Ntelosxxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Να κανω μια ερώτηση για τους γνώστες. Εχω μια tv 55' Samsung 6400 και εχω και nova. Παίζει ρολο το καλώδιο hdmi για καλύτερη ποιότητα εικόνας? Αν ναι έχετε να μου προτείνετε καποιο? Απο e-shop αν γίνεται.
tasep Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Έχω δύο τρία απλά από 5 έως 10 ευρώ..Ίδια καλή εικόνα με όλα, όποιο και να βάλω..Καμμία διαφορά..Για πιο ακριβά καλώδια δεν ξέρω αλλά δεν θα έδινα παραπάνω από 10 ευρώ..
Ntelosxxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 βλεπω πχ sta eshop εχουν hdmi με 3.50 ευρω και hdmi με 25 ευρω. ποια η διαφορα τους?
graphist83 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Στα hdmi μικρού μήκους δεν απαιτείται κάτι ιδιαίτερο. Το σήμα που περνάει μέσα από αυτά είναι ψηφιακό. Άρα δεν υπάρχει διαφοροποιηση στην εικόνα. Άπαξ και περάσει η πληροφορία το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό. Στα μεγάλου μήκους καλώδια βάζουμε κάτι καλύτερο καθώς εκεί παίζουν ρόλο οι απώλειες. Επίσης και τα καλώδια που περνάμε μέσα από τοίχους - γυψοδανιδες. Τα φθηνά χαλάνε εύκολα και μετά αντε να ξηλωθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα