Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες αλλαξα παστα σε επεξεργαστη και ειπα να αλλαξω και στην καρτα γραφικων μιας και ειχε 1 χρονο να αλλαχθει (την πηρα μεταχειρισμενη και ο πρωην ιδιοκτητης μου ειπε πως την αλλαξε πριν τη φερει).

Το κακο ειναι οτι δεν ειχα δει προηγουμενες θερμοκρασιες και τωρα μετα την αλλαγη δε ξερω αν ειμαι σε καλα επιπεδα.

Σε idle το HWInfo λεει 36-38 βαθμους με το fan να δουλευει στο 20% (MSIAfterburner) ενω οταν μπαινω σε παιχνιδια, Π.χ Assassins creed Syndicate (ολα στα high) βαζω τον ανεμιστηρα manually στο 100% και φτανει 70 βαθμους μαξιμουμ, dota 2 καμια 65.

Οι παραπανω θερμοκρασιες ειναι κομπλε ή δεν εκανα σωστή αλλαγη στην παστα? Εβαλα παστα και στα μαυρα-γκρι pads γυρω απο το τσιπακι εννοειται.Το δωματιο που βρισκεται το pc ειναι γυρω στους 25 βαθμους (μπορει και λιγο παραπανω) και εχουμε γενικα αρκετη υγρασια.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες. Και εγω εχω την gigabyte gtx760 windforce x3 v2.0 με την stock πάστα και εχω παρόμοιες θερμοκρασιες

Δημοσ.

Μην βάζεις πάστα πάνω στα pads. Καθάρισέ τα.

Οντως? :shock:   Νομιζα οτι πρεπει να βαλω γιατι κανονικα εχουν τα thermal pads..ειχαν κιολας απο πριν. Να τα βγαλω σιγουρα δηλαδη? Πειραζει αν τα αφησω? Φοβαμαι μην υπερθερμανθει και καει τπτ :P

Δημοσ.

Βάλε τα παλιά pads αν δεν έχουν σκιστεί ή αγόρασε ίδια ίσου πάχους. Όχι πάστα.

Δεν ειχε pads οταν το ανοιξα, παστα ειχε. Θα κοιταξω αν ειναι να αγορασω δικα της. Που μπορω να κοιταξω?

Ειναι καλυτερα δηλαδη να μην εχει τιποτα μεχρι να βαλω pads?

Δημοσ.

Αν δεν είχε απο εργοστάσιο pads, άστο με πάστα.

Η πρώτη που ακούω ότι δεν είχε pads είναι όμως. Άστο όπως είναι ;)

Δημοσ.

Αν δεν είχε απο εργοστάσιο pads, άστο με πάστα.

Η πρώτη που ακούω ότι δεν είχε pads είναι όμως. Άστο όπως είναι ;)

Μαλλον σου ξεφυγε το σημειο που εγραψα οτι την αγορασα μεταχειρισμενη και το παλικαρι πιθανον να τα ειχε αντικαταστησει με παστα πριν μου τη φερει :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, στο gpuz τι θερμοκρασίες σου λέει? Όχι πυρήνα.

post-265521-0-18450400-1468767526_thumb.jpg

Αυτα εδω σε ηρεμια. Θελεις και σε full load?

Δημοσ.

Δεν λέει πολλά, εμένα οι 470 έχουν 4 σένσορες έκαστη. Πυρήνα-Vrm.Vram-PCB.

Δε ξερω, τι να σε πω :ph34r:

Θα την αφησω οπως ειναι και θα δω για thermal pads. Που να κοιταξω ? και τι διαστασεις κλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...