Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Το τελευταίο δίμηνο αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις ταχύτητες του internet. Ενώ είχα πάντα download speed<14 mps τώρα έχω κάτω των 9. Το θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτο σε απόσταση 1 km (μετρημένη με via michelin) από το κέντρο του ΟΤΕ ως το σπίτι μου να έχω τόσο χαμηλές ταχύτητες. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει γίνει και εγκατάσταση οπτικών ινών στο δρόμο του σπιτιού μου. Θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με συμβουλέψει για το τι θα κάνω. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Δεν εχει σημασία αν περνάνε οπτικές ίνες με το internet που έχεις απο εκει και πέρα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις ειναι ενα τηλέφωνο στον οτε μηπως υπάρχει βλάβη

Δημοσ.

Δεν εχει σημασία αν περνάνε οπτικές ίνες με το internet που έχεις απο εκει και πέρα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις ειναι ενα τηλέφωνο στον οτε μηπως υπάρχει βλάβη

Ευχαριστώ για την απάντηση. Κατ'αρχάς έχω forthnet. Ένας φίλος μου επίσης με ίδιο πάροχο αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα (απόσταση από το σπίτι μου 50-100 m). Τους γείτονες που ρώτησα με ΟΤΕ, οι ταχύτητες τους είναι μεγ. από τις δικές μου. Επομένως, μάλλον, κάτι παίζει με τη forthnet. Σκέφτηκα λοιπόν να πάρω τα κεντρικά. Και ρωτώ: Αν πάρω τηλ. τα κεντρικά της forthnet, τι πρέπει να ζητήσω - απαιτήσω για να έχω μεγαλύτερες ταχύτητες;

Δημοσ.

Τα πράγματα ειναι απλα θα πάρεις στην τεχνική υποστήριξη και θα τους πεις το πρόβλημα που αναφέρεις και εδώ , δεν μπορείς να απαιτήσεις τιποτα εφόσον οι ταχύτητες που μπορεί να σου δώσει το dslam ειναι αυτες που μπορείς να έχεις , αφου ομως λες οτι ειχε μεγαλύτερη ταχύτητα και ξαφνικά εχεις πολύ μικρότερη να το αναφέρεις γιατι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Τα πράγματα ειναι απλα θα πάρεις στην τεχνική υποστήριξη και θα τους πεις το πρόβλημα που αναφέρεις και εδώ , δεν μπορείς να απαιτήσεις τιποτα εφόσον οι ταχύτητες που μπορεί να σου δώσει το dslam ειναι αυτες που μπορείς να έχεις , αφου ομως λες οτι ειχε μεγαλύτερη ταχύτητα και ξαφνικά εχεις πολύ μικρότερη να το αναφέρεις γιατι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα

Μα ναι! Γι' αυτό ρωτάω. Δεν είχα ποτέ τόσο χαμ. ταχύτητες. Επομένως κάτι δεν πάει καλά. Τέλος πάντων, θα τηλεφωνήσω στη forthnet και θα ενημερώσω για την απάντηση τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...