμασε με την εφαρμογή Fing σε android όπου θα σου δείξει όλες τις συσκευές στο ίδιο δίκτυο.
dimitrisarta Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Την εχω βρει την διευθυνση του καταγραφικου. Την παταω στο ie και παλι τιποτα, μου λεει οτι αυτη η σελιδα δεν μπορει να εμφανιστει. Μηπωq πρεπει να κανω reset και το router;
hunter.back Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Την εχω βρει την διευθυνση του καταγραφικου. Την παταω στο ie και παλι τιποτα, μου λεει οτι αυτη η σελιδα δεν μπορει να εμφανιστει. Μηπωq πρεπει να κανω reset και το router; Όχι, γιατί θα χάσεις και τα portforward κλπ. Δεν σου ανοίγει την σελίδα γιατί υποθέτω δεν βάζεις την πόρτα του καταγραφικού μετά την ΙΡ. Σύνδεσε το καταγραφικό σε οθόνη και στις ρυθμίσεις δικτύου δώστου σταθερή ΙΡ και πόρτα π.χ. 25555. Μετά συνδέσου από τον IE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα