buffos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 υπαρχουν i7 6900k-i7 5960x το λεω οτι οι amd εχουν πιο αδυναμα cores συνηθως απο τους intel,και που κολλαει ο 24 πυρηνος xeon? Φίλε μου, δεν το κατέχεις το θέμα, μην λες ότι ναναι και μετά επιμένεις. Τουλάχιστον κάνε μια αναζήτηση. Οι Opteron είναι server CPU και έχουν απέναντι τους του Xeon της Intel. Εδώ και αρκετά χρόνια η AMD έχει καταργήσει τον "φορο" για server cpu και είναι πολύ πιο προσιτοί. Γενικά οι απαντήσεις στο thread είναι απογοητευτικές. Χειρότερα από οπαδικές σελίδες! 10
pro2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Στο τεστ που έκανε και ξανάγινε από 3ους reviwers περνούσε μια χαρά την 1080 σε DX12 την περνάει (πάντα μιλάω για CF) και σε Vulkan σίγουρα την περνάνε (μιας και έχουν μικρή διαφορά 1 vs 1) και σε αρκετά benchmarks την περνάνε σε κάποια DX11 παιχνίδια όμως η 1080 είναι μπροστά για 1 με 5 FPS άντε 10 στην πιο ακραία περίπτωση αλλά από την άλλη κοστίζει όσο και οι 2 μαζί + 200 ευρώ τουλάχιστον οπότε μην λες ότι να'ναι μονο στο witcher 3 περνανε οι 480 ασε που καίνε πιο πολυ ρευμα και δυο καρτες θα υπαρχουν πιο μεγαλες θερμοκρασίες και κοιτα λιγο fps
Μr.Muscle Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 μονο στο witcher 3 περνανε οι 480 ασε που καίνε πιο πολυ ρευμα και δυο καρτες θα υπαρχουν πιο μεγαλες θερμοκρασίες και κοιτα λιγο fps Witcher 3 και farcry primal, στο βίντεο που έδειξες και σε όλα τα άλλα όπως είπα ήταν 2ες κάτω απο την 1080 για απειροελάχιστη διαφορά.
Lunarinx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 ποτε περιμένουμε τους πρώτους Zen και τις πρώτες AM4 socket motherboards ?
ALFR3D Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 απο over clocking πως παει? παιζει να πιανει 4.43Ghz στοκ
AccountSaver Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 μονο στο witcher 3 περνανε οι 480 ασε που καίνε πιο πολυ ρευμα και δυο καρτες θα υπαρχουν πιο μεγαλες θερμοκρασίες και κοιτα λιγο fps + Oτι με το νέο release το διορθώνουν το power draw. Για διαφορά τις τάξεως των 2-3% το πολύ,και με διαφορά ίσως μεγαλύτερη από 100€, τότε εσύ πες μου τι αξίζει...(εκτός αν είσαι ματσό πάω πάσο)
freegr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 ίσως αργήσουν να εμφανιστούν στην αγορά αλλά αξίζει αρκετά τον κόπο..
pro2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 + Oτι με το νέο release το διορθώνουν το power draw. Για διαφορά τις τάξεως των 2-3% το πολύ,και με διαφορά ίσως μεγαλύτερη από 100€, τότε εσύ πες μου τι αξίζει...(εκτός αν είσαι ματσό πάω πάσο) κοιτα εγω επειδη εχω κουτι κονσέρβα λογικα της nvidia γτ με crossfire απο όσο ξερω θα εχω πιο μεγαλες θερμοκρασίες και θυμίζετε λιγο η amd για αυτο
pro2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Witcher 3 και farcry primal, στο βίντεο που έδειξες και σε όλα τα άλλα όπως είπα ήταν 2ες κάτω απο την 1080 για απειροελάχιστη διαφορά. εεε εντάξει απειρολάχιστη δεν την λες σε οσα παιχνιδια περνάει η 1080 της ριξει της αλλης απο 10 μεχρι και 26 διαφορα και αντίθετα σε οσα περναει η 480 ριχνει απειροελάχιστη διαφορα οπως 1 fps στο farcry που ομως το ελάχιστο fps της ηταν λιγότερο κατα 4 απο αυτο τις 1080
tetra82 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Αυτά είναι ωραία πράγματα! AMD AMD και πάλι AMD για να δούμε τι δικαιολογία θα βρουν να πούνε οι ιντελακιδες.... Θα σου πω εγώ που δεν είμαι ούτε Intel ούτε AMD αλλά προσπαθώ να έχω το καλύτερο προιον. Θα σου πούνε λοιπόν πως ο Core i3-3220 (2012) είναι ανώτερος σε ολα τα benchmarks και ολα τα games απο τον AMD 9590 (2013) και κοστιζει και λιγότερα. Μακάρι η AMD να βγάλει καλο cpu με τα Zen. Σαν καταναλωτές χρειαζόμαστε τον ανταγωνισμό. Αλλά μέχρι τώρα η AMD είναι υποσχέσεις οι οποιες δεν καταλήγουν σε τίποτα σοβαρό. Οταν βγει ο Zen και οταν δούμε τις πρώτες δοκιμές σε games τότε θα κρίνουμε. Προς το παρόν οι "ιντελακιδες" θα μπορούν να σου πούνε πως ενας mid level παλιος Intel πατάει ανετα την ναυαρχίδα της AMD
DaveMurray Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δεν έχετε το θεό σας ρε παλικάρια... Δεν έχετε το θεό σας. Αμαν με αυτή την gpu-λατρειολαγνία.... Έλεος πια... Μας τα... "πρ&*^&&*ξατε"...!!! Το άρθρο μιλάει για Server CPU και εσείς καταλήξατε στις gpu και ποιος την έχει... μακρύτερη... την επίδοση στις gpu. Δεν ΥΠΟΦΕΡΕΣΤΕ...! 13
jgeorgiou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 καλό chip , αν η απόδοση/watt είναι καλύτερη από INTEL θα βρει κοινό. στις φάρμες πρώτο κριτήριο είναι τι ΑΠΟΔΟΣΗ δίνεις για κάθε watt που καις γι'αυτό και η AMD ήταν τόσο σπάνια όσο τα a/c στην Ισλανδία.
probit Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Πάντως οτι και να υποστηρίζουμε είναι καλό να έχουν εταιρίες ανταγωνισμος έτσι πάντα θα προχωράνε όλοι μπροστά σε θέμα κόστος και τεχνολογία! Μακάρι να υπήρξε και 3η εταιρία.. 1
KILL-VILAS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 καθηστε να ερθουν πρωτα και μετα βλεπουμε.... απο λογια ειμαστε χορτατοι... Πες τα ρε φίλε!!! όπως είδαμε και την RX 480 και τα προβλήματα κατανάλωσης που είχε! Είχαμε ελπίδες για την AMD αλλά.......ρίχνουν περισσότερα χρήματα και κόπο στο marketing και στους youtubers για να κάνουν reviews, παρά να καθήσουν και να ελέγξουν την τεχνολογία τους μέχρι να είναι 100% σίγουροι τι πάνε να βγάλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα