penny_gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, δε δουλευει το touchpad του λαπτοπ και δε ξερω ακριβως τι φταιει... δε βρηκα κατι και στο ιντερνετ ψαχνοντας μονη μου. Λοιπόν ό,τι ξερω ειναι: εχω το packard bell easynote tm86, αγορασμένο το 2011 από τον αδερφό μου. Το ειχε παρατημενο μεχρι πριν 1 χρονο που το βρήκα, και με αλλαγή εσωτερικού power jack άνοιξε και δουλευει... Το χε αφησει γτ ειχε καποιο πρόβλημα (που δε θυμαται) και ειχε προσπαθησει να το ανοιξει μονος του και εσπασε τα πλαστικα και μαζι μ αυτα και όλα τα καλωδια που πανε προς την οθόνη συν το καλώδιο που αντικατεστησα τελικά εγω. Το θεμα ειναι ότι μολις το ανοιξα δε δουλευε το touchpad το οποίο είναι η αλήθεια δεν ειναι κοντα στο σπάσιμο και τα λοιπά καλωδια που προανέφερα. Νόμιζα οτι απλά ηταν χαλασμενο αλλά παρατηρησα κατι και αυτο ειναι που με μπερδευει. Ο υπολογιστής το αναγνωρίζει ότι υπαρχει, κατεβαζει driver και μου λεει στις ιδιοτητες ότι ειναι ενεργοποιημενο. Παρόλα αυτα δε κανει τπτ και δε ξερω τι φταιει, υπέθετα το ιδιο ή η καλωδιοταινια του. Αλλά γτ το αναγνωρίζει, γτ το καταλαβαινει ότι ειναι συνδεδεμένο?
george1703 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Βγάλε την ταινία και ξαναβαλτην. Επίσης έτσι όπως εφαρμόζει η καλωδιοταινια έχει κάτι κλιψακια ώστε να μην φεύγει. Δες τα και σιγουρέψου ότι είναι οκ
shodan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Πολύ χαζό αυτο που θα πω και ίσως το εχεις κάνει ήδη αλλά επειδή την έχουν πατήσει πολλοί.. Μήπως είναι όντως απενεργοποιημένο; Το touchpad απενεργοποιείται με κάποιο συνδυασμό του πλήκτρου fn + f1,2,3 κλπ δοκίμασε το πλήκτρο που απεικονίζει το touchpad μπορεί να έφαγε φλασιά ο driver. Επίσης καλή ιδέα θα ήταν να απεγκαθιστουσες τον προγραμμα οδήγησης από τον πίνακα ελέγχου και να κάνεις μια επανεκκίνηση, κάποια toshiba συγκεκριμένα έπειτα από windows update φρικαρανε και δεν λειτουργούσε το touchpad. Τέλος τσέκαρε ξανά την καλωδιοταινια που αναφέρει ο George. Συνήθως έχουν μια λευκή γραμμή η οποία ευθυγραμμίζεται με μια αντίστοιχη στη μητρική ώστε να ξέρεις ότι έχει μπει σωστά και δεν είναι πολύ έξω ώστε να μην πατάνε οι επαφές. 1
penny_gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Tην καλωδιοταινια την εχω βγαλει-βαλει και εχω τσεκαρει αν ειναι απενεργοποιημενο η να απεγκαταστησω το driver κτλ αλλά παλι τπτ. Βασικα ημουν σιγουρη ότι απλα χαλασε ή το ίδιο ή η ταινία αλλά προσεξα όπως είπα ότι αναγνωρίζεται απο τον υπολογιστή, και αυτο ήταν που με μπέρδεψε, πως αν ηταν χαλασμένο δε θα φαινοταν σαν να μην υπήρχε? Τέσπα απλα ήλπιζα μήπως σε κάποιον εχει συμβει το ίδιο και ξερει ακριβώς τι φταίει. Θεμα μεγάλο δεν είναι γτ εχω ποντικι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα