Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σας ενδιαφερομαι για καποιο αρκετα μετριο pc

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

200€

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)

Gaming (Dayz,Dead Island,CS GO)

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

Οχι

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)

Δεν εχει σημασια η οθονη μου(για εμενα) ειμαι οκ και δν θελω αλλη

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Εχω

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Οχι (βρισκομαι δωδεκανησα)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Προτιμω καποιο ετοιμο-μεταχειρισμενο

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

Windows 7 αν δν εχει θα του βαλω εγω

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

Οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας

Δν θελω οπωτε οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Οχι

Παιδια αν γινετε να μου συστησετε ενα μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες του site θα το εκτιμουσα δν ψαχνω κατι το τρελο κατι το μετριο ψαχνω οτι συστημα και να παρω σιγουρα ειναι καλυτερο απο το παρον συστημα μου το οποιο ειναι ενα πανω απο10εκατιας με 1gb ram....

Ευχαριστω! ☺

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κουτί τροφοδοτικό dvd δεν υπάρχουν; Γράψε ποια είναι εφόσον γνωρίζεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

o A8 7600 μοιάζει καλύτερη επιλογή και παίζει ΛΙΓΟ καλύτερα αυτά τα παιχνίδια στα 720

παρόλα αυτά θα έπαιρνα Ι3 6100 με 37ευρώ παραπανω (βάση φθηνοτερου μαγαζιου σκρουτζ)

ώστε στο μέλλον όταν θα αγόραζα κάρτα γραφικών για να κάνω πραγματικά gaming το pc , να μην είχα τον Α8 που η ταχύτητα του προσομοιαζει με του  celeron.

Προσωπικά τις APU της AMD τις βρίσκω άχρηστες και αμφιβάλω αν έχουν νόημα έστω και για το 1% των περιπτώσεων κυρίως γιατί είναι ΚΑΡΒΟΥΝΟcpu λες και είναι 10 χρόνια πίσω.

Δημοσ.

o A8 7600 μοιάζει καλύτερη επιλογή και παίζει ΛΙΓΟ καλύτερα αυτά τα παιχνίδια στα 720

παρόλα αυτά θα έπαιρνα Ι3 6100 με 37ευρώ παραπανω (βάση φθηνοτερου μαγαζιου σκρουτζ)

ώστε στο μέλλον όταν θα αγόραζα κάρτα γραφικών για να κάνω πραγματικά gaming το pc , να μην είχα τον Α8 που η ταχύτητα του προσομοιαζει με του  celeron.

Προσωπικά τις APU της AMD τις βρίσκω άχρηστες και αμφιβάλω αν έχουν νόημα έστω και για το 1% των περιπτώσεων κυρίως γιατί είναι ΚΑΡΒΟΥΝΟcpu λες και είναι 10 χρόνια πίσω.

Είπε,και πρότεινε στο φίλο να παίξει παιχνίδια με τον apu i3.

Γιατί όταν κάποιος δίνει μπάτζετ 200 ευρώ,προφανώς το πάει για crossfire.

Έχουμε σχολιάσει πολλές φορές εδώ μέσα την προσωπική σου άποψη,και νομίζω είχαμε καταλήξει πια στο να την κρατάς προσωπική.

Είναι τόσο κάρβουνο,που καλύπτουν κάθε σύγχρονο σενάριο εργασιών.

Θα αλλάξει η amd το σόκετ(φαντάσου!!!) και ακόμα θα υπάρχουν αυτοί που δε θα έχουν καταλάβει πως άλλο το να είσαι η επιτομή της τεχνολογίας,και άλλο απλά να σου παρέχει ο επεξεργαστής σου την δύναμη που χρειάζεσαι.

Για πες λοιπόν,37+70 για gpu,μάλλον δεν βγαίνει.Εσύ με 200 ευρώ πάρε i3 και παίζε στο fb,μέχρι να ξαναβρείς το 35% του μπάτζετ σου,να βάλεις κάρτα.

Φίλε Ντάλας,επειδή η μητρική σου θα είναι η βάση όλων και δε θα αλλάξει,με τι τρόπο θα συνδεθεί στην οθόνη;

Χρειάζεσαι hdmi;

Μνήμες αφού δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή βάζει 2133-2400 ;)

https://www.skroutz.gr/s/4228020/Corsair-Vengeance-Pro-8GB-DDR3-2400MHz-CMY8GX3M2A2400C11.html

Όχι μόνο για τα χρήματα,αναγκαστικά σε 2133+.

Δημοσ.

o A8 που του προτείνετε χωρίς o/c , ακριβή μητρική , ψύκτρα είναι αργός και σαν APU (πέρα ότι είναι σαν τον celeron cpu)

ποιος σου είπε ότι Ι3 6100 υστερεί με την ενσωματωμένη του έναντι του Α8 που του προτείνετε?

ΥΓ

και ο celeron μια χαρά παίζει τότε αν του κάνει ο συγκεκριμένος Α8 σαν cpu

με τον I3 έχει επιβάρυσνη 37 ευρώ , θα έχει ΠΟΛΥ γρηγορότερη cpu και στα games θα έχει περίπου ίδια απόδοση.

και στα παιχνίδια ο Α8 που του προτείνετε είναι αργός όσο ο Ι3 με την ενσωματωμένη.

η βασική διαφορά είναι ότι στο μέλλον δεν θα χρειαστεί να πετάξει στα σκουπίδια το μηχάνημα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παίδες δεν βρήκα σε αυτά τα λεφτά αλλού λύση, ότι πιο φθηνό είχε μπηκε. Για τις μνήμες u know better. Παντως από καμία σαβούρα μεταχειρισμενο αυτό με την εγγυησουλα του μια χαρά μου φαίνεται.

Δημοσ.

o A8 που του προτείνετε χωρίς o/c , ακριβή μητρική , ψύκτρα είναι αργός και σαν APU (πέρα ότι είναι σαν τον celeron cpu)

ποιος σου είπε ότι Ι3 6100 υστερεί με την ενσωματωμένη του έναντι του Α8 που του προτείνετε?

ΥΓ

με τον I3 έχει επιβάρυσνη 37 ευρώ , θα έχει ΠΟΛΥ γρηγορότερη cpu και στα games θα έχει περίπου ίδια απόδοση.

και στα παιχνίδια ο Α8 που του προτείνετε είναι αργός όσο ο Ι3 με την ενσωματωμένη.

η βασική διαφορά είναι ότι στο μέλλον δεν θα χρειαστεί να πετάξει στα σκουπίδια το μηχάνημα

Το 37 ευρώ ξέρεις τι είναι για τον φίλο? 20% παραπάνω από το budget του. Βάλε επιπλέον ένα 10ευρο για μητρική 1151 και πάμε στο 25%. Σε τέτοια budget παίζουμε με τα ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω πως η καλυτερη περιπτωση θα ηταν να βρεις καποιο μεταχειρισμενο συστημα με εναν τετραπυρηνο Core2Quad Q8XX/Q9XXX

με τουλαχιστον 4GB RAM, ενα σκληρο τουλαχιστον 500GB. Επισης καλο θα ηταν το τροφοδοτικο να μην ειναι τελειως της πλακας SUPERNITROX 600W που δεν ειναι ουτε 300W και το κουτι να μην ειναι απο παλιο dell optiplex γτ αυτα δεχονται μονο low profile καρτες γραφικων.

Οτι καρτα γραφικων και να εχει καποιο τετοιο συστημα κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι τελειως ξεπερασμενη τωρα, οποτε αν μπορεις να βρεις συστηματα χωρις θα ηταν καλυτερο οικονομικα. Γυρω στα 100 με 120 ευρω θα ηταν μια καλη τιμη για ενα τετοιο συστημα. Μπορεις μετα να ψαξεις για μια καρτα γραφικων καινουριο ή ακομα καλυτερα μεταχειρισμενη στα 100-120 ευρω και θα εισαι κομπλε για τα παιχνιδια που θες να παιξεις. Μια HD7850/HD7870/HD7950/HD7970 θα ηταν το πολυ καλη αν μπορεις να την βρεις σε αυτες τις τιμες.

Ανακεφαλαιωση, θελεις: 

4πυρηνο επεξεργαστη Core2Quad ή Πρωτης γενιας i3/i5

Τουλαχιστον 4GB RAM

Δισκο τουλαχιστον 500GB

Κουτι οτι να ναι αρκει να παιρνει 2-3 fans και να δεχεται κανονικες καρτες γραφικων

Το τροφοδοτικο να εχει 2x6pin power connectors, ή ακομα καλυτερα 6+2pin συνδεσεις. 500-600W ειναι υπεραρκετα.

Μεταχειρισμενη καρτα γραφικων στα 100-120 ευρω. Καλυτερα το συστημα να μην εχει ηδη ωστε να γλιτωσεις καποια χρηματα σε αρχηστο hardware.

Ειδα μερικες αγγελιες αλλα πιστευω πως δεν επιτρεπεται να κανω λινκ εδω. Πιστευω πως υπαρχουν τα παραπανω παντως, αρκει να εισαι διατεθειμενος να ψαξεις αρκετα.

Δημοσ.

ΥΓ

Eίπε το θέλει για παιχνίδια.Τι σημαίνει "περίπου την ίδια απόδοση";

Ζητάμε την μέγιστη δυνατή στα 200+ ευρώ.

Θα το πετάξει στα σκουπίδια σε 5 χρόνια,ή θα το βάλει στην τηλεόραση και θα έχει htpc;

Ούτε τα στρουμφ τόσο μπλέ.

Έχεις να προτείνεις ιντελ σύνθεση σε αυτά τα χρήματα,ή απλά γράφεις για να γράφεις;

@radiohead 

Επειδή τα apu χρησιμοποιούν την ραμ ως μνήμη της igpu,πρέπει οι ταχύτητές της να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερες.

Πιο γρήγορη επικοινωνία,πιο γρήγορο rendering.

Είναι και η μόνη περίπτωση που σε νοιάζει ουσιαστικά η ταχύτητα της ραμ σε pc build.

@ llsigvo

Και χρόνο θα φάει,και δουλειά δε θα κάνει.Δε θα βρει c2q με 100 ευρώ,και μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένα.

Το τροφοδοτικό να καεί,30ευρώ.

Μητρική...νέο σύστημα.

Σκληρός,που δεν θα είναι και ssd ... και πάει λέγοντας.

Αγοράζει καινούριο με εγγύηση,usb3,sata3 και και και ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια χαλαρωστε εγω ελεγα να μου προτεινετε κανεναν ετσι μεταχειρισμενο τον οποιο βρηκα και ειμαι ενταξει μαζευω και για διπλωμα κτλπ οπωτε δν ειναι ωρα για new pc κτλπ και δν ειχα σκοπο να φτιαξω pc συν οτι στο σκρουτζ οι τιμες ειναι 200 συνολικα πες αλλα.μου βγαινουν 250 με τα μεταφορικα και αντικαταβολη σε καθε προιον συν οτι αφου παρω διπλωμα κτλπ καποοα στιγμη θα παρω καποιον gaming με δοσεις κτλπ ο οποιος θα κοστιζει πανω απο 500 σιγουεα ωστε να μην αλλαζω καθε τοσο

Δν ειχα σκοπο να παικω gtav και τετοια ειμαι μια χαρα με εναν μετριο σαν αυτο που βρηκα που μπροστα στον δικο μου ολοο ειναι τερατα εχω εναν πανω απο 15ετιας με 1gb ram κτλπ ουτε cod 2 δν παιζει (δν παιζω cods παραδειγμα ηταν)

Τεσπα απλα να μην κουραζεστε αλλο ειμαι οκ ευχαριστω για την ταλαιπωρια σας καποια πραγματα που ειπατε θα τα θυμαμαι για το μελλον!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Παιδια χαλαρωστε εγω ελεγα να μου προτεινετε κανεναν ετσι μεταχειρισμενο τον οποιο βρηκα και ειμαι ενταξει μαζευω και για διπλωμα κτλπ οπωτε δν ειναι ωρα για new pc κτλπ και δν ειχα σκοπο να φτιαξω pc συν οτι στο σκρουτζ οι τιμες ειναι 200 συνολικα πες αλλα.μου βγαινουν 250 με τα μεταφορικα και αντικαταβολη σε καθε προιον συν οτι αφου παρω διπλωμα κτλπ καποοα στιγμη θα παρω καποιον gaming με δοσεις κτλπ ο οποιος θα κοστιζει πανω απο 500 σιγουεα ωστε να μην αλλαζω καθε τοσο

Δν ειχα σκοπο να παικω gtav και τετοια ειμαι μια χαρα με εναν μετριο σαν αυτο που βρηκα που μπροστα στον δικο μου ολοο ειναι τερατα εχω εναν πανω απο 15ετιας με 1gb ram κτλπ ουτε cod 2 δν παιζει (δν παιζω cods παραδειγμα ηταν)

Τεσπα απλα να μην κουραζεστε αλλο ειμαι οκ ευχαριστω για την ταλαιπωρια σας καποια πραγματα που ειπατε θα τα θυμαμαι για το μελλον!

Ευχαριστω!

Δεν θα έχει κανένα νόημα τότε.

Θα έχουν αλλάξει πολλά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστω!

καλοδούλευτο να είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...