Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα τον SSD μου, έκανα clone με το AOMEI , έκανα boot από τον SSD

και μου εμφανίζει ότι έχω 3 δίσκους αντί για τον έναν.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Screen Shot 07 17 16 At 05.41 PM

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

2 δίσκους έχεις. Έχεις λειτουργικό και στους δύο?

έκανα clone τον σκληρό στον ssd(ναι έχει και τα windows μέσα αφού από εκεί δούλευα)

4 μονάδες δίσκων μου δείχνει αντί για τους 2

Δημοσ.

2 μονάδες δίσκων σου δείχνει.

Με 2 partition η καθεμιά.

Θα έλεγα να αποσυνδέσεις τον hdd να δούμε τί μένει μπας και βγεί άκρη.

Δημοσ.

2 μονάδες δίσκων σου δείχνει.

Με 2 partition η καθεμιά.

Θα έλεγα να αποσυνδέσεις τον hdd να δούμε τί μένει μπας και βγεί άκρη.

Τα Ε και G ανήκουν στον F που είναι ο SSD. Το G μου εμφανίστηκε αφού άλλαξα θέση στο SATA της Μ/Β και το πήγα στο πρώτο.

Δημοσ.

O 2ος (HDD) έχει 2 partitions. To partition των 100ΜΒ είναι το Reserved partition. Κανονικά θα έπρεπε τα win από μόνα τους να κάνουν hide ( κρύψουν). Για να το κάνεις hide δες το λινκ

http://www.sevenforums.com/installation-setup/23397-how-do-i-hide-100mb-partition.html

O 1ος (ssd) έχει 3  partitions αλλά αφού έκανες κλώνο πως στην ευχή έγινε έτσι. Καλό θα ήταν να έκανες κλώνο ξανά αφού διαγράψεις τα partitions να γίνουν ένα. Κάνε backup τα αρχεία σου βέβαια πρώτα.

Δημοσ.

Από τη Διαχείριση Δίσκων κατάργησε τα γράμματα E και G από τα αντίστοιχα partitions, ώστε να μη φαίνονται.

στον Ε μου βγάζει αυτό

Screen Shot 07 17 16 At 07.05 PM

στον G αυτό

Screen Shot 07 17 16 At 07.06 PM

Το έκανα. είμαι εντάξει τώρα?

Screen Shot 07 17 16 At 07.36 PM

Δημοσ.

Ωραία, το μόνο που μένει, αν βέβαια σε ενοχλεί, είναι να μετονομάσεις τα partitions, ώστε C να είναι αυτό του SSD και D ή κάτι άλλο αυτό του συμβατικού σκληρού.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε, έχεις εγκαταστήσει τα windows στον 500ακοσάρι δίσκο !! Όχι στον SSD !!! Εκτός αν ο SSD σου, είναι 500 γίγα ....... μάλλον τα χεις λίγο κάνει μπάχαλο !!! το partition raw δε δικαιολογείται ...... ούτε το άλλο των 50mb. Καθώς επίσης, ένα δίσκο που σου δείχνει στα 99mb είναι το partition αρχείων των windows, Που στο δημιουργεί κατά την έναρξη της εγκατάστασης, άρα έχεις τα win στον 500άρη !!

Δημοσ.

Ρε φίλε, έχεις εγκαταστήσει τα windows στον 500ακοσάρι δίσκο !! Όχι στον SSD !!! Εκτός αν ο SSD σου, είναι 500 γίγα ....... μάλλον τα χεις λίγο κάνει μπάχαλο !!! το partition raw δε δικαιολογείται ...... ούτε το άλλο των 50mb. Καθώς επίσης, ένα δίσκο που σου δείχνει στα 99mb είναι το partition αρχείων των windows, Που στο δημιουργεί κατά την έναρξη της εγκατάστασης, άρα έχεις τα win στον 500άρη !!

Ρε φίλε αν διάβασες πιο πάνω με τον 500ρη δούλευα και είχα και τα Windows μέχρι που πήρα τον SSD και έκανα clone. Κανένα μπάχαλο. Πλέον boot κάνω από SSD

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...