kostask91 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καλησπερα, Πριν κανα 15ημερο μου κλεψανε το πορτοφολι, οπου ειχα τα παντα μεσα. Οποτε αρχισε ο γολγοθας για επανεκδοση ταυτοτητων κτλ. Μου εχει μεινει το διπλωμα. Επειδη δεν εχω λεφτα προς το παρον το αφησα για αργοτερα. Ποσο ακριβως θα μου κοστισει; Επιπλεον σκεφτομαι να βγαλω διπλωμα για μηχανακι. Αν βγαλω θα πρεπει να ξαναβγαλω και διπλωμα, ωστε να αναγραφεται πανω και η κατηγορια του δικυκλου; Και τελος αν με πιασουν τωρα να οδηγαω με το χαρτι που δηλωνει μονο οτι το εχω χασει, τι προστιμο προβλεπει ο νομος, και γενικα γραφουνε γιαυτο το λογο ή υπαρχει καποια ανοχη ; Ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 http://gdm.pkm.gov.gr/el/procedures/license-reissuance Τα λει ολα εδω... Αν σε πιασουν μαλον θα εχεις προβλημα αν δεν εχεις ξεκινησει την διαδικασια τουλαχιστον για επανεκδοση
kostask91 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οσον αφορα το οτι θελω να βγαλω και διπλωμα για παπι, να περιμενω ; Η μπορω να το προσθεσω αργοτερα χωρις στο διπλωμα μου χωρις καποια οικονιμικη επιβαρυνση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οσον αφορα το οτι θελω να βγαλω και διπλωμα για παπι, να περιμενω ; Η μπορω να το προσθεσω αργοτερα χωρις στο διπλωμα μου χωρις καποια οικονιμικη επιβαρυνση; Αυτο δεν το ξερω φιλε μου αλλα με ενα τηλεφωνο σε σχολη οδηγων το μαθαινεις αμμεσως. Καλο ειναι και νομιζω να εχουμε καπου εκτος αυτοκινητου μια φωτοτυπια του διπλωματος και της αδειας κυκλοφοριας . Τα εχω ολα σε υπολογιστη για 4 αμαξια .
kostask91 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ναι και μενα μου εγινε μαθημα. Μεχρι και την ταυτοτητα φωτοτυπια την εχω πλεον. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ναι και μενα μου εγινε μαθημα. Μεχρι και την ταυτοτητα φωτοτυπια την εχω πλεον. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια Εννοειται και την ταυτοτητα αν και σε απωλεια βγαινει αμεσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα