MhtswnasBLC Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καλησπερα.. ΕΠαταω σημερα το πρωι τ pc να παει σε sleep γυρναω μετα απο καμια ωρα και δεν ανοιγε...παω ν μπω στα bios και μ λεει οτι δεν υπαρχει σκληρος.. ο σκληρος ειναι ο ocz vertex 2 τον εχω εδω κ 2 χρονια δν εμφανισε αλλο προβλημα.. τον δοκιμασα σε αλλο pc το ιδιο προβλημα κ εκει.. τ μπορω ν καν γ ν τν επαναφερω η τουλαχιστων να σοσω τα αρχεια?
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Αν τον δοκιμάζεις και σε αλλο pc και δεν τον βρίσκει στο bios μαλλον ο δίσκος πέθανε ..... το οτι τον εχεις 2 χρόνια δεν λεει και κατι εχει συμβεί και σε φίλο μου ξαφνικά του πέθανε ο δίσκος και αν θυμάμαι καλα και αυτος ηταν ενας ocz vertex
EddieObscurant Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 ειναι γνωστο προβλημα του sandforce controller που φοραει που μπαινει σε panic lock μετα απο sleep. Γράψε vertex 2 dead στο google και θα δεις τι θα σου βγαλει. Με το τελευταιο firmware του παντως λεγανε οτι μειωνοταν αυτή η πιθανοτητα. Απο κει και περα καποιοι προτεινουν να τον συνδεσεις σαν εξωτερικο και αν τον δει να του περασεις το τελευταιο firmware, αλλοι να κανεις διαφορες επανεκκινήσεις μεχρι να τον δει, αλλοι να κλεισεις το ρευμα του υπολογιστη , να βγαλεις μπαταρια για καποια λεπτα και να το ξανασυνδεσεις κανοντας και διαφορες δοκιμες με ahci/ide. Γενικά παντως δύσκολα τα πραγματα αλλα δεν χανεις τπτ να τα δοκιμασεις αφου εγγύηση δεν παιζει. Για περισσοτερες πληροφοριες google it.
MhtswnasBLC Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Καταλαβα.... θα δοκιμασω αν κ δ πιστεβω ν γινει
Sarandis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Το είχα πάθει και γύρισα απο το bios το ahci σε ide και τον είδε. Μπορεί τυχαίο, αλλά έπαιξε.
sub Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Βρηκα αυτο https://www.eevblog.com/forum/repair/ocz-vertex-2-ssd-firmware/25/ και κατεβασα και τα αρχεια που λεει. Εκανα τη διαδικασια αλλα μου βγαζει fail γιατι στο fw δεν εχει τις μνημες του Vertex 2E 60GB (29F32G08CBACA) που εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα