Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν τα πράγματα είναι ''απλά'':

έγραψα κάτι απ'την τηλεόραση σε στικακι

αλλά με την διαμόρφωση παίζει μόνο στην τηλεόραση δε μπορώ

να το περάσω πουθενά άλλου(π.χ. Υπολογιστή , άλλο στικακι , DVD κλπ)

Ναι ξέρω ο τρόπος είναι ο αποκωδικοποιητης αλλά έχω κάνει τα πάντα

και δε το διαβάζει η τηλεόραση για να μου δείξει τα κανάλια

και κατέληξα να γράφω απ'την εγγραφή της τηλεόρασης

μπορώ με κάποιο κόλπο να περάσω την εγγραφή στον υπολογιστή?

Δημοσ.

Το είχα ψάξει κάποια στιγμή και είχα βρει ενα decryptor για κάποια από τα παλιά μοντέλα Samsung αλλά από όσο θυμάμαι αργούσε υπερβολικά για να εξάγει το τελικό αρχείο και νομίζω και η ποιότητα ήταν μέτρια. Γενικά αν η τηλεόραση είναι καινουρια άμφια βάλω αν βρεις κάποιο τρόπο να κάνεις δουλειά.

Γιατί δεν επιμένεις με τον αποκ/τη;

Για να μην τον διαβάζει κάτι γίνεται με το καλώδιο που προσπαθείς να τον συνδέσεις ή ίσως και με την ίδια την τηλεόραση, γιατί δεν τον συνδέεις σε κάποια άλλη να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξανά στη δίκη σου;

Δημοσ.

Το είχα ψάξει κάποια στιγμή και είχα βρει ενα decryptor για κάποια από τα παλιά μοντέλα Samsung αλλά από όσο θυμάμαι αργούσε υπερβολικά για να εξάγει το τελικό αρχείο και νομίζω και η ποιότητα ήταν μέτρια. Γενικά αν η τηλεόραση είναι καινουρια άμφια βάλω αν βρεις κάποιο τρόπο να κάνεις δουλειά.

Γιατί δεν επιμένεις με τον αποκ/τη;

Για να μην τον διαβάζει κάτι γίνεται με το καλώδιο που προσπαθείς να τον συνδέσεις ή ίσως και με την ίδια την τηλεόραση, γιατί δεν τον συνδέεις σε κάποια άλλη να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξανά στη δίκη σου;

Φίλε καλησπέρα, τα δοκίμασα όλα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τον  αποκωδικοποιητη 

το έβαλα σε 3εις τηλεοράσεις(συν την δικιά μου)και πάλι ενώ μου δείχνει οτι τον διαβάζει

μετά αν πάω να πατήσω τα καναλια μου λέει ''χωρίς σήμα'' ενώ έχω συνδέσει τα πάντα σωστά

δεν ξέρω τι έχει πεχτεί να μη λειτουργεί κανα καλώδιο δε νομίζω γιατί το είχα αποθηκευμένο

σωστά επίσης απο τότε που τον πήρα(μιλάω για κάπου Δεκέμβριο)δεν τον χρησιμοποίησα πολύ..

να πω οτι κάτι κάηκε απ'την πολύ χρήση ή οτιδήποτε άλλο...κάτι περαιτέρω δε γνωρίζω.

Δημοσ.

Το "χωρίς σήμα" είναι μήνυμα της τηλεόρασης ή του αποκωδικοποιητή;

Αν είναι του αποκ/τη προφανώς κάτι γίνεται με την κεραία σου ή με την υποδοχή της κεραίας του αποκ/τη. Αν πατήσεις το πλήκτρο μενού από χειριστήριο του αποκ/τη εμφανίζει κάτι στην οθόνη;

Όπως και να έχει θεωρώ πως συμφέρει η αγορά ενός νέου αποκ/τη στη χειρότερη περίπτωση.

Εχεις την ελευθερία σου στις εγγραφές, γράφεις και σε flash drive και σε σκληρό και επεξεργάζεσαι τα αρχεία σε πισι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...