benign Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Αυτο εννοεις?? Χωρίς τίτλο.jpg Ναι αυτο. Θερμοκρασιες σου δειχνει τις ιδιες οπως το αλλο προγραμμα? Εφοσον εισαι κατω απο 80 βαθμους εισαι ασφαλης ,ειδικα σε Ελληνικο ζεστο καλοκαιρι και στους 70 ειναι μια χαρα. Τωρα παιζουν και αλλα πραγματα ρολο. Για παραδειγμα αυτη τη στιγμη εχω 2 υπολογιστες εναν κυριο και εναν για δευτερο. Χρησιμοποιω μια παλια καρτουλα που ακομη παιζει ηρωικα αρκετους τιτλους σε καλα settings,μια gigabyte gtx 550ti. (Εν αναμονη της αγορας της RX470.) Ενα παιχνιδι που παιζω καθημερινα,το moba Panzar,που βασιζεται στην CryEngine και ειναι σχετικα βαρυ σε απαιτησεις στην καρτα γραφικων, στον πρωτο μου υπολογιστη που το κουτι ειναι πιο μεγαλο και ευρυχωρο και εχει 4 ανεμιστηρες, 2 εμπρος,εναν πανω και εναν πισω η καρτα φτανει 76-80 βαθμους. Αλλα εχω περισοτερο hardware εκει,δισκους ,κυριως και μια γομαρα ψυκτρα για τον i5 4570. Στο δευτερο που υποτιθεται ειναι καλο αλλα υποδεεστερο κουτι,φτανει μαξιμουμ τους 65 βαθμους! Αλλα εκει ειναι αδειο μεσα το κουτι γιατι εχει μονο εναν ssd και την μικρη εργοστασιακη ψυκτρα ενος pentium ivy. Και αυτο το κουτι εχει 4 ανεμιστηρες. 1
Mikeasdf Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ναι αυτο. Θερμοκρασιες σου δειχνει τις ιδιες οπως το αλλο προγραμμα? Εφοσον εισαι κατω απο 80 βαθμους εισαι ασφαλης ,ειδικα σε Ελληνικο ζεστο καλοκαιρι και στους 70 ειναι μια χαρα. Τωρα παιζουν και αλλα πραγματα ρολο. Για παραδειγμα αυτη τη στιγμη εχω 2 υπολογιστες εναν κυριο και εναν για δευτερο. Χρησιμοποιω μια παλια καρτουλα που ακομη παιζει ηρωικα αρκετους τιτλους σε καλα settings,μια gigabyte gtx 550ti. (Εν αναμονη της αγορας της RX470.) Ενα παιχνιδι που παιζω καθημερινα,το moba Panzar,που βασιζεται στην CryEngine και ειναι σχετικα βαρυ σε απαιτησεις στην καρτα γραφικων, στον πρωτο μου υπολογιστη που το κουτι ειναι πιο μεγαλο και ευρυχωρο και εχει 4 ανεμιστηρες, 2 εμπρος,εναν πανω και εναν πισω η καρτα φτανει 76-80 βαθμους. Αλλα εχω περισοτερο hardware εκει,δισκους ,κυριως και μια γομαρα ψυκτρα για τον i5 4570. Στο δευτερο που υποτιθεται ειναι καλο αλλα υποδεεστερο κουτι,φτανει μαξιμουμ τους 65 βαθμους! Αλλα εκει ειναι αδειο μεσα το κουτι γιατι εχει μονο εναν ssd και την μικρη εργοστασιακη ψυκτρα ενος pentium ivy. Και αυτο το κουτι εχει 4 ανεμιστηρες. Οποτε υποθετω ειμαι καλα γιατι κ μενα το κουτι ειναι ψιλογεματο τωρα. 3 σκληροι και μια ψυκτρα μεγαλη Anyway, σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Θα κοιταξω να παρω και thermal pads συντομα ωστε να αντικαταστησω την παστα 1
fallen4ngel Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Χθες αλλαξα παστα σε επεξεργαστη και ειπα να αλλαξω και στην καρτα γραφικων μιας και ειχε 1 χρονο να αλλαχθει (την πηρα μεταχειρισμενη και ο πρωην ιδιοκτητης μου ειπε πως την αλλαξε πριν τη φερει). Το κακο ειναι οτι δεν ειχα δει προηγουμενες θερμοκρασιες και τωρα μετα την αλλαγη δε ξερω αν ειμαι σε καλα επιπεδα. Σε idle το HWInfo λεει 36-38 βαθμους με το fan να δουλευει στο 20% (MSIAfterburner) ενω οταν μπαινω σε παιχνιδια, Π.χ Assassins creed Syndicate (ολα στα high) βαζω τον ανεμιστηρα manually στο 100% και φτανει 70 βαθμους μαξιμουμ, dota 2 καμια 65. Οι παραπανω θερμοκρασιες ειναι κομπλε ή δεν εκανα σωστή αλλαγη στην παστα? Εβαλα παστα και στα μαυρα-γκρι pads γυρω απο το τσιπακι εννοειται.Το δωματιο που βρισκεται το pc ειναι γυρω στους 25 βαθμους (μπορει και λιγο παραπανω) και εχουμε γενικα αρκετη υγρασια. Μπερδεμένα τα λες... Έβαλες στα μαύρα γκρι pads γύρω από τον πυρήνα, γύρω του είναι ή μνήμη. Τελικά είχε pads ή όχι; Αν δεν είχε πρέπει να βάλεις, εάν είχε και έβαλες και πάστα δεν πειράζει. 1
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Κανονικά απο το review φαίνεται να είχε pads ^^ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα