Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Ψάχνω να αγοράσω κάποιο gaming desktop ή laptop σε μια τιμή μέχρι τα 1.500 ευρώ αλλά με δόσεις από κάποιο κατάστημα (οικονομική κρίση :/ ). Έχω ψαχτεί πολύ το τελευταίο καιρό. Σίγουρα προτιμάω ένα gaming desktop λόγω των πολύ πιο υψηλών επιδόσεων και δυνατοτήτων που έχει αλλά και για το γεγονός του ότι δε χαλάει εύκολα αλλά και αν χαλάσει επισκευάζεται πιο εύκολα από ένα laptop. Το θέμα είναι ότι για ένα καλό πύργο-πύραυλο χρειάζονται μίνιμουμ 1.300++ (με έναν i7, με SSD, με 12-16 GB RAM, με κάρτα γραφικών τελευταίας γενιάς), συν τα όλα παρελκόμενα όπως ποντίκι, πληκτρολόγιο, ηχεία, οθόνη, το ποσό ξεφεύγει κατά πολύ από τα 1.500. Παρόλο που δε το θέλω έχω μία ελαφριά κλίση προς το laptop και έχω πάρει με καλό μάτι το ASUS ROG GL552VW. Θέλω τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο laptop. Μπορώ στα λεφτά του ή και με λιγότερα (1.500 ευρώ) να βρω κάτι καλύτερο είτε σε laptop είτε σε desktop; Μην ξεχνάτε ότι η αγορά θα πρέπει να γίνει από κάποιο κατάστημα ώστε να πληρωθεί με δόσεις. Ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Επειδή για gaming την πας τη δουλειά,όχι,δε χρειάζεσαι i7 για να παίξεις.Ούτε 16 γβ ραμ.

Με μια αναζήτηση στο φόρουμ για το μπάτζετ σου,σίγουρα θα βρεις κάτι αξιοπρεπέστατο,ακόμα και στο χιλιάρικο,χωρίς οθόνη.

Δημοσ.

Απλά επειδή υπολογιστή δεν αλλάζεις κάθε χρόνο ή 2 χρόνια όπως το κινητό, ο υπολογιστής που θα πάρω θέλω να είναι άψογος για να μην έχω πρόβλημα για μια 10ετία. Γι' αυτό έκανα και λόγο για i7.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο.

Αμάξι δεν αλλάζεις επίσης κάθε δύο χρόνια,δεν βλέπω να κυκλοφορούνε μόνο 8λιτρα.

Επίσης,ο ορίζοντας δεκαετίας στα ηλεκτρονικά,είναι κακόγουστο αστείο.

Το πιο πιθανό είναι οτι θα βελτιωθεί το σοφτγουεαρ,και δε θα τρέχει σε λίγους και ακριβούς πυρήνες,αλλά σε πολλούς και φθηνούς.Οπότε,πάρε fx,αν θες να είσαι σίγουρος.

Επεξ/σία από 10010010 00101110 10010001
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...