TRILOBYTER Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Καλησπερα ειμαι κατοχος ενος lumia 640 dual sim εδω και 13 μηνες. Και απο οτι βλεπω θα το δωσω για να παρω android ετσι ωστε να μπορω να παιζω pokemon go, αλλιως δε θα το εδινα (επισης το facebook messenger app στα WP δεν εχει κλησεις..) Ψαχνω για android μεχρι τα 200 ευρω (προτιμοτερο θα ηταν να ειναι ΚΑΤΩ των 200 φυσικα). Τι θελω: Πολη καλη μπαταρια (ειναι παντα το πρωτο πραγμα που ψαχνω σε συσκευη) Καλη Οθονη Να ειναι 100% συμβατο με pokemon go (maps/gyro/ram klp) Να εχει καλο ακουστικο και καλο ηχειο. Να ειναι σβελτο χωρις κολληματα 4G (Αν και αυτο δεν ξερω αν επρεπε να το βαλω στην κατω κατηγορια,δεν ειχα ποτε 4G οποτε δεν ξερω ποσο πιο καλο ειναι απο το 3G). Τι θα ηθελα να εχει (optional , not a must) Καλη/καλουτσικη καμερα πισω/μπροστα Δυνατο φλας, που βγαζει αψογες φωτο το βραδυ HD Video 2 Καρτες Sim Στιβαρη κατασκευη, αν και θα παρω θηκη μαλλον Να δεχεται καρτα μνημες PS: EDIT να εχει μεγαλη οθονη. 5 και πανω σιγουρα. Ειχα πιασει στα χερια μου το nexus 6 ηταν νομιζω και μου αρεσε πολυ το μεγεθος. Εχω μεγαλουτσικα χερια. Το 640 μου ας πουμε το χειριζομαι ανετα με το 1 χερι, και η μεγαλη οθονη θα βολεψει και στo pokemon go φυσικα. PS2: Στην τελικη αν υπαρχει κατι στα 100-130 που θα εχει τα της κατηγοριας 1 και ας μην εχει τιποτα απο τα αλλα οπως καλη καμερα κτλπ δεν εχω θεμα να το παρω. Αρκει να ειναι συμβατο με το ποκεμον και να εχει καλη μπαταρια. Οτι αλλο σκεφτω θα το γραψω. Κατα κυριο λογο ψαχνω για καινουριο απο μαγαζι, αλλα αν πιστευετε οτι στα λεφτα αυτα υπαρχουν μεταχειρισμενα ΚΑΛΑ κινητα που αξιζουν τοτε γιατι οχι.. Γενικα οτι αγοραζω το κραταω καιρο, εκτως απροοπτου (pokemon go πχ). Για αυτο θα ηθελα κατι που να μην εχω και θεματα με την εγγυηση (μαγαζι) η προβληματα με το τηλεφωνο (βλαβες bugs κλπ). Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Για αυτο τι λετε? http://www.skroutz.gr/s/8256673/Xiaomi-Redmi-3-16GB.html
Makeran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Moto X 2nd Gen Moto G 3rd Gen Samsung Galaxy J5 Από αυτά σου προτείνω το Moto X 2nd Gen, αν θες κάτι φθηνότερο το Moto G 3rd Gen, ενώ αν δε σου αρέσουν το J5 θα σε καλύψει.
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Τωρα μιλησα και με εναν φιλο μου που ασχολειται. Μου ειπε οτι μπορω να παρω και xiaomi/meizu/letv απο σελιδες οπως το vickmall και απο europe warehouse για να ερθουν γρηγορα, και θα ειναι και λιγο πιο φθηνα απο εδω. Εχετε να προτεινετε κατι σχετικα με αυτο? Σορυ για το 3πλ ποστ. Μακεραν ακουσα οτι τα μοτο δεν εχουν καλη μπαταρια.
Makeran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Τωρα μιλησα και με εναν φιλο μου που ασχολειται. Μου ειπε οτι μπορω να παρω και xiaomi/meizu/letv απο σελιδες οπως το vickmall και απο europe warehouse για να ερθουν γρηγορα, και θα ειναι και λιγο πιο φθηνα απο εδω. Εχετε να προτεινετε κατι σχετικα με αυτο? Σορυ για το 3πλ ποστ. Μακεραν ακουσα οτι τα μοτο δεν εχουν καλη μπαταρια. Xiaomi Redmi Note 3--------EDIT: Τωρα είδα ότι είπες από ευρωπαϊκό.
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Το Note 3 pro ειδα λεει out of stock για ευρωπη. Γενικα επειδη δεν ασχολουμαι πολυ με κινητα. Αξιζουν ρε παιδια αυτα τα κινεζικα? Για τις δυνατοτητες τους γιατι ειναι φθηνοτερα απο μεγαλες μαρκες οπως lg/samsung? Φυσικα ξερω οτι και καποιες κινεζικες ειναι μεγαλες μαρκες..
chios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Έχω xiaomi τώρα 2 χρόνια το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν ξανά αγοράζω επώνυμο το τηλέφωνο είναι άριστο σε όλα του, τώρα γιατί είναι φθηνά πολύ απλά πληρώνεις όνομα διαφήμιση, αν πάρεις για παράδειγμα ένα LG - Samsung τον 150-200€ και του έβαζες μια Μάρκα πάνω (jiu-jitsu) ούτε 100 ευρώ δεν θα έδινες. Πάρε το xiaomi redmi 3 απλά τέλειο. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Αν το παρω online αλλα απο ευρωπαικο warehouse θα εχω θεμα με τελωνεια κλπ? Μη τυχον και το ανοιξουν ας πουμε.. Η αυτα γινονται μονο για πραγματα απο Κινα? Επισης απο ποιο site θα λεγατε να δω? Ειμαι μεταξυ xiaomi redmi 3 / note 3 / note 3 pro. Γενικα θελω και μεγαλη οθονη βασικα.
@topos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Παντως εαν δεν το βιαζεσαι μπορεις να παρεις το xiaomi note 3 pro 3/32 κ απο το topsystems.gr στα 209 ευρω. Απο οτι λενε κανει 12-22 μερες να σου ερθει και εχει καπελο ~40ευρω σε σχεση με κινα, αλλα εχεις αποδειξη κ εγγυηση.
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δεν το βλεπω στο σκρουτζ αυτο. Επισης επειδη δεν εχω ασχοληθει με κινεζικα. Ειδα κατι για ΡΟΜ / Αναβαθμισεις ΚΛΠ.. Αυτα που πουλανε εδω στην ελλαδα ειναι ετοιμα? Γιατι απο κινα ειδα πρεπει να επιλεξεις και τι ΡΟΜ θελεις ας πουμε..
@topos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Θα πρεπει να ασχοληθεις λιγο για να περασεις την Ελληνικη Ρομ απο οπου κ να το παρεις. Ψαξτο στο bestprice.gr
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Βασικα δε με ενδιαφερουν τα Ελληνικα σαν γλωσσα συσκευης, εγω στα Αγγλικα θελω να ειναι. Το θεμα ειναι να δουλευει απροβληματιστα χωρις να θελει κολπα. Επισης βαζω και αυτο σαν επιλογη http://www.skroutz.gr/s/7556921/LG-Nexus-5X-16GB.html εχω ακουσει καλα λογια απο φιλο που το εχει. Αν και το φοβαμαι λιγο λογω μπαταριας. Να το ξαναπω, το θελω για ποκεμον go, και θελω να εχει καλη μπαταρια γιατι θα το εχω και στη δουλεια για πολλες ωρες, οποτε facebook/viber/skype θα ειναι ανοιχτα με 3g/4g και wifi. Η μπαταρια με ενδιαφερει παρα πολυ. Επισης προσεξα οτι το Note 3 ειναι 8core ενω το Note3 pro hexacore Τι γινεται, απλα εχει 2 καλυτερους πυρηνες και 2 λιγοτερους στην ουσια? Ετσι πως ειναι τα πραγματα δεν εχω και προβλημα με το redmi 3 το φθηνο. Απλα θελω να ειμαι σιγουρος για αυτο και ζηταω γνωμες.
@topos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Το nexus 5x δεν προταθηκε επειδη Α) Εχει μετρια μπαταρια Β) Δεν παιρνει microsd Γ) Δεν παιρνει δυο sim Δ) Μετριο ηχειο Το xiaomi note 3/3 pro ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες, το 6πυρηνο ειναι νεοτερο κ ταχυτερο μοντελο σε cpu/gpu ~50% σε σχεση με το 8πυρηνο. Εαν δεν σε ενοχλουν τα Αγγλικα στα menu ειναι πληρως λειτουργικο εαν το παρεις με official η developer.Βασικα την multilanguage πρεπει να αποφυγεις γιατι ειναι προχειροφτιαγμενη. 1
chios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 http://www.e-shop.gr/kinito-meizu-m3-note-octa-core-4100mah-grey-p-TEL.090191 Και αυτό είναι εξαιρετικο τηλέφωνο.
Makeran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Και το Nexus 5x είναι ευκαιρία σε αυτήν την τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα