Προς το περιεχόμενο

On the fly DVD9->DVD5

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει on the fly κάτι τέτοιο αντί πρώτα να τα μεταφέρει στο δίσκο; Για παράδειγμα, αν έχω το CloneDVD μπορώ να του επιλέξω τα τμήματα της ταινίας που θέλω να αφαιρέσω και να γίνει on the fly η εγγραφή των υπόλοιπων τμημάτων της ταινίας;

Δημοσ.

Δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα....πως θα γινει το transcode απο 8.5 giga σε 4.3 on the fly?

On the fly μπορεις να γραψεις μονο dvd data rom (iso) γιατι οι ταινιες ειναι σε dvd video

Δημοσ.

Το πιό σωστό είναι να το κατεβάσεις στο δίσκο σου πρώτα με το dvd decrypt ή με κάποιο άλλο και απο εκεί να το κάνεις όπως θές με ένα από τα προγράμματα που κυκλοφορούν. Ακουσα όμως ότι με το dvd shrink μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις, το δοκίμασα μία φορά και μου κόλλησε το σύστημα τελείως. Ισως στην νέα version να έφτειαξε.... :twisted: :D

Δημοσ.

DVD decrypter + Clone DVD = επιτυχια 100%

Μακραν ο καλυτερος συνδιασμος για μενα. Σε λιγο παραπανω απο μιση ωρα εχεις ετοιμο το DVD που θες.

Οδηγιες: 1)Περνας ολοκληρη την ταινια στον σκληρο(με decrypter 5-10 λεπτα).

2)Ανοιγεις το Clone DVD, δινεις τον φακελο που αποθηκευτηκε η ταινια, πατας επομενο, κρατας τα απαραιτητα (πατα το κουμπι που λεει διατηρηση menu ταινιας + κρατα μονο ελληνικους &αγγλικους υποτιτλους + ηχο AC-3 6καναλο), πατας επομενο(15-20 λεπτα).

3)Τωρα η ταινια χωραει σε dvd 4,7GB και πατας εγγραφη DVD και εισαι ετοιμος.

Το νεο dvd που δημιουργησες παιζει παντου σε ολες τις συσκευες (επιτραπεζιες και μη).

Δημοσ.

arketa paromios me ton parapano sindiasmo einai kai o akolouthos

anydvd + nero recode

den xreiazetai decrypt sto disko

i simpiesi pairnei giro sti 1:30 ora.

exo tin aisthisi xoris na eimai sigouros

oti to apotelesma optika einai ligo kalitero

an exeis tin periergeia dokimase to.

to dvdshrink, sixna mou vgazei error kai kolaei

to nero recode tha to vreis sto site tis ahead,

vrisketai mesa se ena extra pack mazi me

to nerovision, pou einai gia dvd authoring.

Δημοσ.
Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει on the fly κάτι τέτοιο αντί πρώτα να τα μεταφέρει στο δίσκο; Για παράδειγμα, αν έχω το CloneDVD μπορώ να του επιλέξω τα τμήματα της ταινίας που θέλω να αφαιρέσω και να γίνει on the fly η εγγραφή των υπόλοιπων τμημάτων της ταινίας;

AnyDVD is a driver, which descrambles DVD-Movies automatically in the background. This DVD appears unprotected and region code free for all applications and the Windows operating system as well. With AnyDVD's help copy tools like CloneDVD, Pinnacle Instant Copy, InterVideo DVD-Copy, etc. are able to copy CSS protected Movies. With the help of AnyDVD you can watch movies with non matching region codes with every DVD Player Software you like!

Features : # Decrypts WITHOUT having to save the data onto the hard disk

# Decrypts "on the fly"

# Works as a driver automatically in the background

# Removes encryption (CSS) and region code (RPC) from DVDs

# Removes analogue copy protection (Macrovision)

http://www.slysoft.com/en/anydvd.html

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρέπει να αγοράσεις νόμιμα ολόκληρο το πακέτο ή τα συγκεκριμένα plug-ins

Ουσιαστικά από τα serial numbers φαντέ πια κομμάτια του προγράμματος έχεις αγοράσει! Μπορείς να δώσεις παραπάνω από ένα serial, αν φυσικά τύχη και αγοράσεις νέα κομμάτια του προγράμματος! :roll:

Από το Nero StartSmart, αν πατήσεις στο μεγάλο κουμπί που λεει nero, και μετά serial numbers θα δεις την λίστα με τα serial που έχεις καταχωρίσει!

Για demo δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει...

Ελπίζω να βοήθησα, έστω και ελάχιστα! :twisted:

Δημοσ.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω καλή ποιότητα στην ταινία (εικόνα και ήχος) αφαιρώντας ότι extra υπάρχει. Υπερτερεί κάποιο πρόγραμμα σε σχέση με τα υπόλοιπα σε αυτόν τον τομέα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...