Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα αυτη την αγγελια αυτο το κινητο εγω προσωπικα δε μπορεσα να το βρω online αλλα αυτος που εδωσε και ενα λινκ

Εδω η αγγελια http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/711033-xiaomi-redmi-3s-pro-3gb32gb/

εδω το λινκ που μου εδωσε  http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3s-8150.php

τι πιστευετε για το τηλεφωνο?

αξιζει να παρεις μονο το redmi note 3 pro οχι το απλο και μονο απο κινα... γιατι απο ελλαδα ειναι +80 euro καπελο

αν περιμενεις λιγο στις 27 ιουλιου θα παρουσιαστει το redmi note 4  στα 180 euro 

Θα εινα και διαθεσιμο για αγορα απο τις 27?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμο απο τις 27 αλλα αξιζει να περιμενεις γιατι το κινητο ειναι υπερτελειο ..

Redmi Note 4: Marshmallow 6.0 , Dual-rear camera, Octa-core Soc, 4GB RAM+64GB ROM, 4100mAh battery, 5.5" full hd

Δημοσ.

Μαλιστα οποτε δεν ειμαστε σιγουροι για το ποτε βγαινει. Εγω ομως θελω κατι σχετικα αμεσα για αυτο θελω να παρω κατι που κυκλοφορει τωρα. Δε με ενδιαφερουν ιδιαιτερα τα χαρακτηριστικα αρκει να μην ειναι κανενα παρταλι. Αυτο που λινκαρα απο πανω πως το βλεπετε το redmi 3s?

Δημοσ.

αν θέλεις κάτι άμεσα αγοράζεις το note 3 pro, το redmi 3s δεν έχει CPU/gpu επιπέδου note 3 pro ούτε καν πλησιάζει

Μαλιστα οποτε δεν ειμαστε σιγουροι για το ποτε βγαινει. Εγω ομως θελω κατι σχετικα αμεσα για αυτο θελω να παρω κατι που κυκλοφορει τωρα. Δε με ενδιαφερουν ιδιαιτερα τα χαρακτηριστικα αρκει να μην ειναι κανενα παρταλι. Αυτο που λινκαρα απο πανω πως το βλεπετε το redmi 3s?

Δημοσ.

Βρηκα ενα στα 190 εδω στις αγγελιες. Η τιμη πως ειναι? note 3 pro εννοω

Λεει > ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ με την τελευταία ΕΛΛΗΝΙΚΗ stable rom (Ελληνικά παντού)

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχουμε να προτεινουμε τιποτα? Βλεπω πολλες αγγελιες με redmi note 3 κλπ, τι παιζεται? Για κερδος η τα πουλανε γιατι βγαινει το καινουριο? Ποσο αξιζει να δωσω απο αγγελια για note 3 pro 3/32 η για redmi 3 2/16 αυτη τη στιγμη?

Και μια ακομη ερωτηση. Εχω ενα φιλαρακι που θελει να παιξει το Pokemon go αλλα δεν εχει σχεδον καθολου λεφτα. Εχουμε να προτεινουμε τιποτα πολυ φθηνο εστω απο μεταχειρισμενα για να μπορεσει να παιξει? Μιλαμε για κανα 50αρι μαξ γιατι δεν εχει μια το παιδι. Αυτος εχει ενα android αλλα δεν μπορει να το παιξει, ειναι λιγο παρταλι το τηλεφωνο του..

Δημοσ.

Για τον φίλο σου αν καταφέρει να βρει moto g 2nd gen ή moto E 2nd gen μεταχειρισμένο στα 50€ ,προσωπικά το δοκιμασα σε moto g 1st gen τα οποία τα βρίσκεις μτχ 50€ και έτρεχε. Αν του κάνεις κ factory reset και δεν βάλεις μέσα fb,messenger,κ τλ μία χαρά θα ναι . Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης δεν γνωρίζω ,κάποιος που το έχει ας μας πει .

Δημοσ.

Ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν, βρηκα και αγορασα τηλεφωνο. Ολα καλα.

Τι αγόρασες?

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχουμε να προτεινουμε τιποτα? Βλεπω πολλες αγγελιες με redmi note 3 κλπ, τι παιζεται? Για κερδος η τα πουλανε γιατι βγαινει το καινουριο? Ποσο αξιζει να δωσω απο αγγελια για note 3 pro 3/32 η για redmi 3 2/16 αυτη τη στιγμη?

Και μια ακομη ερωτηση. Εχω ενα φιλαρακι που θελει να παιξει το Pokemon go αλλα δεν εχει σχεδον καθολου λεφτα. Εχουμε να προτεινουμε τιποτα πολυ φθηνο εστω απο μεταχειρισμενα για να μπορεσει να παιξει? Μιλαμε για κανα 50αρι μαξ γιατι δεν εχει μια το παιδι. Αυτος εχει ενα android αλλα δεν μπορει να το παιξει, ειναι λιγο παρταλι το τηλεφωνο του..

Εάν αγάρασες τελικά από αγγελία το Note 3 Pro ξεκλείδωτο με τα ελληνικά μέσα, βεβαιώσου ότι το έχει διαγράψει από τον mi λογαριασμό του ο πωλητής, αλλιώς εάν κάνεις factory reset θα μείνεις κλειδωμένος απ' έξω, αφού θα σου ζητάει τον κωδικό του Mi λογαριασμό του.

Δημοσ.

Εάν αγάρασες τελικά από αγγελία το Note 3 Pro ξεκλείδωτο με τα ελληνικά μέσα, βεβαιώσου ότι το έχει διαγράψει από τον mi λογαριασμό του ο πωλητής, αλλιώς εάν κάνεις factory reset θα μείνεις κλειδωμένος απ' έξω, αφού θα σου ζητάει τον κωδικό του Mi λογαριασμό του.

Θα αλλάξει τη ROM και όλα ωραία και καλά.

Δημοσ.

Θα το ρωτησω το παιδι.

Πηρα ενα note 3 το απλο, δεν ηθελα το pro γιατι δεν προκειται να το αξιοποιησω.

Εχω ομως ενα θεμα και εκανα ενα νημα εδω http://www.insomnia.gr/topic/616658-%CE%B1%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF-multitasking-%CE%BC%CE%B5-xiaomi-note-3/?do=findComment&comment=55022930 οποιος μπορει ας βοηθησει.

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...