Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lg G4 ή lg G3 το G3 μου φαίνεται καλητερω εναι παιδί της Apple και θέλω να φύγω απο την εταιρεία γιατη άρχισε να σέρνετε το 4s και δεν τους δίνω 700€ -800€ τους πούστηδες για ένα τηλ,

• Like 3
Δημοσ.

Αμα εχεις αερα κ εισαι οκ με τα ενδεχομενος προβληματα που παιζει να βγαλει το g4, παρτο.

Αλλα το g3 δεν αξιζει οταν υπαρχει το νεοτερο, λιγο καλυτερο huawei p9lite κατω απο 200.

Τελος καλη αγορα ειναι κ το nexus 5x στα ιδια χρηματα με 2 ομως τρομερα μειονεκτηματα.

Α)Δεν παιρνει microsd

B )Δεν εχει ραδιοφωνο

Εσενα ομως, μιας και ερχεσαι απο apple ισως να μην σε ενοχλουν.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είμαι λίγο off topic αλλά αν είναι η πρώτη σου απόπειρα για android θα σου πρότεινα να δείς το Huawei P9 lite που ανέφερε και ο @topos επειδή το ui του μοιάζει πολύ με του ios οπότε και θα 'ναι πιο ομαλή η μετάβασή σου στο νέο λειτουργικό (δες review του στο youtube).

Εξάλλου τώρα στις εκπτώσεις κινείται στις τιμές των LG G3 και G4 που κοιτάς ήδη.

(υπ' όψιν οτι στα χαρτιά έχει καλύτερα specs απο του iphone 6, πόσο μάλλον απο του 4s... http://gsmversus.com/apple-iphone-6/huawei-p9-lite/ )

• Moderators
Δημοσ.

Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr:

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

• Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα

Παρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικό τίτλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...