Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PC :

Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate x64

Τροφοδοτικο CORSAIR 550W

CPU Type QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz

Motherboard Foxconn Flaming Blade GTI

System Memory 6135 MB  (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) - Mushkin 998681ES 2 GB DDR3-1333 DDR3

AMD Radeon HD 6850  (1024 MB)

Disk Drive Samsung SSD 840 EVO 250GB

Οθόνη LG 24MP88HV-S LED IPS 23,8''

Σκέφτομαι για αναβάθμιση 12 GB ram. Στα υπόψιν έχω G.Skill Ripjaws F3-10666CL7T-12GBRH (4Gx3) και κάρτα γραφικών, αλλά δεν ξέρω από καινούριες τι σηκώνει και ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή για PCI EXPRESS x16 2.0. Επισης σκεφτομαι για o/c σε normal πλαίσια και σκέφτομαι αν η ψυχτρα που έχει από την μάνα του ο 920 αρκεί και μέχρι ποια συχνότητα μπορεί να φτάσει stable? Παρακαλουνται οι ειδικοί να δώσουν τα φώτα τους.  :-D

Δημοσ.

Δες και την περιπτωση του 6πυρηνου Xeon Χ5650 που μπορεις να τον βρεις απο το ebay με περιπου 100ευρω.
Με την στοκ ψυκτρα πας ανετα μεχρι 3.3 - 3.4GHz αλλα καλο ειναι να βαλεις μια καλυτερη και  να ανεβεις στα 3.8-4.2 η και παραπανω αναλογα με τις δυνατοτητες του τσιπ και της μητρικης σου
Ψυκτρα δες τις παρακατω:
https://www.skroutz.gr/s/5282970/Cryorig-H5-Universal.html
https://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html
http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-evo-p-PER.811683

https://www.skroutz.gr/s/417172/Thermalright-TRUE-Spirit-140.html

Καρτα γραφικων βαλε οποια σηκωνει η τσεπη σου, δεν υπαρχει περιορισμος.
Κατι σε RX 480 κατα προτιμιση σε κανενα διμηνο για να μην πας σε Reference και να εχουν πεσει και λιγο οι τιμες η σε μεταχειρισμενη GTX 970.
Οι μνημες λογικα δεν θα εχουν προβλημα. Αν εχουν, στελνεις ενα μειλ στην Foxconn και σου στελνουν bios update για να τις δεχτει.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις σε gtx 7xx σειρα η σε r9 2xx σειρα...δεν νομιζω ο επεξεργαστης σου να μπορει να ''σπρωξει'' rx 480 η gtx 9xx σειρα και πανω...

Καλο θα ηταν να κλοκαρεις θα δεις διαφορες με μια αλλη ψυχτρα οπως την true spirit 140 που εστειλε ο Σπυρος...

Προσωπικα θα αποφευγα τις raijintek λογω κακης ποιοτητας των fins...

Οσον αφορα της μνημες καλο θα ητανε να πας στα 12gb...

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις σε gtx 7xx σειρα η σε r9 2xx σειρα...δεν νομιζω ο επεξεργαστης σου να μπορει να ''σπρωξει'' rx 480 η gtx 9xx σειρα και πανω...

Καλο θα ηταν να κλοκαρεις θα δεις διαφορες με μια αλλη ψυχτρα οπως την true spirit 140 που εστειλε ο Σπυρος...

Προσωπικα θα αποφευγα τις raijintek λογω κακης ποιοτητας των fins...

Οσον αφορα της μνημες καλο θα ητανε να πας στα 12gb...

Εγώ μια χαρά βλέπω και τα πάει ο ι5 750 ( :wub: ). Οπότε ο 920 θα είναι καλύτερος, λογικά.

Δημοσ.

Εγω προσωπικά ειχα ι5 650 και σερνοτανε και σε ι5 750 ειχα κατσει ενος φιλου...και φαντασου ο ι7 920 ειναι ακομα πιο παλια τεχνολογια (45nm)...Για μενα το παιδί πρέπει να κλοκαρει οσο πάει μεχρι οσο αντεξει...Την καρτα ας την απόφασισει αυτος(πάντως οχι 1080)

Δημοσ.

Εγω προσωπικά ειχα ι5 650 και σερνοτανε και σε ι5 750 ειχα κατσει ενος φιλου...και φαντασου ο ι7 920 ειναι ακομα πιο παλια τεχνολογια (45nm)...Για μενα το παιδί πρέπει να κλοκαρει οσο πάει μεχρι οσο αντεξει...Την καρτα ας την απόφασισει αυτος(πάντως οχι 1080)

o i5 650 δεν είναι 4-πύρηνος. Είναι 2/4. Ο ι5 750 καλά κρατεί, φυσικά όχι με stock. Αλλά έχει αρχήσει να δείχνει την ηλικία του. Εγώ μέχρι πέρυσι με αυτόν ήμουν, απλώς τον έβλεπα και κολλούσε στο Witcher και πήγα στον 4590 (καλώς ή κακώς), μετά τα από κάποια patch, το παιχνίδι έτρεχε καλά στον ι5 750.

Δημοσ.

o i5 650 δεν είναι 4-πύρηνος. Είναι 2/4. Ο ι5 750 καλά κρατεί, φυσικά όχι με stock. Αλλά έχει αρχήσει να δείχνει την ηλικία του. Εγώ μέχρι πέρυσι με αυτόν ήμουν, απλώς τον έβλεπα και κολλούσε στο Witcher και πήγα στον 4590 (καλώς ή κακώς), μετά τα από κάποια patch, το παιχνίδι έτρεχε καλά στον ι5 750.

Εεε ναι δεν είπα οτι δεν θα τραβαει προς θεου... απλά θα κανει απότομα fps drop ενω παιζει κανονικα...ειδικα ο 920.... για αυτο του προτεινα τις παραπανω καρτες προκειμενου να εκμεταλλευτεί το 100% της ισχυος της καρτας...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...