Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα καλύτερα που έχεις τα αρχεία εκκίνησης,

Πάντως C: ότι και να κάνεις, τα windows ονομάζουν το δίσκο του λειτουργικού. Τα έχεις κάνει αλαλούμ μέσα στο πισί . Βγάλε το 2ο δίσκο απο πάνω και άμα δεις εκκίνηση .......πες το μας. Να σε βοηθήσω προσπαθώ

Η διαχείριση πρέπει να είναι καθαρή όπως παρακάτω. Ούτε RAW ούτε κομμάτια διαγραμμένα ούτε τίποτε post-228529-0-78274000-1469104003_thumb.png

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραίος.

Όμως Ο 500άρης γιατί έχει το αρχείο των 100MB ???

Γιατί δεν έχω καταργήσει το λειτουργικό. το θέλω για καβάντζα σε περίπτωση ατυχήματος

• Like 1
Δημοσ.

οκ .

Προτιμότερο βέβαια, καθαρός ο 500αρης δίσκος και κράτα ένα είδωλο συστήματος σ αυτόν, σε περίπτωση που χρειαστείς επαναφορά ή εκ νέου το σύστημα. Δεν υπάρχει λόγος. Τα έκανα και γω κάποτε αυτά και ήταν ολίγον μπέρδεμα. ότι σε βολεύει πάντως

• Like 1
Δημοσ.

Να σαι καλά. Είναι λίγο παίδεμα για μένα γιατί πρέπει να μεταφέρω και αρχεία που έχω αλλού αλλά κάποια στιγμή ναι θα το κάνω κ αυτό

οκ .

Προτιμότερο βέβαια, καθαρός ο 500αρης δίσκος και κράτα ένα είδωλο συστήματος σ αυτόν, σε περίπτωση που χρειαστείς επαναφορά ή εκ νέου το σύστημα. Δεν υπάρχει λόγος. Τα έκανα και γω κάποτε αυτά και ήταν ολίγον μπέρδεμα. ότι σε βολεύει πάντως

Το μόνο πρόβλημα που έμεινε αν ξέρεις να μου το λύσεις είναι ότι όταν πατάω τον chrome (είναι καρφιτσωμένος ) μου ανοίγει ξανά σε δεύτερο εικονίδιο

Screenshot 3

• Like 1
Δημοσ.

Στο αριστερά που είναι το εξαρχής καρφιτσωμένο λέει google chrome. στο άλλο την σελίδα που έχω φορτωμένη.

έκανα απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση αλλά παραμένει

Δημοσ.

Δηλαδή, πατάς το πρώτο εικονίδιο και σου ανοίγει το δεύτερο ?? Η ανοίγεις από εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας ?? Μήπως έχεις κάποια συντόμευση ασφαλούς λειτουργίας ??

Δημοσ.

Ναι πατάω το πρώτο το αριστερό και ανοίγει το δεύτερο

Συντόμευση ασφαλούς λειτουργίας?δεν το κατέχω αυτό

Δημοσ.

Έλα ρε σύ ...... με κόλλησες τώρα, δε μπορώ να το πετύχω , έκανα αρκετές δοκιμές, δε το κατάφερα  ...... Μπορεί κάποιος άλλος να βοηθήσει, εμένα με κόλλησες στον τοίχο τώρα  :blink: 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα ρε σύ ...... με κόλλησες τώρα, δε μπορώ να το πετύχω , έκανα αρκετές δοκιμές, δε το κατάφερα  ...... Μπορεί κάποιος άλλος να βοηθήσει, εμένα με κόλλησες στον τοίχο τώρα  :blink:

Δεν το ήθελα.

Τελικά βρέθηκε λύση και σ αυτό

http://www.sevenforums.com/browsers-mail/238406-windows-7-taskbar-creating-double-google-chrome-icons.html

Επεξ/σία από termitiss
Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουριο θεμα θα γραψω εδω αν δεν πειραζει τον φιλο termitiss ..λοιπον εχω και εγω παρομοιο προβλημα τι κανω??διαγραφω το partition απλα?και στον σκληρο εχει αυτα τα ελευθερα 100 mb αλλα εναν μου εμφανιζει οταν παταω υπολογιστης..τα φωτα σας..ευχαριστω

http://prntscr.com/byy9te

http://prntscr.com/byyac3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...