ms13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καλήσπέρα. Θέλει η μάνα μου καινούριο τηλέφωνο και είμαι μεταξύ Xiaomi Redmi Note 3 pro και Xiaomi Redmi 3s pro. http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-3s-5-Inch-Fingerprint-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-430-Octa-core-4G-Smartphone-p-1061752.html http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-1MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362395.html Θέλει το λευκό-ασημί, οπότε η διαφορά στην τιμή είναι 20$. Από τα χαρακτηριστικά βλέπω ότι το Note 3 υπερέχει ελαφρώς σε επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, κάμερα και ανάλυση οθόνης, ενώ υστερεί σε μπαταρία μιας και του 3s είναι λίγο μεγαλύτερη, αλλά με μικρότερη οθόνη και ανάλυση φαντάζομαι θα έχει αρκετα καλύτερη αυτονομία. Επίσης υπάρχει θέμα με το μέγεθος, γιατί μέχρι τώρα ήταν με κινητό 3.8'', αν και αυτό το χειριζόταν με τα δύο χέρια. Έτσι και αλλίως θα το συνηθήσει, αλλά το σκέφτεται τώρα. Θα το κρατήσει για καιρό, οπότε έλεγα να πάει στο καλύτερο, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τη διαφορα στην τιμή και αυτο με το μέγεθος που ανέφερα πριν. Για ελληνικά που θα θέλει, να ζητήσω china dev ε?
ziaba Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 γιατί δεν κοιτάς το mi4c αφού το θέλει για αρκετό καιρό η xiaomi δίνει για μεγαλύτερο διάστημα αναβαθμίσεις σε mi συσκευές
ms13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Γιατί ανεβαίνει πολύ η τιμή του για 3/32 GB και δεν ξέρω αν θα άξιζε ακόμα και αν ήταν στην ίδια τιμή. Nοugat θα πάρουν άλλωστε και τα Redmi 3 και ειδικά το Note που το χει πολύς κόσμος, φαντάζομαι θα έχει καλή υποστήριξη και από xda μεριά, όταν σταματήσει να παίρνει official updates. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2016 από ms13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα